رفتن به مطلب

خاص ترین رستوران ایران ( رستوران نمک شیراز )


ارسال های توصیه شده

رستوران نمك / گروه طراحي امتياز

 

 

طراحي پروژه با تحقيقاتي بر روي نوع مناسب نمك هاي محلي و تركيبات ان با صمغ هاي طبيعي شروع شد و در ادامه طراحي ديواره ها و سقف و پلكان جهت ايجاد نگاهي مدرن به غارهاي نمكي انجام شد.

 

 

n00020515_b.jpg

 

 

نام پروژه: رستوران نمک

زير بناي كل پروژه: ١٥٠ متر مربع

تعداد طبقات: ۲ طبقه

محل پروژه: شیراز- خیابان عفیف آباد

طراح: مهندس علیرضا امتیاز

همکارطراح : ساغر خاکدان دلیر

سه بعدی و رندرینگ : فرید محبوبی

گروه طراحی:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

وب سایت گروه امتیاز:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

کارفرما: فرهاد فخر پور

نمك به عنوان قوي ترين و ايمن ترين عنصر طبيعي با خاصيت گند زدايي جهت طراحي يك رستوران با اهداف معماري سبز مورد توجه گروه طراحي امتياز قرار گرفت.

 

memarinews_Namak_02.jpg

 

 

نمك طبيعي با انتشار يون هاي cl۲ و o۲ هواي پيرامون خود را تصفيه نموده و هواي الوده شهري را به نحوي فيلتر مينمايد.

 

گروه طراحي امتياز با توجه به قرار گيري معادن نمك طبيعي و درياچه ها در نزديكي پروژه كه از انها نمك تهيه ميشود ، بر آن شد كه كل رستوران را از اشكال مختلف نمك چون پودر ، سنگ و لايه هاي فشرده نمكي بسازد.

 

memarinews_Namak_04.jpg

 

 

 

 

memarinews_Namak_05.jpg

 

 

memarinews_Namak_08.jpg

 

 

طراحي پروژه با تحقيقاتي بر روي نوع مناسب نمك هاي محلي و تركيبات ان با صمغ هاي طبيعي شروع شد و در ادامه طراحي ديواره ها و سقف و پلكان جهت ايجاد نگاهي مدرن به غارهاي نمكي انجام شد.

 

در طراحي ديواره هاي داخلي و خارجي پروژه ايجاد حس پيوستگي فضايي و ايجاد فضايي مدرن و در عين حال نزديك به طبيعت مد نظر بوده است.

 

 

memarinews_Namak_09.jpg

 

 

ديواره ها و سكو هاي نشيمن با الهام از لايه بندي غارهاي نمكي و به صورت مدرن طراحي شدند به نحوي كه پاسخگوي مراجعين رستوران و عملكرد هاي خاص آن چون اشپزخانه و كانتر فروش باشد.

 

طراحي پلكان علاوه بر تمامي نكات اجرايي مي بايست در امتداد ديواره هاي شكل دهنده فضا باشد و امتداد فضاي طبقه پايين را با حركتي پيچشي به طبقه بالا منتقل كند.

كف پله ها و صندلي ها و دستگيره درب ورودي از ذوب قوطي هاي نوشابه المينيومي جمع آوري شده از رستوران هاي پيرامون پروژه ، ريخته گري شدند.

 

قوطي هاي نوشابه بازيافتي نياز به دماي ذوب پايين تري داشتند و مصرف انرژي را در عمليات ريخته گري كاهش مي داد. كليه ميز ها از سنگ نمك طبيعي و توسط گروه طراحي امتياز ، طراحي و ساخته شدند.

همچنين صندلي ها به صورت اختصاصي براي پروژه طراحي و با المينيوم ريخته گري شدند.

همه اتصالات شيشه ها و دستگيره درب ورودي نيز براي اين پروژه طراحي و ريخته گري شده است.

 

زير بناي كل پروژه ١٥٠ متر مربع در دو طبقه است.

 

 

memarinews_Namak_12.jpg

 

 

 

memarinews_Namak_18.jpg

 

shiraz1.jpg

  • Like 9
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...