s_samira_21 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ سلام من در اتوکد سه بعدی یه دستگاه رو کشیدم که قصد دارم در بعضی از نقاط اون لیدر قرار بدم. مشکل اینجاست که با چرخش تصویر دیگه لیدرها قابل مشاهده نیستند. آیا میتونم کاری کنم که با چرخش تصویر، لیدر ها همیشه رو به صفحه مانیتور قرار بگیرن و نسبت به زاویه ی دید ما ثابت بمونن؟ ضمنا از سایت مفیدتون سپاسگزارم 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ سلام من در اتوکد سه بعدی یه دستگاه رو کشیدم که قصد دارم در بعضی از نقاط اون لیدر قرار بدم. مشکل اینجاست که با چرخش تصویر دیگه لیدرها قابل مشاهده نیستند. آیا میتونم کاری کنم که با چرخش تصویر، لیدر ها همیشه رو به صفحه مانیتور قرار بگیرن و نسبت به زاویه ی دید ما ثابت بمونن؟ ضمنا از سایت مفیدتون سپاسگزارم اگه لیدر رو درست ترسیم کرده باشید با چرخش تصویر نباید حذف بشن! توی چه زاویه از کارتون دیده نمیشن؟ لینک به دیدگاه
s_samira_21 12 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ اگه لیدر رو درست ترسیم کرده باشید با چرخش تصویر نباید حذف بشن! توی چه زاویه از کارتون دیده نمیشن؟ لیدر حذف نمیشه دوست عزیز از اونجایی که لیدر دو بعدی هست و من در فضای سه بعدی ازش استفاده می کنم طبیعیه که با چرخش تصویر وقتی نسبت به لیدر در زاویه 90 درجه قرار میگیرم لیدر فقط به شکل یک خط دیده میشه. من می خوام کاری کنم که وقتی تصویر می چرخه لیدر هم باهاش بچرخه تا لیدر همیشه رو به مانیتور باشه تا همیشه بشه به صورت واضح اونو دید. بازم سپاسگذارم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده