s_samira_21 12 ارسال شده در 30 آذر، 2014 سلام من در اتوکد سه بعدی یه دستگاه رو کشیدم که قصد دارم در بعضی از نقاط اون لیدر قرار بدم. مشکل اینجاست که با چرخش تصویر دیگه لیدرها قابل مشاهده نیستند. آیا میتونم کاری کنم که با چرخش تصویر، لیدر ها همیشه رو به صفحه مانیتور قرار بگیرن و نسبت به زاویه ی دید ما ثابت بمونن؟ ضمنا از سایت مفیدتون سپاسگزارم 1
سامیار220 10919 ارسال شده در 7 دی، 2014 سلام من در اتوکد سه بعدی یه دستگاه رو کشیدم که قصد دارم در بعضی از نقاط اون لیدر قرار بدم. مشکل اینجاست که با چرخش تصویر دیگه لیدرها قابل مشاهده نیستند. آیا میتونم کاری کنم که با چرخش تصویر، لیدر ها همیشه رو به صفحه مانیتور قرار بگیرن و نسبت به زاویه ی دید ما ثابت بمونن؟ ضمنا از سایت مفیدتون سپاسگزارم اگه لیدر رو درست ترسیم کرده باشید با چرخش تصویر نباید حذف بشن! توی چه زاویه از کارتون دیده نمیشن؟
s_samira_21 12 مالک ارسال شده در 12 دی، 2014 اگه لیدر رو درست ترسیم کرده باشید با چرخش تصویر نباید حذف بشن! توی چه زاویه از کارتون دیده نمیشن؟ لیدر حذف نمیشه دوست عزیز از اونجایی که لیدر دو بعدی هست و من در فضای سه بعدی ازش استفاده می کنم طبیعیه که با چرخش تصویر وقتی نسبت به لیدر در زاویه 90 درجه قرار میگیرم لیدر فقط به شکل یک خط دیده میشه. من می خوام کاری کنم که وقتی تصویر می چرخه لیدر هم باهاش بچرخه تا لیدر همیشه رو به مانیتور باشه تا همیشه بشه به صورت واضح اونو دید. بازم سپاسگذارم
ارسال های توصیه شده