afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ با Task Manager اکثریت کاربران ویندوز آشنا هستند و اینکه این ابزار مفید چه کاربردهایی دارد، با زدن کلیدهای Ctrl+Alt+delete و یا Ctrl+shift+Esc و یا فشرن کلیک راست بر روی نوار پایین ویندوز و انتخاب گزینه Task Manager از پنجره باز شده میتوانید به این ابزار کوچک و مفید برسید. من همیشه از Task Manager استفاده میکنم تا بدانم میزان مصرف حافظه، پردازنده و شبکه به چه اندازهای است و یا میدانم که تعداد ابزارهایی که به طور معمول روی سیستم من در حال اجرا است 47 تا هستند، اگر زمانی عدد 47 به 48 یا 46 تغییر کند به سیستم و ویندوز مشکوک میشوم و دنبال اختلاف آن میگردم؛ چون زمانی که این عدد زیاد شده باشد یعنی برنامهای بدون خواسته من در حال اجراست و اگر این عدد کم شده باشد یعنی برنامهای بدون خواسته من از کار افتاده و این دو دلیل بر بروز مشکل در سیستم من هستند، یک ویروس و یا یک تروجان میتواند دلیل خوبی برای چنین حالتی باشد. من Task Manager را هم کمی شخصیسازی کردهام مثلاً با ورود به منوی Performance میزان مصرف پردازنده قابل مشاهده است اما با فعال کردن Show kernel times از منوی View در این همین قسمت میزان مصرف پردازنده به دو رنگ تغییر میکند، یکی رنگ سبزی که قبلاً داشتید و دیگری رنگ قرمزی که به تازگی اضافه شده. رنگ قرمز مربوط است به میزان مصرفی که ویندوز از پردازنده شما دارد و این نشان میدهد که چه میزان از پردازنده شما را ویندوز اشغال کرده و چه اندازه را برنامههای جانبی در حال اجرا. اگر ویندوز شما دچار مشکلی باشد معمولاً خط قرمز با خط سبز برابری میکند. به تصویر شماره یک توجه کنید. این تصویر به من نشان میدهد که میزان مصرف پردازنده متعادل است و میزان مصرف ویندوز از آن نیز بدون مشکل است. از دیگر ویژگیهای Task Manager نشان دادن میزان حافظه است اما شما نمیدانید که برنامه در حال اجرا، چقدر از حافظه سختافزاری و چقدر از حافظه مجازی شما را مصرف کرده برای این منظور به قسمت Processes بروید و select columns را از منوی view انتخاب کنید و از پنجره باز شده گزینهVirtual Memory size را انتخاب کنید و دکمه Ok را کلیک کنید. اکنون در منوی Processes ستونی با عنوان VM Size اضافه شده که میزان مصرف استفاده هر یک از برنامههای در حال اجرا از حافظه مجازی را نیز نمایش میدهد. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده