hhamidy 885 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ سلام امکانش هست که دو مقاله ی زیر رو برای من دانلود کنید: 1.Supervised texture classification using a probabilistic neural network and constraint satisfaction model 2.Texture classification using a probabilistic neural network and constraint satisfaction model ممنون. 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ سلام امکانش هست که دو مقاله ی زیر رو برای من دانلود کنید: 1.Supervised texture classification using a probabilistic neural network and constraint satisfaction model 2.Texture classification using a probabilistic neural network and constraint satisfaction model ممنون. سلام هر دو مقاله روی IEEE هستش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این تاپیک هم لطفا به اینجا منتقل بشه: معرفی: درخواست و دانلود مقالات علمی رایگان از پایگاه ieee 1 لینک به دیدگاه
Mehdi Golshan 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ با سلام Comparison of measured and calculated dose rates in water near I‐125 and Ir‐192 seeds برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Mehdi Golshan 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ با سلام (درخوات مقاله پرتونگاری 1) Interpolationand extrapolation methods for dosimetry algorithms برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Mehdi Golshan 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ با سلام (درخاست مقاله پرتونگاری 2) Monte Carlo-aided dosimetry of the Source Tech MedicalModel STM1251 I-125 interstitial brachytherapy source. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ سلام امکانش هست مقاله کارل مارکس را در مورد ایران را تو سایت بزارین 1 لینک به دیدگاه
sn123 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ سلام . ممنون میشم اینو برام دانلود کنید aspect oriented programing 1 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ سلام . ممنون میشم اینو برام دانلود کنید aspect oriented programing سلام به انجمن خوشامدید. لطفا درخواستهای بعدیتونو تو تاپیک درخواست مقاله مطرح کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
NYZ4LI 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ سلام. امکانش هست چند تا مقاله درباره موضوع پایین برا بفرستین Chan lam coupling اینجا مگه موضوعی هم مقاله می ذارن؟ خودتون با این موضوع سرچ کنید اگر دسترسی نداشتید که دریافت کنید بذارید اینجا بقیه کمک می کنند. 2 لینک به دیدگاه
NYZ4LI 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ سلامدرخواست مقاله دبی سنج جرمی سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
mimtanha 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ باسلام میشه مقاله ای دررابطه باethanasia and religionبرام دانلودکنین .باتشکر لینک به دیدگاه
anis.ch 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ سلام درخواست مقاله در مورد راکتور رو دارم. لینک به دیدگاه
esiminer 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ با سلام میخواستم ببینم به Onepetro هم دسترسی دارین؟ لینک به دیدگاه
mahboobeh ziaaddini 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ سلام مقاله راجع به کاربردها و روش ساخت گرافن درسال2014 لینک به دیدگاه
mahshid azad 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ سلام امکانش هست مقالات همایش ارتقا کیفی سیما و منظر شهری اصفهان برای من دانلود کنید. توی سایت vista هست ولی امکانش دانلودش وجود ندارد خیلی ممنون میشم لینک به دیدگاه
hamidbehboodi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ با سلام مقاله ای درباره ی نظریه برنامه ریزی ریشه ای (رادیکال)(نظریه برنامه ریزی شهری) از اساتید معتبردانشگاه های تهران می خواستم. ممنون میشم کمکم کنین. *خیلی فوری* با تشکر لینک به دیدگاه
afsane meshkat 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ سلام خسته نباشید من درخواست مقاله در مورد ساماندهی ورودی شهر رو دارم ممنون لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده