hhamidy 886 ارسال شده در 24 آذر، 2014 سلام امکانش هست که دو مقاله ی زیر رو برای من دانلود کنید: 1.Supervised texture classification using a probabilistic neural network and constraint satisfaction model 2.Texture classification using a probabilistic neural network and constraint satisfaction model ممنون. 1
Imaaan 17059 ارسال شده در 25 آذر، 2014 سلام امکانش هست که دو مقاله ی زیر رو برای من دانلود کنید: 1.Supervised texture classification using a probabilistic neural network and constraint satisfaction model 2.Texture classification using a probabilistic neural network and constraint satisfaction model ممنون. سلام هر دو مقاله روی IEEE هستش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این تاپیک هم لطفا به اینجا منتقل بشه: معرفی: درخواست و دانلود مقالات علمی رایگان از پایگاه ieee 1
Mehdi Golshan 43 ارسال شده در 27 آذر، 2014 با سلام Comparison of measured and calculated dose rates in water near I‐125 and Ir‐192 seeds برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
Mehdi Golshan 43 ارسال شده در 1 دی، 2014 با سلام (درخوات مقاله پرتونگاری 1) Interpolationand extrapolation methods for dosimetry algorithms برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
Mehdi Golshan 43 ارسال شده در 1 دی، 2014 با سلام (درخاست مقاله پرتونگاری 2) Monte Carlo-aided dosimetry of the Source Tech MedicalModel STM1251 I-125 interstitial brachytherapy source. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
رضا نیوز 805 ارسال شده در 4 دی، 2014 سلام امکانش هست مقاله کارل مارکس را در مورد ایران را تو سایت بزارین 1
sn123 11 ارسال شده در 14 بهمن، 2014 سلام . ممنون میشم اینو برام دانلود کنید aspect oriented programing 1
sun-shine 7672 ارسال شده در 14 بهمن، 2014 سلام . ممنون میشم اینو برام دانلود کنید aspect oriented programing سلام به انجمن خوشامدید. لطفا درخواستهای بعدیتونو تو تاپیک درخواست مقاله مطرح کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
NYZ4LI 283 ارسال شده در 17 بهمن، 2014 سلام. امکانش هست چند تا مقاله درباره موضوع پایین برا بفرستین Chan lam coupling اینجا مگه موضوعی هم مقاله می ذارن؟ خودتون با این موضوع سرچ کنید اگر دسترسی نداشتید که دریافت کنید بذارید اینجا بقیه کمک می کنند. 2
NYZ4LI 283 ارسال شده در 28 بهمن، 2014 سلامدرخواست مقاله دبی سنج جرمی سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
mimtanha 10 ارسال شده در 28 بهمن، 2014 باسلام میشه مقاله ای دررابطه باethanasia and religionبرام دانلودکنین .باتشکر
mahboobeh ziaaddini 10 ارسال شده در 29 اسفند، 2014 سلام مقاله راجع به کاربردها و روش ساخت گرافن درسال2014
mahshid azad 24 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 سلام امکانش هست مقالات همایش ارتقا کیفی سیما و منظر شهری اصفهان برای من دانلود کنید. توی سایت vista هست ولی امکانش دانلودش وجود ندارد خیلی ممنون میشم
hamidbehboodi 10 ارسال شده در 1 خرداد، 2015 با سلام مقاله ای درباره ی نظریه برنامه ریزی ریشه ای (رادیکال)(نظریه برنامه ریزی شهری) از اساتید معتبردانشگاه های تهران می خواستم. ممنون میشم کمکم کنین. *خیلی فوری* با تشکر
afsane meshkat 10 ارسال شده در 3 خرداد، 2015 سلام خسته نباشید من درخواست مقاله در مورد ساماندهی ورودی شهر رو دارم ممنون
ارسال های توصیه شده