majid313mirzaei 81 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ من یه فایل اکسل دارم که یک ستون هستش و داخل هر سلول دو عدد با یک فاصله از هم درج شده اند عدد اول را نمی خواهم -اما عدد دوم می خواهم نمودارش را رسم کنم چجوری باید این اعداد را جدا کنم؟؟؟ مثلا سطر 1925 اعداد 192.3 و عدد 0.51936537 رو داره من عدد 0.51936537 رو میخام باهاش کار کنم و ... چجوری میشه اینا رو تفکیک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ من یه فایل اکسل دارم که یک ستون هستش و داخل هر سلول دو عدد با یک فاصله از هم درج شده اندعدد اول را نمی خواهم -اما عدد دوم می خواهم نمودارش را رسم کنم چجوری باید این اعداد را جدا کنم؟؟؟ مثلا سطر 1925 اعداد 192.3 و عدد 0.51936537 رو داره من عدد 0.51936537 رو میخام باهاش کار کنم و ... چجوری میشه اینا رو تفکیک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام دوست عزیز اول انتخابشون کنین، بعد از تب Data، گزینه ی Text To Column رو انتخاب کنین: خب اینجا جداکننده تون، فاصله هست: بعد هم جایی که دیتا رو می خواد بریزه انتخاب کنین، دیفالتش ستون A بود، B گذاشتم جاش: 3 لینک به دیدگاه
26.Atom 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۹ در در 30 شهریور 1393 در 11:50، Imaaan گفته است : سلام دوست عزیز اول انتخابشون کنین، بعد از تب Data، گزینه ی Text To Column رو انتخاب کنین: خب اینجا جداکننده تون، فاصله هست: بعد هم جایی که دیتا رو می خواد بریزه انتخاب کنین، دیفالتش ستون A بود، B گذاشتم جاش: در در 30 شهریور 1393 در 11:50، Imaaan گفته است : سلام دوست عزیز اول انتخابشون کنین، بعد از تب Data، گزینه ی Text To Column رو انتخاب کنین: خب اینجا جداکننده تون، فاصله هست: بعد هم جایی که دیتا رو می خواد بریزه انتخاب کنین، دیفالتش ستون A بود، B گذاشتم جاش: وای عاشقتونم عالی بود دیتاهام جدا شدن????????? لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده