رفتن به مطلب

مجوزهای بهداشتی


ارسال های توصیه شده

ِِِِِِِِِِِِِِِِِِپروانه تاسیس

به مجوزی اطلاق میگردد که پس از صدور پروانه بهره برداری یا کارت شناسائی پروانه گواهی فعالیت صنعتی از وزارت صنایع یا جهاد کشاورزی و بر اساس اصول و ضوابط مربوطه که قبلا هماهنگ شده است توسط اداره کال نظارت بر مواد غذائی و بهداشتی صادر میشود . این پروانه پس از اینکه ساختمان و تاسیسات واحد شرایط لازم بهداشتی را مطابق با GMP و استاندارد 1836 ، دارا شد و با تایید کارشناسان و تایید کمیته فنی قانونی ، صادر می گردد.

 

مدارک لازم جهت صدور پروانه تاسیس:

 

v درخواست کتبی به عنوان مدیر غذا و دارو (اداره نظارت بر مواد غذائی و بهداشتی و اخذ فرم های مربوط به تاسیس به همراه لیست مدارک مورد نیاز شامل ).

 

v تصویر پشت و روی برابر اصل شده پروانه بهره برداری یا کارت شناسائی یا گواهی فعالیت صنعتی معتبر از وزارت صنایع یا ادارات تابعه و یا جهاد کشاورزی.

 

v تکمیل و ارائه فرم تاسیس .

 

v پلان مهندسی ( کروکی ساختمان در مقیاس 01/0 با ذکر متراژ کلیه قسمتهای مختلف شامل ( سالن تولید- سالن بسته بندی- انبار مواد اولیه- انبار محصول- آزمایشگاه- سرویسهای بهداشتی کارگران و غیره ). کروکی باید در محل توسط کارشناسان مربوطه بررسی و در صورت تایید مهر و امضاء شود.

 

v کروکی آدرس

 

v مدارک مربوط به ثبت شرکت و ارائه روزنامه رسمی.

 

v تصویر تاییدیه حفاظت محیط زیست ( بجز شهرکهای صنعتی) .

 

v تاییدیه بهداشتی در مورد سیستم آب و فاضلاب و سایر موارد مربوطه با توجه به نوع محصول و در صورت نیاز.

 

v هر گونه تغییر نام- تغییر محل- تغییر نوع تولیدات و غیره لازم است در پروانه صادره از سوی اداره صنایع یا جهاد کشاورزی اصلاح و تصویر برابر اصل شده پشت و روی آن به همراه سایر مدارک جهت اصلاح پروانه ها تسلیم اداره نظارت بر مواد غذائی و بهداشتی گردد.

 

v تصویر شناسنامه مدیر عامل .

 

v اصل فیش واریز شده بابت صدور پروانه به همراه سایر مدارک فوق.

 

v اصل پروانه قبلی جهت اصلاح .

لینک به دیدگاه

پروانه بهره برداری:

 

در صورت داشتن شرایط و ضوابط از نظر تجهیزات و امکانات تولید و پس از صدور پروانه های تاسیس و مسئول فنی صادر میگردد.

 

 

 

مدارک لازم جهت صدور پروانه بهره برداری:

v درخواست کتبی به عنوان اداره نظارت بر مواد غذائی و بهداشتی. و اخذ فرم های مربوطه به همراه لیت مدارک مورد نیاز )

 

v ارائه تصویر پروانه تاسیس و مسئول فنی .

 

v تکمیل و ارائه فرم بهره برداری فرم می بایست توسط کارشناسان بازدید کننده تایید و پس از آن به تایید مسول اداره نظارت بر مواد غذائی رسیده سپس به امضاء مدیر غذا و دارو رسیده و ممهور به مهر معاونت غذا و دارو گردد).

 

v بازدید کارشناسان از موسسه جهت تکمیل فرم بهره برداری و ارائه گزارش بازدید.

 

v ارائه اصل پروانه قبلی جهت اصلاح

 

v « جهت تسریع در صدور پروانه ها ،چنانچه موسسه منطبق با ضوابط بوده و مراتب مورد تایید کارشناسان بازدید کننده باشد می توان برای صدور پروانه های تاسیس- بهره برداری و مسئول فنی پس از تکمیل مدارک مربوطه و ارائه به اداره نظارت همزمان اقدام نمود».

لینک به دیدگاه

پروانه مسئول فنی

 

مسئول فنی به فردی اطلاق میشود که دارای شرایط لازم جهت کنترل و نظارت بر تولید در کارگاه ها و کارخانجات با مدارک تحصیلی حداقل کارشناسی باشد. (مدارک مسئول فنی پیشنهادی باید مطابق با ضوابط و چارت اعلام شده از سوی اداره کل باشد).

کارخانجات مشمول قانون مواد خوردنی. آشامیدنی .آرایشی و بهداشتی در زمان اخذ پروانه بهره برداری بایستی دارای مسئول فنی تایید شده و پروانه مسئول فنی را اخذ نموده باشند.

 

 

مدارک لازم جهت صدور پروانه مسئول فنی:

v ارائه معرفی نامه کتبی از طرف واحد تولیدی .

 

v ارائه تصویر کارت پایان خدمت برای آقایان .

 

v تصویر کلیه صفحات شناسنامه .

 

v تصویر مدرک تحصیلی کارشناسی .

 

v عکس 3 × 4 پنج قطعه .

 

v تکمیل و ارائه فرم های مربوط به مسئولین فنی شامل (سوگندنامه های محضری موسس و مسئول فنی- سابقه کار مسئول فنی ) .

 

v اصل پروانه مسئول فنی قبلی و اصل استعفای تایید شده جهت معرفی مسئول فنی جدید .

 

v ارائه اصل فیش واریز شده بابت صدور پروانه به همراه سایر مدارک فوق .

لینک به دیدگاه

پروانه ساخت

 

به مجوزی اطلاق میگردد که فرمول ساخت تایید شده از سوی اداره کل نظارت بر مواد غذائی و بهداشتی در آن درج شده باشد. پروانه ساخت زمانی صادر میشود که موسسه آمادگی تولید داشته و از نظر فنی و بهداشتی مورد تایید بوده و پروانه های ( تاسیس- بهره برداری و مسئول فنی ) را دریافت کرده باشد. پس از مطابقت فرمول ساخت با استانداردها و ضوابط مربوطه پروانه ساخت صادر و از اولین سری تولید نمونه برداری شده و پس از تایید آزمایشگاه اجازه تولید و عرضه محصول داده میشود.

 

 

 

مدارک لازم جهت صدور و تمدید پروانه ساخت:

 

v تکمیل و ارائه فرم درخواست صدور پروانه ساخت تکمیل و امضاء شده توسط مسئول فنی ( فرمولاسیون محصول باید از بیشترین مقدار ماده اولیه به سمت کمترین مقدار چیدمان شود و آب در آخر اضافه گردد )

 

v ارائه تصویر پروانه های تاسیس- بهره برداری و مسئول فنی

 

v ارائه تصدیق ثبت نام نهائی محصول

 

v ارائه آنالیز مواد اولیه مورد مصرف در فرمول ساخت

 

v ارائه اصل فیش بانکی

 

v اصل پروانه ساخت جهت تمدید و یا اصلاح

لینک به دیدگاه

مجوز ورود کالا :

مجوزی است که بر طبق مقررات واردات و صادرات وزارت بازرگانی و در صورت تکمیل مدارک مربوطه , توسط اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی, برحسب مورد , پس از طی مراحل قانونی و بررسی های لازم , صادر می گردد و در واقع موافقت اولیه برای ورود کالای مورد نظر , به کشورمی باشد.

 

 

مدارک لازم , جهت صدور مجوز واردات مواد اولیه غذایی , آشامیدنی , آرایشی و بهداشتی :

 

جهت ورود کالاهای مشمول ماده 16 قانون مواد خوراکی , آشامیدنی , ارایشی و بهداشتی. ابتدا متقاضی مدارک ذیل را تکمیل و ارائه می نماید:

1- سه نسخه پیش فاکتور( پروفروما ) اصل , بانضمام دو برگ تصویر آن .

2- اصل اوراق ثبت سفارش تکمیل شده بانظمام یک برگ تصویر صفحه اول آن

3- آنالیز معتبر مرتبط با پروفرم کالا شامل مشخصات کامل فیزیکی , شیمیائی و در صورت لزوم , مشخصات میکروبی

4- پیش نمونه درصورت لزوم

5- درصورت داشتن سابقه ورود کالا با همان مشخصات قبلی ( تولید کننده و آنالیز کالا ), تصویر پیش فاکتور سابقه , ضمیمه میگردد ( در حال حاضر سابقه 2 سال قابل قبول است ) چنانچه کالا (اسانس , رنگ , مواد افزودنی و نگهدارنده ) در یک واحد تولیدی خاص مورد مصرف دارد می بایستی تصویر پروانه ساخت , که نام کالای فوق در آن درج گردیده باشد , نیز ارائه گردد . پس از بررسی آنالیز و مطابقت آن با استانداردهای ملی یا منابع معتبر خارجی از قبیل who و bp.usp و غیره , مجوز ورود , صادر خواهد شد.

 

 

جهت واردات کالاهای فرآیند شده مشمول ماده 16 مواد خوردنی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی برای بار اول از طریق اداره کل نظارت اقدام و پروانه ورود دریافت نمود . برای واردات مجدد همان کالا از همان شرکت می توان با ارائه پروانه ورود معتبر از طریق اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه ها اقدام نمود .

لینک به دیدگاه

مجوز ترخیص کالا :

 

مجوزی است که پس از ورود کالا به گمرکات کشور و پس از تائید قابلیت مصرف و طی مراحل قانونی , برابر مقررات مربوطه , صادر می گردد.

 

 

مدارک لازم , جهت صدور مجوز ترخیص مواد اولیه غذایی , آشامیدنی , آرایشی و بهداشتی :

 

جهت صدور مجوز ترخیص , متقاضی می بایست , مدارک زیر را تکمیل و به اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و یا ادارات نظارت تابعه ارائه نماید:

 

1- فاکتور کالا ( بانضمام یک برگ تصویر آن )

2- اصل نسخه دوم متقاضی ( نسخه دوم پروفرم تایید شده در مرحله ورود )

3- اصل گواهی بهداشت و قابلیت مصرف مرتبط با فاکتور , که به تایید مقامات ذیصلاح بهداشتی کشور مبداء رسیده و ممهور به مهر سفارت جمهوری اسلامی ایران باشد.

4- اصل برگ آنالیز , بانضمام یک برگ تصویر آن پس از بررسی مدارک و کنترل کلیه مشخصات , از گمرک ورودی اقدام به نموئه برداری گردیده و به همراه برگ آنالیز تایید شده , به آزمایشگاهای کنترل غذا و دارو , ارسال تا پس از مطابقت نمونه با آنالیز مربوطه , مجوز مصرف صادر گردد.

لینک به دیدگاه

صادرات کالا (گواهی بهداشت )

 

جهت صادرات کالا ، شرایط و مدارک زیر مورد نیاز است:

 

1. ارائه درخواست کتبی که : نام کالا ، نوع کالا ، شماره پروانه ساخت یا کد بهداشتی کالا ، مقدار کالا ، کشور مقصد ، مرز خروجی در آن قید شده باشد .

 

2. محموله صادراتی باید از لحاظ کنترل های بهداشتی و رعایت ماده 11 قانون توسط مسئول فنی قانونی ، کتبا مورد تایید قرار گرفته باشد .

 

3. کالای صادراتی می بایست دارای پروانه ساخت یا کد بهداشتی معتبر باشد .

 

4. لیبل کالای صادراتی باید به تایید اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی برسد .

 

5. در صورت نیاز، محموله صادراتی باید به تایید کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی برسد .

 

6. نمونه برداری و ارائه نمونه از محموله صادراتی الزامی است . ( حداقل 4 نمونه )

 

7. گواهی بهداشت ، جهت صادرات کالا به زبان فارسی صادر می شود . متقاضیان می توانند گواهی صادر شده را در یکی از دفاتر ترجمه رسمی کشور ترجمه نموده و ترجمه مذکور را به تایید معاونت غذا و دارو دانشگاه برسانند .

 

8. گواهی بهداشت فقط برای یک نوبت صادرات محموله ، صادر می شود .

 

در صورت نیاز ، متقاضی لازم است برگ آنالیز کالای صادراتی را از یکی از آزمایشگاه های معتبر و مورد تایید ، تهیه و ارائه نماید .

کد بهداشتی ( شناسه نظارت )

 

این ضوابط جهت واحد های مشمول کد بهداشتی لازم الاجراء است . جهت کد بهداشتی ، محل باید دارای پروانه صنفی دائم یا موقت باشد . اعتبار کد بهداشتی حد اقل یکساله بوده و تمدید آن منوط به وضعیت و سوابق و تطبیق واحد با آخرین ضوابط و دستورالعمل های صادره در زمان صدور و یا تمدید خواهد بود . ثبت نام علامت تجاری محصول لازم و ارائه آن با اولین آگهی در روزنامه رسمی و اخذ تعهد محضری قابل قبول است .

 

 

مدارک لازم جهت صدور کد بهداشتی

 

برای اخذ کد بهداشتی مدارک زیر می بایست باهم از سوی متقاضی به اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی تسلیم گردد .

 

v درخواست کتبی متقاضی با عنوان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی

 

v تصویر پروانه صنفی معتبر

 

v تصویر صفحه اول شناسنامه متقاضی

 

v عکس 4×3 دو قطعه

 

v کروکی محل و ساختمان

 

v ثبت نام نهایی محصول

 

v اصل فیش بانکی به مبلغ ریال به حساب 90040 بانک ملی شعبه فخر رازی ، معاونت غذا و دارو ( برای صدور پروانه کد بهداشتی )

 

v اصل فیش بانکی به مبلغ ریال به حساب 91 خزانه داری کل ( برای بازدید کارشناسی از محل )

 

v تعهد محضری ( برای کارگاه های سوهان پزی )

 

v قرار داد با آزمایشگاه ( پس از تایید محل و تصویب کد بهداشتی ) .

 

v معرفی مسئول فنی ( پس از تایید محل و تصویب کد بهداشتی ) .

 

 

 

 

 

 

 

منبع : vista

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...