سامیار220 10919 ارسال شده در 16 آذر، 2014 پلاگین FuturArch یک ابزار جامع و بسیار کارآمد در زمینه ساخت ساختمانها و نماهای خارجیه . شما با چند کلیک ساده و در عرض مدت کوتاهی میتونید نمای کلی از ساختمون مورد نظرتون رو بساید . این پلاگین از 3 بخش اصلی تشکیل شده که این قسمتها شامل : FuturArch Primitives = مجموعه ای از اشکال هندسی اولیه با قابلیت ریل تایم boolean و UV شده بصورت پیشفرض . FuturArch Roofing = مجموعه کامل ای از ابزار ها برای ایجاد سقف های پیچیده با زوایای مختلف . سریعترین راه برای ایجاد سقف به طور کامل و تبدیل اون به یک آبجکت سه بعدی در عرض چند ثانیه . FuturArch ArchViz = مجموعه ای از ابزار های جانبی مورد استفاده در سازه ها مانند : دیوار ، کفپوش ، پنجره ها ، درب ها ، نرده ها ، دستگیره ها و همچنین تعداد از ابجکتهای فضاهای داخلی . استفاده از این پلاگین بسیار سادست فقط کافیه که اونو نصب کنید و سپس در لیست آبجکت های Geometry به بخشهای FuturArch دسترسی خواهید داشت . توجه: این نسخه از پلاگین برای مکس 2010 تا 2013 سیستم عامل 64 بیتی میباشد نسخه:1.4991 حجم:2.18 مگابایت پسورد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ناشر:FuturArch برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود ویدئوی آموزش کار با پلاگین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منبع: mostafa3d.com futurarch.com 5
setareh26 18 ارسال شده در 7 مرداد، 2015 با سلام و تشکر .....این نسخه از پلاگین رو میشه برای مکس 2015 هم نصب کرد ؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنین ... ممنون ............. 1
سامیار220 10919 مالک ارسال شده در 7 مرداد، 2015 با سلام و تشکر .....این نسخه از پلاگین رو میشه برای مکس 2015 هم نصب کرد ؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنین ... ممنون ............. سلام نه برای ورژنهای 2010 تا 2013 هستش 1
setareh26 18 ارسال شده در 7 مرداد، 2015 ببخشید من خیلی گشتم شما جایی برای دانلودش سراغ ندارین ؟؟ازتون ممنون میشم ... 1
سامیار220 10919 مالک ارسال شده در 7 مرداد، 2015 ببخشید من خیلی گشتم شما جایی برای دانلودش سراغ ندارین ؟؟ازتون ممنون میشم ... دوست عزیز در حال حاضر تا نسخه 2014 موجود هست. 1
setareh26 18 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 راستش من تازه کارم ...برای مکس 2015 تو رشته معماری پلاگین مفیدی می شناسین به من معرفی کنین ؟ 1
سامیار220 10919 مالک ارسال شده در 8 مرداد، 2015 راستش من تازه کارم ...برای مکس 2015 تو رشته معماری پلاگین مفیدی می شناسین به من معرفی کنین ؟ اگر تازه کار هستین فعلا نیازی به پلاگین نیست، با خود برنامه میتونید خیلی از ترسیمات پیچیده رو انجام بدید. 1
ارسال های توصیه شده