محمد2014 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۳ سلام به همه دوستان این تحقیق 80 صفحه ای توسط چندتا از بچه های دانشگاه آزاد اسلامي – واحد مشهد انجام شده وبه بررسي تطبيقي نظام شهرسازي و عناصر شهري عصر صفوي (مكتب اصفهان) در ايران و دوره رنسانس و باروك در اروپا پرداخته http://www.noandishaan.com/uploads/do.php?id=4049 3 لینک به دیدگاه
maryam skr 400 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ سلام. من شدیدا این فایلو نیاز دارم. اما لینکش مشکل داره. :4564: 2 لینک به دیدگاه
محمد2014 1323 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ سلام. من شدیدا این فایلو نیاز دارم. اما لینکش مشکل داره. :4564: سلام شرمنده این لینک رو امتحان کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
maryam skr 400 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ سلام شرمنده این لینک رو امتحان کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دشمنتون شرمنده. کنفرانسو دادم تموم شد مهندس ولی دانلودشم کردم عالیییی بود. قطعا به درد میخوره. خیلییییییییی ممنون خیلی لطف کردین :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
محمد2014 1323 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ دشمنتون شرمنده. کنفرانسو دادم تموم شد مهندسولی دانلودشم کردم عالیییی بود. قطعا به درد میخوره. خیلییییییییی ممنون خیلی لطف کردین :icon_gol: خواهش میکنم مهندس موفق باشین 2 لینک به دیدگاه
ea72 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام متاسفانه هیچکدوم از لینکا کار نمیکنه به این تحقیق نیاز دارم اگه امکان داره دوباره برا دانلود بذاریدش ممنون لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام متاسفانه هیچکدوم از لینکا کار نمیکنه به این تحقیق نیاز دارم اگه امکان داره دوباره برا دانلود بذاریدش ممنون سلام. لینک پست اول اصلاح شد 1 لینک به دیدگاه
ea72 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۶ خیلی خیلی ممنون :hapydancsmil: خدا خیرتون بده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده