رفتن به مطلب

عشق یا تحصیل علم؟؟

pary naz

ارسال های توصیه شده

سلام به بچه های گل انجمن:icon_gol:

تصورکنید اگه عاشق یه نفر باشیدولی برای خودتون هم کلی اهداف علمی داشته باشید اگه به هردلیلی بخواید یکیش رو انتخاب کنید کدوم رو انتخاب میکنید وچرا؟؟

تمام کسایی که تو این موقعیت قرارگرفتن ویه تصمیمی گرفتن بیان به ماهم بگن وبگن نتایج وعواقب هر تصمیم چیه؟کدوم راه درست تره ؟باانتخاب کدوم راهه که درنهایت حسرت نخواهیم خورد؟

اونایی هم که تابه حال تو این موقعیت نبودن بیان بگن اگه قراربگیرن چیکارخواهند کرد؟چه تصمیمی میگیرن؟

بلاخره هرکی دوست داره بیاد ونظربده .....اینجا بحث ازاده بیایید وحرف دلتون ومنطقتون رو بزنید. ما سراپاگوشیم:w16::w16::w16:

بیایید که منتظریم:w16::w16::w16::w16:

• Like 15
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 40
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ممنون پری از تاپیک خوب ولی سختت :whistle:

من بودم علم رو انتخاب مبکردم چون عاشق علمم ولی خوب به فرد بستگی داره که چیو و کیو فدای اون یکی میکنه ؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه
ممنون پری از تاپیک خوب ولی سختت :whistle:

من بودم علم رو انتخاب مبکردم چون عاشق علمم ولی خوب به فرد بستگی داره که چیو و کیو فدای اون یکی میکنه ؟؟؟؟؟

هرکدوم از دوراه رو که انتخاب کنی ممکنه بعد ازچند سال به فکر راه دیگه ای بیفتی که انتخاب نکردی اونوقت ممکنه یه حسرت بیاد سراغت البته شایدهم الکی باشه ها!

باید یه راهی پیداکنیم هردو رو تلفیق کنیم.:w16::w16:

لینک به دیدگاه
هرکدوم از دوراه رو که انتخاب کنی ممکنه بعد ازچند سال به فکر راه دیگه ای بیفتی که انتخاب نکردی اونوقت ممکنه یه حسرت بیاد سراغت البته شایدهم الکی باشه ها!

باید یه راهی پیداکنیم هردو رو تلفیق کنیم.:w16::w16:

ولی خوب بالا گفتی فقط یکیشو برا همین گفتم سخت:w16:

لینک به دیدگاه
ولی خوب بالا گفتی فقط یکیشو برا همین گفتم سخت:w16:

اره دقیقا منظورم فقط انتخاب یکی از این دوتا بود اون جمله فقط به عنوان حالت خوشبینانه گفتم مهندس

اره میدونم سوال سختیه

خودمم هم یه جورایی تواین دوراهی قرارگرفتم واسه همین خواستم ازنظربقیه هم استفاده کنم

لینک به دیدگاه
اره دقیقا منظورم فقط انتخاب یکی از این دوتا بود اون جمله فقط به عنوان حالت خوشبینانه گفتم مهندس

اره میدونم سوال سختیه

خودمم هم یه جورایی تواین دوراهی قرارگرفتم واسه همین خواستم ازنظربقیه هم استفاده کنم

جواب پیدا نمیکنی این راهیه که خودت باید بری محکم باش و موفق بدورد:icon_gol:

لینک به دیدگاه
جواب پیدا نمیکنی این راهیه که خودت باید بری محکم باش و موفق بدورد:icon_gol:

ممنونم :icon_gol:

ولی استفاده ازتجربه دیگران هم کمک کننده س

فقط امیدم به خداست فقط خودش

لینک به دیدگاه

عزیزم مرسی از دعوتت!

خب بستگی داره.به موقعیت به خانواده به طرف مقابل!

ولی کلی بخوام بگم من عشق رو انتخاب میکنم! البته عشقی که واقعا بدونم ارزششو داره و بعدا نمیذاره حسرت بخورم.:w16:

لینک به دیدگاه

واسه آموختن علم هیچوقت دیر نمیشه...

عشق انتخاب میکنم..ولی احتمال میدم که طرفم مخالف علم باشه ولی اگه خودش برام بیشتر ارزش داشته باشه دیگه پیگیرش نمیشم....

اینم بگم که دیگه تو این زمونه هیچکس مخالفتی نمیکنه واسه اینکه بعد از ازدواج ادامه تحصیل نده طرفش....

عشق فقط یکبار تو زندگیه هرکس اتفاق می افته ولی ادامه آموختن علم هرزمان ممکنه....

ممنون از دعوتت گلم....:icon_gol:

ایشالا با این تاپیک خوبت به نتیجه خوبی برسیم همگی....:icon_gol:

لینک به دیدگاه
m_a[/MENTION]rch;1452678]عزیزم مرسی از دعوتت!

خب بستگی داره.به موقعیت به خانواده به طرف مقابل!

ولی کلی بخوام بگم من عشق رو انتخاب میکنم! البته عشقی که واقعا بدونم ارزششو داره و بعدا نمیذاره حسرت بخورم.:w16:

سلام الهام جان ممنون که اومدی و وقت گذاشتی ونظر دادی؟

به نظرت ازکجا میشه انقد مطمئن بود؟مگه میشه انقدیه ادم رو شناخت؟

لینک به دیدگاه
واسه آموختن علم هیچوقت دیر نمیشه...

عشق انتخاب میکنم..ولی احتمال میدم که طرفم مخالف علم باشه ولی اگه خودش برام بیشتر ارزش داشته باشه دیگه پیگیرش نمیشم....

اینم بگم که دیگه تو این زمونه هیچکس مخالفتی نمیکنه واسه اینکه بعد از ازدواج ادامه تحصیل نده طرفش....

عشق فقط یکبار تو زندگیه هرکس اتفاق می افته ولی ادامه آموختن علم هرزمان ممکنه....

ممنون از دعوتت گلم....:icon_gol:

ایشالا با این تاپیک خوبت به نتیجه خوبی برسیم همگی....:icon_gol:

سلام جیجو جان ممنونم که اومدی وبرای این تاپیک وقت گذاشتی

ولی خیلی از عشق ها هم بوده که یه روز کمرنگ شده حتی اصلا کمرنگ هم نشده باشه به هرحال بعد از چندسال زندگی روزمرگی میاد سراغ هرکسی اونوقته که شاید برای رسیدن به اهدافش دیرشده باشه .وحتی سردرگم بشه که الان باید چیکارکنه!

لینک به دیدگاه
عزیزم مرسی از دعوتت!

خب به موقعیت فرد بستگی داره

اما من ادامه تحصیل رو انتخاب میکنم :a030:

سلام ممنون که اومدید

شما که خودتون درحال گرفتن دکترایی به نظرت جایی نمیرسه حتی درحالت خوشبینانه باوجود رسیدن فرد به همه ی اهداف علمی واجتماعیش فرد احساس کنه که جای اون کسی که بهش علاقه داشته تو زندگیش خالیه؟؟

لینک به دیدگاه
اگر میخوای حسرت نخوری فقط دانشگاه ادامه تحصیل کار

ممنون که اومدی و وقت گذاشتی

لطفا دلایل حرفتون رو هم بگید

درسته اگه ادم نره دنبال اهداف زندگیش خیلی حسرت میخوره ولی این رو هم درنطرداشته باشید که روزی هم ممکنه به خاطراز دست دادن کسی که دوسش داره حسرت بخوره این طور نیست؟؟

خیلی وقت ها شده که ادم ها نتونستن به حتی به همون تصورات واهداف زندگیشون برسن .نتونستن ایده ال هایی که داشتن رو تحقق ببخشن.اونوقت ممکنه حسرته انقد بزرگ شده باشه که راه زنگیشون روگم کنن.

لینک به دیدگاه
اگر طرف مقابل با ادامه تحصیل و فعالیت اجتماعی مخالف باشه، من علم و ادامه تحصیل رو انتخاب میکنم

حرفت روقبول دارم چون اگه یه نفر به کسی علاقه داره باید به علایق اون فرد احترام بزاره.وبتونه درکش کنه والا واقعا دوسش نداره.

لینک به دیدگاه
حرفت روقبول دارم چون اگه یه نفر به کسی علاقه داره باید به علایق اون فرد احترام بزاره.وبتونه درکش کنه والا واقعا دوسش نداره.

دقیقا همینطور هستش، اگه خواسته ها و علایق اون فرد براش مهم نباشه، پس اون عشق یکطرفه هستش و دوام چندانی هم نخواهد داشت

لینک به دیدگاه
ممنون که اومدی و وقت گذاشتی

لطفا دلایل حرفتون رو هم بگید

درسته اگه ادم نره دنبال اهداف زندگیش خیلی حسرت میخوره ولی این رو هم درنطرداشته باشید که روزی هم ممکنه به خاطراز دست دادن کسی که دوسش داره حسرت بخوره این طور نیست؟؟

خیلی وقت ها شده که ادم ها نتونستن به حتی به همون تصورات واهداف زندگیشون برسن .نتونستن ایده ال هایی که داشتن رو تحقق ببخشن.اونوقت ممکنه حسرته انقد بزرگ شده باشه که راه زنگیشون روگم کنن.

هرچقدم برات توضیح بدم فایده نداره به یک سنی که برسی خودت متوجه میشی چی تو زندگی مهمه

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...