Shining Star 2108 ارسال شده در 12 آذر، 2014 به آرامی لاله گوش همسر خود را بوسه بزنید و دقت کنید زیاد محکم این کار را نکنید چون اگر هوای داخل گوش وی را محکم با لبان خود به بیرون بکشید ممکن است کمی درد آور باشد برای وی! و همچنین به آرامی در هنگام بوسیدن وی در گوش او جملات عاشقانه زمزمه کنید در انتهای پست تصویری از مراحل این کار به صورت علمی به صورت صحیح و علمی قرار داده شده است + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + 8
Yaser.C 5059 ارسال شده در 12 آذر، 2014 :ws28: ای آدم مشکووووک!!!!!!من بهت گفتم یه بوهایی میاداااااااااا...حالا هی انکار کن.... دنبال دردسر میگردی آره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: 5
Shining Star 2108 مالک ارسال شده در 12 آذر، 2014 :ws28: ای آدم مشکووووک!!!!!!من بهت گفتم یه بوهایی میاداااااااااا...حالا هی انکار کن.... دنبال دردسر میگردی آره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: دردسر داره دنبال من میگرده داداشی تو هم که پایه دردسری :gnugghender: 2
amin 202 مهمان ارسال شده در 12 آذر، 2014 آخرشم باهاس آدرس عمه کسی که این ابتکارو بخرج داده رو میذاشتی...
Shining Star 2108 مالک ارسال شده در 12 آذر، 2014 آخرشم باهاس آدرس عمه کسی که این ابتکارو بخرج داده رو میذاشتی... من خودم رفتم پایین عکسو دیدم ناجور خورد تو ذوقم خواستم دوستان هم این حس رو تجربه کنن 2
ارسال های توصیه شده