Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ به آرامی لاله گوش همسر خود را بوسه بزنید و دقت کنید زیاد محکم این کار را نکنید چون اگر هوای داخل گوش وی را محکم با لبان خود به بیرون بکشید ممکن است کمی درد آور باشد برای وی! و همچنین به آرامی در هنگام بوسیدن وی در گوش او جملات عاشقانه زمزمه کنید در انتهای پست تصویری از مراحل این کار به صورت علمی به صورت صحیح و علمی قرار داده شده است + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + 8 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ :ws28: ای آدم مشکووووک!!!!!!من بهت گفتم یه بوهایی میاداااااااااا...حالا هی انکار کن.... دنبال دردسر میگردی آره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ :ws28: ای آدم مشکووووک!!!!!!من بهت گفتم یه بوهایی میاداااااااااا...حالا هی انکار کن.... دنبال دردسر میگردی آره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: دردسر داره دنبال من میگرده داداشی تو هم که پایه دردسری :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ آخرشم باهاس آدرس عمه کسی که این ابتکارو بخرج داده رو میذاشتی... لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ آخرشم باهاس آدرس عمه کسی که این ابتکارو بخرج داده رو میذاشتی... من خودم رفتم پایین عکسو دیدم ناجور خورد تو ذوقم خواستم دوستان هم این حس رو تجربه کنن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده