marame 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ سلام دوستان .کی میدونه چرا فرمت RB داخل اسکچ اپ 8 کار نمیکنه و سیستم پیام میده که حتما RBZ با شه چکارش باید کرد . اصلا روش نصب پلاگینا RBZچطوریه ممنون میشم بهم بگید 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ سلام دوستان .کی میدونه چرا فرمت RB داخل اسکچ اپ 8 کار نمیکنه و سیستم پیام میده که حتما RBZ با شه چکارش باید کرد . اصلا روش نصب پلاگینا RBZچطوریه ممنون میشم بهم بگید سلام دوست عزیز فرمت Rb مربوط به پلاگین های اسکچاپه که باید توی پوشه plugin در مسیر نصب نرم افزار ریخته بشه.rbz هم فرمت فشرده پلاگین هستش که میتونید از طریق preference و تب extention اونارو توی برنامه لود کنید یا اینکه پسوندش رو به rar تغییر بدید و به حالت معمولی اکسترکت کنید و بعد استفاده کنین. موفق باشید. 2 لینک به دیدگاه
neda.ba 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۳ سلام دوستان.. با عرض معذرت نخواستم یه تاپیک جدید بزنم.. همینجا یه سوال داشتم.. من موقع رندر گیری مشکل دارم اول این که بعد 3 4 دیقه شروع میکنه و بعدشم تو 98٪ گیر میکنه و این پیغامو میده: please verify that there is enough space in your TEMP file مشکلش از چیه!! از صب نزدیک به 20 بار تلاش کردم 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ سلام دوستان.. با عرض معذرت نخواستم یه تاپیک جدید بزنم..همینجا یه سوال داشتم.. من موقع رندر گیری مشکل دارم اول این که بعد 3 4 دیقه شروع میکنه و بعدشم تو 98٪ گیر میکنه و این پیغامو میده: please verify that there is enough space in your TEMP file مشکلش از چیه!! از صب نزدیک به 20 بار تلاش کردم سلام این پیغام پر شدن ram رو نشون میده ،پوشه temp رو خالی کنین، در تنطیمات وی ری هم توی قسمت system مقدار dynamic memory limit رو روی صفر بزارید. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده