masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۳ [h=1]ارزش حبوبات در رژیم سالم[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با توجه به آن که برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام زمینه ساز بروز انواع سرطان مانند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام روده ی بزرگ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، آندومتر( رحم)، کلیه و کیسه ی صفرا؛ بیماری های غیر واگیر مانند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و قلبی- عروقی است، لزوم استفاده از برنامه ی غذایی سالم که از حبوبات و غلات کامل یعنی نان های تهیه شده از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مانند سنگک، تافتون و بربری، انواع گوشت های سفید مانند مرغ و ماهی، فرآورده های شیری (شیر، ماست و پنیر)، روغن های گیاهی مایع، مغزها (آجیل)، سبزی ها و میوهها تشکیل شده باشد؛ ضروری به نظر می رسد. تحقیقات نشان داده است، احتمال ابتلا به سرطان روده ی بزرگ، پروستات و بروز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و دیابت نوع 2 در افرادی که دو بار یا بیشتر در هفته از حبوبات استفاده می کنند، کمتر از افرادی است که یک بار در هفته از آن استفاده می کنند یا برنامه ی غذایی آنها سرشار از غذاهای پُرچرب، سرخ شده، غلات تصفیه شده مانند نان های سفید و شیرینی هاست. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حبوبات در ردیف سوم هرم غذایی در کنار گروه گوشت ها، تخم مرغ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قرار می گیرند و مصرف روزانه ی 3- 2 واحد از این گروه توصیه شده است. هر واحد این گروه معادل 90- 60 گرم گوشت قرمز یا مرغ یا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پخته شده، یک لیوان حبوبات پخته، یک عدد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، 20عدد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، 12عدد بادام، 2 قاشق غذاخوری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و 12 عدد آجیل مخلوط است. مصرف روزانه ی حبوبات در رژیم غذایی مردم مناطق مدیترانه ای (کشورهای اسپانیا، پرتغال، یونان، جنوب فرانسه، سوریه، فلسطین اشغالی، جزیره ی کرت، بخشهایی از ایتالیا) که کمتر از مردم شمال اروپا، آمریکا و دیگر کشورهای در حال توسعه، دچار بیماری های قلبی- عروقی و برخی سرطان ها می گردند، توصیه شده است. البته باید یاد آور شویم که با توجه به مزایای حبوبات، مصرف آن به تنهایی در هر روز موجب یک برنامه ی غذایی با کفایت نمی شود، زیرا انواع ویتامینها و مواد مغذی ضروری که در گوشتها، سبزیها، میوهها و فرآوردههای شیری وجود دارد، در آنها موجود نیست. [h=2]چند نکتهی مهم برای طبخ حبوبات در انواع خورشها و آشهای سنتی:[/h]- حبوبات را چند ساعت قبل از پخت در مقدار کافی آب خیس کنید و سپس آب آن را دور بریزید. - حبوباتی را که در زمانهای مختلف خریدهاید، با هم مخلوط نکنید، به این دلیل که قدیمیها خشک تر شده و به زمان طولانی تری برای پخت احتیاج دارند. فیروزه حسینی- کارشناس تغذیه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده