parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ من که نوشابه خیلی کم میخورم 2-3 ماه یک بار.آفرررررین به خودم! 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ من الان 4 ساله روزی یدونه ازین قرص جوشانا واسه وعده نهارم مصرف می کنم...البته اینم بگم روزی حداقل 1.5 لیتر آب میزنم...تا حالا هم مشکلی نداشتم...:smiley (18):چقدر طول میکشه سنگ کلیه بوجود بیاد؟!! :w127: شما میگید روزی حداقل یک و نیم لیتر اب... استفاده میکنید, واکنش در ادما متفاوته و سیستم ایمنی شما مقاوم تره..قرار نیست چون شما براتون مشکلی پیش نیومده برای کسی پیش نیاد.. هرچیزی که غیر طبیعی باشه مضره... غیر طبیعی یعنی ترکیب مواد شیمیایی.. شکر مصنوعی که داخل قرص جوشانه برای کسانی که تیرویید دارن تپش قلب درد قفسه سینه میاره بخاطر همینه پزشکان تعداد رو مشخص میکنن که چقدر استفاده کنید متاسفانه خوردن قرص جوشان سرخود انجام میشه.. وبرای یه افراد خاص تجویز میشه... نوشابه به دلایل شکر مصنوعی و کافین موجودش برای پروستات خطرسازه و تعیین کننده بدخیمی و خوش خیمی رو در مردان افزایش میده... یا همین پودر شربتها که با یک پارچ شیرین میشه یه بستش غیرطبیعی نیست؟هست غیرطبیعی و مضره.. 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ مرسی نوشابه مضر چه برای آقایون چه برای خانما 4 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۳ هیچ میدونستید یکی از طعم دهنده های نوشابه کبد جنین انسانه؟؟...توضیحش نمیدم خودتون تو همین اینترنت تحقیق کنید... 3 لینک به دیدگاه
tak elham 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۳ دوغ هم خوشمزه تره هم سالم تر ای جونم دوووووووووغ:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده