helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۳ نوشابه برای مردان خطرناکتر است برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مصرف نوشابههای گازدار و آب میوههای شیرین شده با شکر از عادات غذایی روزانه به شمار میرود که همه گروههای سنی تمایل زیادی به مصرف این نوشیدنیها دارند. همشهری نوشت؛ این هفته "هفتهی ملی سلامت مردان ایرانی" است. پس ما هم این روزها آنها را بیشتر از قبل به یاد سلامتیشان میاندازیم. نوشابههای گازدار باعث بیماری قلبی در مردان میشود مصرف نوشابههای گازدار و آب میوههای شیرین شده با شکر از عادات غذایی روزانه به شمار میرود که همه گروههای سنی تمایل زیادی به مصرف این نوشیدنیها دارند اما به نظر میرسد که با توجه به نتایج تحقیقات جدید، مردان باید در محاسبات خود بازنگری کنند. تحقیقات جدید در آمریکا نشان میدهد مصرف روزانه 340 میلیلیتر نوشابه و آب میوههای شیرین شده با شکر، افراد به ویژه مردان را در معرض ابتلا به بیماریهای قلبی قرار میدهد. بر اساس این تحقیقات، مردانی که روزانه معادل 340 میلیلیتر نوشابه و آب میوههای شیرین شده با شکر مصرف میکنند، 20 برابر بیشتر - در مقایسه با مردانی که اصلاً از این نوشیدنیها مصرف نمیکنند- در معرض ابتلا به بیماریهای قلبی قرار دارند. این تحقیقات از 43000 مرد 40 تا 75 ساله در طول 23 سال به عمل آمد و نشان داد که مصرف مداوم نوشابههای گازدار درصد تری گلیسرید و پروتئین التهابی (CRP) را بالا و سطح کلسترول خوب «HDL» را که از حملات قلبی جلوگیری میکند، پایین میآورد و در نهایت احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش میدهد. این تحقیقات به افراد سالم و به ویژه بیماران قلبی توصیه کرد که نوشابههای گازدار زیاد مصرف نکنند. بر اساس این تحقیقات، مصرف این نوشیدنیها به میزان اندک دو بار در هفته یا ماه هیچ خطری برای سلامتی ندارد. اخیراً نیز تحقیقات پژوهشگران دانشگاه آدلاید آمریکا نشان داده بود که مصرف نوشابههای گازدار خطر ابتلا به آسم، انسداد ریوی مزمن و پوکی استخوان را افزایش میدهد. نوشابههای گازدار قدرت باروری مردان را کاهش میدهد تحقیقات نشان داده است قدرت باروری مردانی که هر روز نوشابه گازدار مینوشند در معرض خطر قرار دارد. در واقع تحقیقات نشان داده است مردانی که بیشتر از دیگران نوشابه گازدار مینوشند زندگی ناسالم تری نیز دارند. این افراد میوه و سبزی کمتری مصرف میکنند و بیشتر به خوردن فستفود علاقه دارند. مدتهاست به اثبات رسیده است شیوه زندگی ناسالم عامل مهم به خطر افتادن سلامت باروری در مردان است. ارتباط مصرف نوشابه و سرطان در مردان نتایج یک تحقیق 15 ساله نشان میدهد مردانی که در روز یک نوشیدنی گازدار 300 میلیلیتری مصرف میکنند 40 درصد بیش از سایرین در معرض خطر ابتلا به سرطان پروستات قرار میگیرند. نکته نگرانکننده این است که این خطر در رابطه با بیماری که در مرحله اول باشد و به واسطه آزمایشهای خون تشخیص دادهشده کاربرد ندارد بلکه سرطانهایی را هدف میگیرد که به قدری پیشرفتهاند که علائم را نشان میدهند. این امر از اهمیت زیادی برخوردار است چرا که احتمال مهلک بودن اشکال سرطان پروستات که به سرعت رشد میکند بیشتر است. نتایج این تحقیق در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شده و نخستین تحقیقی نیست که خوردن نوشیدنیهای گازدار شکر دار را تهدیدی برای سلامت عمومی میداند. تحقیقات پیشین مصرف این نوشیدنیها را به حملههای قلبی، دیابت، افزایش وزن، استخوانهای شکننده، سرطان پانکراس، ضعف ماهیچهای و خطرات بالقوه فلج شدن نسبت دادهاند. محققان سوئدی که این تحقیق را انجام دادهاند اظهار داشتند که پیش از نهایی کردن این نتایج باید تحقیقات بیشتری انجام شود اما در حال حاضر هم دلایل فراوانی برای قطع مصرف این نوشیدنیها وجود دارد. آنها برای انجام این تحقیقات وضعیت سلامتی بیش از 8 هزار مرد 37 تا 45 ساله را برای یک دوره 15 ساله بررسی کردند؛ مردانی که در آغاز این تحقیق در وضعیت سلامتی مناسبی بودند، درباره نحوه خوردن و نوشیدن خود مورد سۆال قرار گرفتند. تا پایان دوره این تحقیق آنها عادات روزانه مردانی را که سرطان پروستات داشتند مورد مقایسه قرار دادهاند و مشخص شده است که بین مصرف نوشیدنیهای گازدار شکردار و این بیماری ارتباطی وجود دارد. کارشناسان دانشگاه لاند همچنین دریافتند که افرادی که دارای رژیم غذایی سرشار از کربوهیدرات هستند با افزایش خطر ابتلا به انواع خفیفتر سرطان پروستات روبرو هستند. در این تحقیقات هیچ ارتباطی میان آب میوه، نوشیدنیهای رژیمی و مصرف قهوه و چای و شکر با این بیماری مشاهده نشده است. استخوان مردان با نوشابه بیشتر پوک میشود افرادی که روزانه یک لیوان نوشابه سیاه مصرف میکنند، بعد از 35 سالگی میزان بروز پوکی استخوان در آنها افزایش مییابد؛ به طوری که خطر ابتلا به این عارضه در زنان 3 برابر و در مردان به میزان 5 برابر بیشتر میشود. 27 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۳ تورو خدا جان هرکی دوس داری ترو به جدت از اینا نزار بزار ما نوشابمونو با خیال راحت بخوریم 11 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۳ كلا ميخواي مارو از خوراك بندازي نه؟ :vahidrk: 11 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۳ اتفاقا یه دل سیر نوشابه مشکی خوردم با یکی از دوستام تو همین هفته........ انقده چسبیدددددددددددددددد اما میدونم خیلی ضرر داره:icon_pf (34): 9 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ نوشابه ر وخیلی وقته گذاشتم کنار...تفننی ممکنه هریک ماه یا چندماه ،اونم کمی بخورم... ممنونم دوستم(: 11 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ چی چی نوشابه گازدار برای مردان خطرناک است؟؟؟؟؟ میخواید از فردا همه پسرا دور هم جم شیم بگیم داوش بیا یه آب معدنی تگری بزنیم به بدن!! اینا همش شایعه اس....حرف دشمناس شوما باور نکنید هم خودتون بخورید هم به دیگران توصیه کنید... اصن باز هم میگم که من همه جوان ها را بعد از تقوای الهی به خوردن نوشابا توصیه میکنم!!:4chsmu1: بابا مردم تو این جاپن و کره و اینا سوسک زنده میخورن سالمن و راست راست برا خودشون میچرخن....حالا ما یه قولوپ نوشابه بزنیم به بدن اینجوریه؟؟:w888: ما میخوریم زور بازومونم زیاده....اصن معروفیم تو محل!!! دیگه خداییش پوکی استخوان که زن و مرد نداره که...استخون استخونه دیگه!!! اصن اگه نوشابه اینقد موجود باهوشیه که بین زن و مرد فرق میذاره ها من با آغوش باز ازش استقبال میکنم!!! از همین تریبون هم اعلام میکنم که شرکت های نوشابا ساز مث زمزم و خوشگوار و اینا باس بیان اعتراف کنن که ما مردا رو موش آزمایشگاهی به حساب آوردنو به ما نگاه ابزاری داشتن!!!!!!!! 12 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ اوه اوه چخبرهههه! چ اقایون انجمن موضع هم گرفتن! جدا تو نوشابه چی دیدین؟یادمه دوران دانشگاه بچه ها به زور نوشابه به خوردم میدادن ک بیا سر ناهار همرنگ ما شو عشقم دووووغ:hapydancsmil:و بیشتر از اینا اب یخ ی بطری کوچیک نوشابه رو تو دو وعده تموم میکنم اونقد ک بدم میاد:icon_pf (34): 11 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ ممنونم دوست عزیزم.. ولی اینجور تاپیکها که حالت اخبار و دانستنی داره در این تاپیک زده بشه...ممنونم گلم [h=3]اخبار و دانستني هاي صنايع غذايي[/h] 9 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ مرسی از دعوت... کل هفته که نوشابه میخورم:icon_pf (34):ینی باس باید برم فاتحه خودمو بخونم دیگه... ممنونم دوس عزیز... خودمونم میدونیم و هرچقدر بگن ضرر داره فایده نمیکنه و میخوریم... :icon_gol: بخصوص خودم...تو نوشابه خوردن اصلا حرف هیچکس گوش نمیدم.... آخرش دلیل مرگمم میدونم نوشابس:icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ من یکساله نوشابه نخوردم... بیخودترین نوشیدنی دراصل یک هودکشی محضه 7 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ مرسی از دعتتون ... خدایی همه اینارو قبول دارم .. قبول دارم نوشابه سرطلن زاست .. قبول دارم باعث مرض قند میشه قبول دارم باعث پوکی استخون میشه .. قبول دارم یه عالمه دیگه عوارض داره .. اما خدایی یه چیزی رو هم شما قبول داشته باشید ..نمیشه سر سفره غذا نوشابه باشه وازش بیخیال شد ...اونم مشکی باشه اونم مارکش ...بیییییییییییییییییب....(به خاطر احترام به قوانین انجمن وعدم تبلیغ نام تجاری اسم نوشابه کوکا کولارو نیاوردم ) 8 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ مرسی از دعتتون ...خدایی همه اینارو قبول دارم .. قبول دارم نوشابه سرطلن زاست .. قبول دارم باعث مرض قند میشه قبول دارم باعث پوکی استخون میشه .. قبول دارم یه عالمه دیگه عوارض داره .. اما خدایی یه چیزی رو هم شما قبول داشته باشید ..نمیشه سر سفره غذا نوشابه باشه وازش بیخیال شد ...اونم مشکی باشه اونم مارکش ...بیییییییییییییییییب....(به خاطر احترام به قوانین انجمن وعدم تبلیغ نام تجاری اسم نوشابه کوکا کولارو نیاوردم ) بجاش دوغ, استک, یا دلستر.. بهتراز نوشابه است عوارضی که نوشابع ب جامیزاره قابل جبران نیست بجاش پسته هم میشه سر سفره گذاشت 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ مرسی از دعتتون ...خدایی همه اینارو قبول دارم .. قبول دارم نوشابه سرطلن زاست .. قبول دارم باعث مرض قند میشه قبول دارم باعث پوکی استخون میشه .. قبول دارم یه عالمه دیگه عوارض داره .. اما خدایی یه چیزی رو هم شما قبول داشته باشید ..نمیشه سر سفره غذا نوشابه باشه وازش بیخیال شد ...اونم مشکی باشه اونم مارکش ...بیییییییییییییییییب....(به خاطر احترام به قوانین انجمن وعدم تبلیغ نام تجاری اسم نوشابه کوکا کولارو نیاوردم ) بجاش دوغ, استک, یا دلستر.. بهتراز نوشابه است عوارضی که نوشابع ب جامیزاره قابل جبران نیست بجاش پسته هم میشه سر سفره گذاشت 6 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ بجاش دوغ, استک, یا دلستر.. بهتراز نوشابه است عوارضی که نوشابع ب جامیزاره قابل جبران نیست بجاش پسته هم میشه سر سفره گذاشت آخه پسته هم از یه نظر دیگه برا قلب ضرر داره ...اتفاقن نوشدنی هایی رو که فرمودید رو همه شونو علاقه دارم ...ومعمولن مصرف میکنم . 6 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ من با یه حساب 2-2 تا 4 تا براتون اثبات میکنم که مصرف قرص جوشان ویتامین C از نوشابه ارزونتر در میاد! شما بهترین برند قرص جوشان رو در نظر بگیرید...تا اونجایی که من مصرف کردم Vita Fizz برند مرغوبه... قیمتش تقریباً 6200 تومنه. قیمت یک نوشابه خانواده 1و نیم لیتری هم حدوداً 2 تومنه. تو یک بسته قرص جوشان 20 عدد قرص وجود داره که هر قرص به یک لیوان آب تگری نیاز داره...6200تومن تقسیم بر 20 عدد میشه 310 تومن. هر بطری نوشابه خانواده حدوداً 5 لیوان نوشابه میشه...2000تومن تقسیم بر 5 میشه 400 تومن! نتیجه اخلاقی: بهتره بجای مصرف نوشابه از قرصهای جوشان استفاده کنید...البته من یکی از بهترین برند هارو برای مقایسه انتخاب کردم...سایر برند ها و محصولات داخلی شاید از این هم ارزونتر در بیاد...ولی این برند کاملاً جای نوشابه رو سر وعده های غذایی نهار و شام رو می گیره! تنها 1 ضرر احتمالی وجود داره و اون هم نارسایی کلیه هستش که با مصرف استاندارد آب مشکلی وجود نخواهد داشت...رو خود بسته بندی نوشته که مصرف روزانه تا 2 عدد قرص برای بزرگسالان مشکلی نداره... لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ وای خداروشکر دوغ ضرر نداره نوشیدنی اونم سر سفره فقطططططططططط دوغ اونم دوغ مخصوصصصصصص به به:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ آخه پسته هم از یه نظر دیگه برا قلب ضرر داره ...اتفاقن نوشدنی هایی رو که فرمودید رو همه شونو علاقه دارم ...ومعمولن مصرف میکنم . ازنوشابه که بیشتر ضرر نداره.. اصلا بیا یه معامله پایاپای انجام بدیم یه باکس کوکا با یه گونی پسته ده کیلویی خیلی منصفانست 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ من با یه حساب 2-2 تا 4 تا براتون اثبات میکنم که مصرف قرص جوشان ویتامین C از نوشابه ارزونتر در میاد! شما بهترین برند قرص جوشان رو در نظر بگیرید...تا اونجایی که من مصرف کردم Vita Fizz برند مرغوبه... قیمتش تقریباً 6200 تومنه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قیمت یک نوشابه خانواده 1و نیم لیتری هم حدوداً 2 تومنه. تو یک بسته قرص جوشان 20 عدد قرص وجود داره که هر قرص به یک لیوان آب تگری نیاز داره...6200تومن تقسیم بر 20 عدد میشه 310 تومن. هر بطری نوشابه خانواده حدوداً 5 لیوان نوشابه میشه...2000تومن تقسیم بر 5 میشه 400 تومن! نتیجه اخلاقی: بهتره بجای مصرف نوشابه از قرصهای جوشان استفاده کنید...البته من یکی از بهترین برند هارو برای مقایسه انتخاب کردم...سایر برند ها و محصولات داخلی شاید از این هم ارزونتر در بیاد...ولی این برند کاملاً جای نوشابه رو سر وعده های غذایی نهار و شام رو می گیره! تنها 1 ضرر احتمالی وجود داره و اون هم نارسایی کلیه هستش که با مصرف استاندارد آب مشکلی وجود نخواهد داشت...رو خود بسته بندی نوشته که مصرف روزانه تا 2 عدد قرص برای بزرگسالان مشکلی نداره... قرص جوشان یه ضرر وای برمن قرص جوشان باعث سنگ کلیه میشه و با حوردن اب فراوان هم رفع نمیشه.. ولی خدایی خیلی خوشمزه است مخصوصا پرتقالیش.. دلم خواست سنگ کلیه کیلو چنده ولی از شوخی گذشته هرچیز غیر طبیعی مضرههه به جز پسته 4 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ قرص جوشان یه ضرر وای برمن قرص جوشان باعث سنگ کلیه میشه و با حوردن اب فراوان هم رفع نمیشه.. ولی خدایی خیلی خوشمزه است مخصوصا پرتقالیش.. دلم خواست سنگ کلیه کیلو چنده ولی از شوخی گذشته هرچیز غیر طبیعی مضرههه به جز پسته من الان 4 ساله روزی یدونه ازین قرص جوشانا واسه وعده نهارم مصرف می کنم...البته اینم بگم روزی حداقل 1.5 لیتر آب میزنم...تا حالا هم مشکلی نداشتم...:smiley (18): چقدر طول میکشه سنگ کلیه بوجود بیاد؟!! :w127: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده