masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ سلام به دوستای گلم. بلاخره مسابقه عکاسی به پایان رسید.. به تمام شرکت کنندگان این مسابقه تبریک میگم/و خسته نباشید به برندگان گل عکاسیمونم تبریک میگم. جوایز مبارکتون باشه.. جوایز این مسابقه: نفر اول= 200 امتیاز+مدال نفر دوم= 150 امتیاز نفر سوم= 100 امتیاز نتایج در اینجا به ترتیب نوشته میشود.... عکس شماره 1: *salamat* جمع امتیازات 195 عکس شماره2: اربنیست جمع امتیازات 580 عکس شماره 3: آتیه معماری جمع امتیازات 145 عکس شماره 4: Yekta.M جمع امتیازات 620 عکس شماره 5: seyed mehdi hoseyni جمع امتیازات 135 عکس شماره 6: Mohammad1675 جمع امتیازات 385 عکس شماره 7: jijo جمع امتیازات 170 عکس شماره 8: sama-sh جمع امتیازات 240 عکس شماره 9: mohammad.khoshnood جمع امتیازات 390 24 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ خبر میدادید خو تاپیک امتیاز دهی به عکسها رو من منتظر نظرسنجی بودم که دعوت بشم تبلیغ این تاپیک روهم اتفاقی تو پروفایل بچهها دیدم الان یهویی اومدم دیدم بر سکوی نخست قرار گرفتم کلی ذوق کردم خسته نباشید مدالمو بدید برم 8 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ تبريك ميگم به دوستاني كه برنده ي اين دوره از مسابقه شدن ، مبارك باشه :icon_gol: از معصومه خانوومم كمال تشكر و قدرداني ميكنم كه اين مسابقه رو به نحوه احسنت به سرانجام رسوندن خسته نباشي 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ خبر میدادید خو تاپیک امتیاز دهی به عکسها رو من منتظر نظرسنجی بودم که دعوت بشمتبلیغ این تاپیک روهم اتفاقی تو پروفایل بچهها دیدم الان یهویی اومدم دیدم بر سکوی نخست قرار گرفتم کلی ذوق کردم خسته نباشید مدالمو بدید برم سلام عزیزم.. بهتون تبریک میگم.... ببخشید گلم.. من برقامون رفت.. الان اومد. وگرنه قرار نبود دعوتتون نکنم گلم/:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ تبريك ميگم به دوستاني كه برنده ي اين دوره از مسابقه شدن ، مبارك باشه :icon_gol: از معصومه خانوومم كمال تشكر و قدرداني ميكنم كه اين مسابقه رو به نحوه احسنت به سرانجام رسوندن خسته نباشي ممنونم محمدجان.. خواهش میکنم. وظیفه بود. 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ سکوها مگه چشونه... ؟ مگه گفتیم چیزیشونه؟ باحالن خب آدم ذوق میکنه اسمشو رو سکو ها میبینه حالا چرا ایقد جدی برخورد مینمایید؟ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ مگه گفتیم چیزیشونه؟باحالن خب آدم ذوق میکنه اسمشو رو سکو ها میبینه حالا چرا ایقد جدی برخورد مینمایید؟ نه بابا جدی نمنه.. شکلک نداشتم بزارم.. نمیدونم چرا نتم.. انقدر قاطی کرده. وگرنه کی جرات داره به برندگان مسابقه بیاد جدی برخورد کنه.. نه من به هیچ عنوان جدی برخورد نمیکنم. اونم با یکتا جون.... گفتم شاید سکو رو دوست ندارید الان اراده کنی سکوتونم رنگشو عوض میکنم. هر رنگی که بخواید همون میشه.. 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۳ نه بابا جدی نمنه.. شکلک نداشتم بزارم.. نمیدونم چرا نتم.. انقدر قاطی کرده. وگرنه کی جرات داره به برندگان مسابقه بیاد جدی برخورد کنه.. نه من به هیچ عنوان جدی برخورد نمیکنم. اونم با یکتا جون.... گفتم شاید سکو رو دوست ندارید الان اراده کنی سکوتونم رنگشو عوض میکنم. هر رنگی که بخواید همون میشه.. مرسی عزیزم:hapydancsmil: صورتی صورتی رنگ سکوی من لفن صورتی بشهشوخی کردم عزیزم خلاقیت سکوها رو دوس داشتم اتفاقا هر رنگی باشه قششنگهخسته نباشید بابت برگزاری مسابقه 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۳ مرسی معصومه جووووووووووووون.... فکر نمیکردم امتیازی بدن... ممنونم از همه. 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۳ مرسی عزیزم:hapydancsmil:صورتی صورتی رنگ سکوی من لفن صورتی بشهشوخی کردم عزیزم خلاقیت سکوها رو دوس داشتم اتفاقا هر رنگی باشه قششنگهخسته نباشید بابت برگزاری مسابقه عزیزمی.. عوضش کردم.. سکوتو صورتی کردم مرسی معصومه جووووووووووووون.... فکر نمیکردم امتیازی بدن... ممنونم از همه. خواهش میکنم گلم. چرا نمره نگیری گلم... پس برای مسابقه دیگه. تلاش کن مطمئنن از این بیشتر امتیاز میگیری/:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۳ سکوی دوم و سوم برابر هستش من باید بیام پایین تر 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۳ سکوی دوم و سوم برابر هستش من باید بیام پایین تر کلا گیر دادینااااا ولی چون برنده مسابقه هستید.. به خاطر شما درستش کردم.. 1 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۳ بخداااا شوخی کردمممم بابا ناراحت نشوووو 1 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۳ عزیزمی.. عوضش کردم.. سکوتو صورتی کردم خواهش میکنم گلم. چرا نمره نگیری گلم... پس برای مسابقه دیگه. تلاش کن مطمئنن از این بیشتر امتیاز میگیری/:icon_gol: ای جان:hapydancsmil: راضی به زحمت نبودیم مرسی گلم. لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ بخداااا شوخی کردمممم بابا ناراحت نشوووو ناراحت نشدم... اتفاقا خوشحال شدم... 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ ای جان:hapydancsmil: راضی به زحمت نبودیم مرسی گلم. عزیزدلمی جون بخواه 1 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ آخ جون گل صولتی صولتی:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده