سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ دوستان هر متریالی رو که برای وی ری در اسکچاپ استفاده میشه رو توی این تاپیک قرار میدیم. 6 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ wood material vismat برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام pass: noandishaan.com 12.32MB 8 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ Metal Material vismat برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام pass: noandishaan.com 1.8MB 6 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ Marble stone برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام pass: noandishaan.com 12.3MB 8 لینک به دیدگاه
sepide ghiasi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ دوستان من متریال بتن میخوام کسی داره؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
reza-behvandi1 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۴ میشه به من بگی متریالهارو کجا کپی کنم؟ لینک به دیدگاه
erfan soltani 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ سلام دوستان،من تو اسکچاپ متریال وارد می کنم کل حجمم سیاه و تاریک میشه،اما در رندر گرفتن درست نمایش داده میشه کسی میتونه کمکم کنه بدونم مشکل از کجاس ؟ لینک به دیدگاه
akdesigner 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ سلام دوستان میشه آموزش وارد کردن متریال و اچ در ار رو توی وی ری بزارید لینک به دیدگاه
amin64kh 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۸ در در 23 شهریور 1393 در 20:02، سامیار220 گفته است : Metal Material vismat برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام pass: noandishaan.com 1.8MB سلام و تشکر.من از سه تا پکیجی که گذاشتین فقط همین دومی رو تونستم دانلود کنم. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۸ در 12 ساعت قبل، amin64kh گفته است : سلام و تشکر.من از سه تا پکیجی که گذاشتین فقط همین دومی رو تونستم دانلود کنم. فعلا یه پکیج از wood رو گذاشتم که از لینک زیر می تونید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده