elmiramohammadi 596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ اینبار برای دوستان جزوه پردازش تصویر دانشگاه شهید بهشتی رو آماده کردم. البته به دلیل این که حجم فایل زیاد بود و سرعت اینجا هم مناسب نبود فایل رو در dropbox خودم قرار دادم که میتونید از لینک زیر دانلودش کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 20 لینک به دیدگاه
elmiramohammadi 596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ سلام بسیار عالی بود ممنون امیدوارم تونسته باشه درصد کوچکی از مشکلاتتون را جل کنه 1 لینک به دیدگاه
3pid71 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ سلام ممنون بابت لینک و اینکه ایا این لینک شامل فصل 1 و 10و 11و 12و13 است؟ یعنی فصول 2 تا 9 رو نداره یا برای من نصفه دانلود شده؟! 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ سلامممنون بابت لینک و اینکه ایا این لینک شامل فصل 1 و 10و 11و 12و13 است؟ یعنی فصول 2 تا 9 رو نداره یا برای من نصفه دانلود شده؟! سلام نه دوست عزیز، فایل شامل 27 فصله که 2 تا 9 رو هم شامل میشه. لینک به دیدگاه
mahsa56 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ من نتونستم دانلود کنم لطفا یه نفر ایمیلش کنه خیلی نیاز دارم لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ سلام مثل اینکه لینک بالا فیلتر شده، یه لینک دیگه برای دانلود قرار میدم: پسورد: http://www.noandishaan.com 1 لینک به دیدگاه
eli zadeh 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۶ اینبار برای دوستان جزوه پردازش تصویر دانشگاه شهید بهشتی رو آماده کردم.البته به دلیل این که حجم فایل زیاد بود و سرعت اینجا هم مناسب نبود فایل رو در dropbox خودم قرار دادم که میتونید از لینک زیر دانلودش کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درود. من این جزوره رو می خوام ولی شوربختانه پیدا نمیکنم. میشه کمکم کنید؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120450 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۶ درود. من این جزوره رو می خوام ولی شوربختانه پیدا نمیکنم. میشه کمکم کنید؟ لینک دانلود هم انتهای پست اول و هم در پست دهم قرار داده شده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده