anirMT 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۳ سلام. وقت بخیر. هیچکدوم از اعضا مطلب آموزشی در مورد تفسیر نمودارهای خروجی نرم افزار پرت مستر میتونه به اشتراک بذاره؟ با تشکر. 1 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۳ سلام، به انجمن خوش امدید! من مطلب آموزشی ندارم اما اگر سوالی دارید بپرسید اگر کسی بلد باشه حتما جواب سوالتون را میگیرید 2 لینک به دیدگاه
anirMT 13 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۳ سلام. ممنون از لطفتون. این موارد سوالات من هستن::ws52: داده های ورودی نرم افزار شامل چه اطلاعاتی باید باشن تا طرح کاملی داشته باشیم؟ روی بعضی از گانت ها علامت سوال هست که با دست کاری تاریخ ها برطرف نمیشن. چطور باید درصد تکمیل فعالیت ها رو به روز رسانی کرد؟ علی رغم پر کردن ستون هزینه محاسبات اقتصادی طر شامل نرخ بازگشت سرمایه و ارزش فعلی طرح محاسبه نشدن. با سپاس 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ من یکی از فایل های msp که داشتم رو با پرت مستر باز کردم مشکلی نداشت ینی علامت سوال نداشت،شاید auto schedule یا manual باشن که علامت سوال دارن یا پیش نیاز و پس نیاز ها رعایت نشده برای درصد پیشرفت هر فعالیت هم که وقتی روی اون فعالیت کلیک کنید در قسمت پایین تب general میتونید درصد رو وارد کنید ی طرح کامل بطور کلی زمانیکه منابع و هزینه و ... رو وارد کنیم داریم بعضی پروژه ها شاید بدون منبع هم طرح کاملی باشه ی سوالی،چه نتیجه ای میخواهید از کار با پرت مستر بگیرید؟؟؟چ خروجی هایی داشته باشید؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده