sama-sh 6913 ارسال شده در 26 آبان، 2014 تبریک میگم... انشا...همگی موفق باشن... انشا...سال دیگه منم جزئ بچه های ارشد باشم..
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 26 آبان، 2014 نامردا زمان ما واسه کارشناسی مالک که هیچی حتی نفت خوزستان هم دختر نگرفت حالا دفترچه رو هم دیدم ارشد هم میگیرن
saghar... 6666 ارسال شده در 26 آبان، 2014 حالا دفترچه رو هم دیدمارشد هم میگیرن حالا از شانس بد من و هم گروهیام این رشته ها و دانشگاه ها که دختر نمیگیرن هیچ دیگه هیچ دانشگاهی ارشد قدرتم دختر نمیگیره
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 27 آبان، 2014 راست میگین...تازه من شنیدم کلا دانشگاه دولتی نمیتونن برن مسئول آزمایشگاه دانشگاه ما هرسال دولتی قبول میشد اما چون استخدام بود نمیذاشتن بره.. نمیدونم چ اصراریم بود باز هرسال کنکور میداد فقط میخواست جای بقیه رو پر کنه من فکر میکردم فقط روزانس به خاطر استفاده بدون هزینه ای که از منابع دولتی میکنن :icon_pf (34):
mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 27 آبان، 2014 فقط میخواست جای بقیه رو پر کنه من فکر میکردم فقط روزانس به خاطر استفاده بدون هزینه ای که از منابع دولتی میکنن :icon_pf (34): من پرسیدم .. شرکت نفت مشکلی نیست .. تازه اگه جا کسی هم پر کرده باشمم با نرفتنم ذوباره جاش خالی میشه ...
black banner 9103 ارسال شده در 3 آذر، 2014 تبريك ميگم به همه به معناي واقعي نايس بود ! انشالله منم امسال شريف قبول بشم كه بعدش بتونم برم ! ( اين ديالوگ آلبرتا تو حلقم ) بازم تبريك ميگم ! براي ما هم دعا كنيد
ارسال های توصیه شده