sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ تبریک میگم... انشا...همگی موفق باشن... انشا...سال دیگه منم جزئ بچه های ارشد باشم.. لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ نامردا زمان ما واسه کارشناسی مالک که هیچی حتی نفت خوزستان هم دختر نگرفت حالا دفترچه رو هم دیدم ارشد هم میگیرن لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ حالا دفترچه رو هم دیدمارشد هم میگیرن حالا از شانس بد من و هم گروهیام این رشته ها و دانشگاه ها که دختر نمیگیرن هیچ دیگه هیچ دانشگاهی ارشد قدرتم دختر نمیگیره لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ تبریک میگم به همه دوستان اینجا کسی کنترل قبول نشده؟؟؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ راست میگین...تازه من شنیدم کلا دانشگاه دولتی نمیتونن برن مسئول آزمایشگاه دانشگاه ما هرسال دولتی قبول میشد اما چون استخدام بود نمیذاشتن بره.. نمیدونم چ اصراریم بود باز هرسال کنکور میداد فقط میخواست جای بقیه رو پر کنه من فکر میکردم فقط روزانس به خاطر استفاده بدون هزینه ای که از منابع دولتی میکنن :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ فقط میخواست جای بقیه رو پر کنه من فکر میکردم فقط روزانس به خاطر استفاده بدون هزینه ای که از منابع دولتی میکنن :icon_pf (34): من پرسیدم .. شرکت نفت مشکلی نیست .. تازه اگه جا کسی هم پر کرده باشمم با نرفتنم ذوباره جاش خالی میشه ... لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ منم به همگی تبریک میگم، ایشلا که همیشه موفق باشین لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ تبريك ميگم به همه به معناي واقعي نايس بود ! انشالله منم امسال شريف قبول بشم كه بعدش بتونم برم ! ( اين ديالوگ آلبرتا تو حلقم ) بازم تبريك ميگم ! براي ما هم دعا كنيد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده