h.tajalli 226 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ سلام به همه دوستان خوبم . با اعلام نتایج نهایی کنکور ، پرونده کنکور 93 نیز بسته شد . امیدوارم همه ی دوستان کنکوری از عملکردشان راضی بوده باشند :w14::w14::w14: کــ ـنـکـ ـوری هـ ـای عـ ـزیــ ـز ، نــ ـتــ ـیـ ـجـ ـه نــ ــهــ ــایـ ـی کــــــ ــــنــ ـــکــــ ــورتــ ــان چــ ـه شـــ ـد؟ 8 لینک به دیدگاه
saeed407 193 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ برنامه ریزی شهری دانشگاه تهران :hapydancsmil::hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ برنامه ریزی شهری دانشگاه تهران :hapydancsmil::hapydancsmil: تبریــــــــــک میگـــــــــــم آقا سعیــــــــد :hapydancsmil: امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشین 5 لینک به دیدگاه
niyan.d 1473 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ برنامه ریزی شهری دانشگاه تهران :hapydancsmil::hapydancsmil: تبریک آقا سعید. خوشحال شدم . پیروز باشید و شاااااااااااااااااد:flowerysmile: 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ برنامه ریزی شهری دانشگاه تهران :hapydancsmil::hapydancsmil: ایووول تبریک میگم :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
h.tajalli 226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ برنامه ریزی شهری دانشگاه تهران :hapydancsmil::hapydancsmil: این موفقیت بزرگ علمی را به شما تبریک می گویم .:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose: امیدوارم من هم در سال های آینده خبر موفقیتم را به همه ی شما دوستانم اطلاع دهم. به امید آن روز :yes: 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ این موفقیت بزرگ علمی را به شما تبریک می گویم .:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:امیدوارم من هم در سال های آینده خبر موفقیتم را به همه ی شما دوستانم اطلاع دهم. به امید آن روز :yes: ایشالا تو هم برنامه ریزی شهری میخوای امتحان بدی؟ 5 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ این موفقیت بزرگ علمی را به شما تبریک می گویم .:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:امیدوارم من هم در سال های آینده خبر موفقیتم را به همه ی شما دوستانم اطلاع دهم. به امید آن روز :yes: ایشالا 3 لینک به دیدگاه
niyan.d 1473 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ این موفقیت بزرگ علمی را به شما تبریک می گویم .:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:امیدوارم من هم در سال های آینده خبر موفقیتم را به همه ی شما دوستانم اطلاع دهم. به امید آن روز :yes: ایشالا که موفق میشی دوست عزیز. منم همینطور منم برنامه ریزی رو آزمون میدم . به امید موفقیت و سربلندی همه 5 لینک به دیدگاه
h.tajalli 226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ ایشالا تو هم برنامه ریزی شهری میخوای امتحان بدی؟ بله در آینده نه چندان دور تصمیم دارم در کنکور برنامه ریزی شرکت کنم:girl_angel: هرچند من ورودی 91 هستم اما زمان بسی تند می گذرد و بایست هدفی داشت برای ادامه راه . منتهی یکی از نقاط ضعف در من ، ضریب تنبلی بالاست :84eb3ampc0vsywihe0i که باید با آن مبارزه کنم 4 لینک به دیدگاه
saeed407 193 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ از تمامی دوستان عزیز و شما بزرگواران pari.v و h.tajalli niyan.d . Mohammad Aref ممنونم انشا... سال آینده دوستان به تمام خواسته هاشون برسن و بهترین دانشگاه ها رو قبول بشن 8 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ بابا این موضوع که تکراریه حداقل ادغامشون کنین 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ بابا این موضوع که تکراریهحداقل ادغامشون کنین این تاپیک مربوط به کنکور 93 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ این تاپیک مربوط به کنکور 93 سوتی برداشت شد:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ با تبریک به مهندس سعید و آرزوی موفقیت برای ایشان در زندگی و تحصیل. و همچنین آرزوی موفقیت برای همه دوستان عزیز پیشنهاد بنده اینه بجای هدف قرار دادن کنکور، هدف دوستان درک درست مسائل شهری و توانایی تجزیه و تحلیل آنها و در نهایت توانایی ارائه راه حل و در صورت داشتن توانایی حل میدانی مسئله باشه. 7 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۳ از تمامی دوستان عزیز و شما بزرگواران pari.v و h.tajalli niyan.d . Mohammad Aref ممنونم انشا... سال آینده دوستان به تمام خواسته هاشون برسن و بهترین دانشگاه ها رو قبول بشن منم تبریک میگم...ایشالا همیشهموفق باشید:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده