h.tajalli 226 ارسال شده در 25 آبان، 2014 سلام به همه دوستان خوبم . با اعلام نتایج نهایی کنکور ، پرونده کنکور 93 نیز بسته شد . امیدوارم همه ی دوستان کنکوری از عملکردشان راضی بوده باشند :w14::w14::w14: کــ ـنـکـ ـوری هـ ـای عـ ـزیــ ـز ، نــ ـتــ ـیـ ـجـ ـه نــ ــهــ ــایـ ـی کــــــ ــــنــ ـــکــــ ــورتــ ــان چــ ـه شـــ ـد؟ 8
saeed407 193 ارسال شده در 25 آبان، 2014 برنامه ریزی شهری دانشگاه تهران :hapydancsmil::hapydancsmil: 6
pari.v 10304 ارسال شده در 25 آبان، 2014 برنامه ریزی شهری دانشگاه تهران :hapydancsmil::hapydancsmil: تبریــــــــــک میگـــــــــــم آقا سعیــــــــد :hapydancsmil: امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشین 5
niyan.d 1473 ارسال شده در 25 آبان، 2014 برنامه ریزی شهری دانشگاه تهران :hapydancsmil::hapydancsmil: تبریک آقا سعید. خوشحال شدم . پیروز باشید و شاااااااااااااااااد:flowerysmile: 6
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 25 آبان، 2014 برنامه ریزی شهری دانشگاه تهران :hapydancsmil::hapydancsmil: ایووول تبریک میگم :hapydancsmil: 5
h.tajalli 226 مالک ارسال شده در 25 آبان، 2014 برنامه ریزی شهری دانشگاه تهران :hapydancsmil::hapydancsmil: این موفقیت بزرگ علمی را به شما تبریک می گویم .:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose: امیدوارم من هم در سال های آینده خبر موفقیتم را به همه ی شما دوستانم اطلاع دهم. به امید آن روز :yes: 5
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 25 آبان، 2014 این موفقیت بزرگ علمی را به شما تبریک می گویم .:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:امیدوارم من هم در سال های آینده خبر موفقیتم را به همه ی شما دوستانم اطلاع دهم. به امید آن روز :yes: ایشالا تو هم برنامه ریزی شهری میخوای امتحان بدی؟ 5
pari.v 10304 ارسال شده در 25 آبان، 2014 این موفقیت بزرگ علمی را به شما تبریک می گویم .:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:امیدوارم من هم در سال های آینده خبر موفقیتم را به همه ی شما دوستانم اطلاع دهم. به امید آن روز :yes: ایشالا 3
niyan.d 1473 ارسال شده در 25 آبان، 2014 این موفقیت بزرگ علمی را به شما تبریک می گویم .:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:امیدوارم من هم در سال های آینده خبر موفقیتم را به همه ی شما دوستانم اطلاع دهم. به امید آن روز :yes: ایشالا که موفق میشی دوست عزیز. منم همینطور منم برنامه ریزی رو آزمون میدم . به امید موفقیت و سربلندی همه 5
h.tajalli 226 مالک ارسال شده در 25 آبان، 2014 ایشالا تو هم برنامه ریزی شهری میخوای امتحان بدی؟ بله در آینده نه چندان دور تصمیم دارم در کنکور برنامه ریزی شرکت کنم:girl_angel: هرچند من ورودی 91 هستم اما زمان بسی تند می گذرد و بایست هدفی داشت برای ادامه راه . منتهی یکی از نقاط ضعف در من ، ضریب تنبلی بالاست :84eb3ampc0vsywihe0i که باید با آن مبارزه کنم 4
saeed407 193 ارسال شده در 26 آبان، 2014 از تمامی دوستان عزیز و شما بزرگواران pari.v و h.tajalli niyan.d . Mohammad Aref ممنونم انشا... سال آینده دوستان به تمام خواسته هاشون برسن و بهترین دانشگاه ها رو قبول بشن 8
pari.v 10304 ارسال شده در 26 آبان، 2014 بابا این موضوع که تکراریهحداقل ادغامشون کنین این تاپیک مربوط به کنکور 93 5
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 26 آبان، 2014 این تاپیک مربوط به کنکور 93 سوتی برداشت شد:gnugghender: 3
omid vakili 6395 ارسال شده در 26 آبان، 2014 با تبریک به مهندس سعید و آرزوی موفقیت برای ایشان در زندگی و تحصیل. و همچنین آرزوی موفقیت برای همه دوستان عزیز پیشنهاد بنده اینه بجای هدف قرار دادن کنکور، هدف دوستان درک درست مسائل شهری و توانایی تجزیه و تحلیل آنها و در نهایت توانایی ارائه راه حل و در صورت داشتن توانایی حل میدانی مسئله باشه. 7
nasim184 12256 ارسال شده در 4 آذر، 2014 از تمامی دوستان عزیز و شما بزرگواران pari.v و h.tajalli niyan.d . Mohammad Aref ممنونم انشا... سال آینده دوستان به تمام خواسته هاشون برسن و بهترین دانشگاه ها رو قبول بشن منم تبریک میگم...ایشالا همیشهموفق باشید:hapydancsmil: 3
ارسال های توصیه شده