masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ درخت ساگو ساگو كه در بخش سیكاس نامى از آن به میان آمد،به فرانسوى uogaS و بهانگلیسى ogaS گفته مىشود نوعى نشاسته(فكول)است كه از مغز چوب تنهءدرخت سیكاس و خصوصا درخت معروف دیگرى به نام درخت ساگو reituogaS گرفته مىشود.درخت ساگو از خانوادهء نخل eamlaP و نام علمى آن .bttoR ugas nolyxorteM و مترادف آن .dlliW iihpmur ugaS مىباشد. مشخصات درختى است كه بلندى آن ١٠ - ٨ متر و شبیه نخل است و بومى جزایرملوكى مىباشد و در گینهء جدید و فیلیپین نیز انواع آن انتشار دارد.این درخت را«درخت نان»نیز مىگویند زیرا از مغز چوب تنهء آن مادهء ساگو كه یك مادهء غذایىآردى شكل است گرفته مىشود كه از آن سوپ درست مىكنند.این محصول به نام uogaS یا ogaS هر ساله در صندوقهایى از جزایر ملوكى به اروپا و امریكا واردشده و در بازار عرضه مىشود.ساگو كه از درخت سیكاس گرفته مىشود ازنظر مصرف غذایى در درجهء دوم مرغوبیت پس از ساگو حاصل از reituogaS مىباشد. A -میوه خواص-كاربرد در چین از میوههاى درخت ساگو براى رقیق كردن خون و از بین بردن لكههاىخونى پوست به نام اكچى موزیس ١ استفاده مىشود[استوارت].این لكهها كه ابتدا بهرنگ آبى سیر است پس از مدتى به رنگ قهوهاى خاكسترى یا زرد تبدیل مىشود[استوارت].مادهء خوراكى این درخت خیلى مقوى و مغذى است[د-لانسان]. جوانههاى انتهایى را نیز با عنوان كلم پالمیست یا شوپالمیست بهطور خام یا پخته مىخورند ولى اسراف در خوردن آن ممكن است موجب استسقا و اسهال خونى شود[هین].از عصارهء برگهاى درخت و همچنین از برگهاى تازهء درخت براى التیام روىزخم مىگذارند[سافورد]. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده