saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ سلام به همگی یه سوال چرا چندوقته اپرامینی برای موبایل قطع شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جایگزین بهتری هست واسش؟؟؟؟؟؟؟ مثلا اگه بخوای بدون ف ی ل ت ر وارد بشی حتما باید سایفن یا ف ی ل ت ر شکن دیگه ای باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من خودم با اپرا بدون فیلتر وارد میشدم یه چیز دیگه هم شنیدم مرورگرهای دیگه هم قطع شدن ایا درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ دقیقا این مشکل منم هست و ناچارا از سیفون () استفاده میکنم 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ دقیقا این مشکل منم هستو ناچارا از سیفون () استفاده میکنم من بدون ******** میرفتم بسی خوب بود کلا فقط مرورگرم اپرا بود الان اونم نیست کلا نمیدونم چی خوبه به جاش 3 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ خستس خسته شوخی کردم من با پافین میرفتم اونم که دیگه نمیشه اپرا aرو امتحان کن میشه 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ خستس خستهشوخی کردم من با پافین میرفتم اونم که دیگه نمیشه اپرا aرو امتحان کن میشه چیو امتحان کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ نه سایفون میشه نه اپرا.. الان با چه .. ف ی ل ت ر ی میشه؟ راهنمایی کنید... 5 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ چیو امتحان کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ opera aرو امتحان کن 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ opera aرو امتحان کن باشه الان دانلود میکنم ببینم چجور میشه 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ نه سایفون میشه نه اپرا.. الان با چه .. ف ی ل ت ر ی میشه؟ راهنمایی کنید... اره منم امتحان کردم نشد والا کلا یه وضعی شده 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ سیفون (یا همون سایفون خودمون) کار میکنه اپرا مینی فقط کار نمیکنه 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ نه سایفون میشه نه اپرا.. الان با چه .. ف ی ل ت ر ی میشه؟ راهنمایی کنید... من برعکس بودم پس من قبلا سایفونم قطع بود چند روزیه که کار میکنه.دذ حال حاضراوپرا ندارم ولی قبلا باهاش کار میکردم البته پافین هم که یه روز قطعه یه روز وصل 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ من از اوپرا aاستفاده میکنم چیز شکن هم داره اوپرا کرک.شده هستش با سرعت بسیار بالا 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ سلام ... اپرا چیه بابا!!! از هات اسپات شیلد استفاده کن یا اُپن وی پن ... 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ بابا از هرچی استفاده میکنید لطفا لینکشو بزارید.. اینجوری جز اسپم چیز دیگه ای این تاپیک در برنداره..دوستانی که از هر ف ی ل ت ر ی که دارن استفاده میکنن لینک دانلودشو بزارن متشکرم. 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ بابا از هرچی استفاده میکنید لطفا لینکشو بزارید.. اینجوری جز اسپم چیز دیگه ای این تاپیک در برنداره..دوستانی که از هر ف ی ل ت ر ی که دارن استفاده میکنن لینک دانلودشو بزارن متشکرم. عزیزم شما ایمیلت و پ خ کن برام تا شب برنامشو برات میل میکنم نصب کنی 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ عزیزم شما ایمیلت و پ خ کن برام تا شب برنامشو برات میل میکنم نصب کنی واقعا مرسی:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ لینک نمیخواد برید از گوگل پلی بگیرید:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ لینک نمیخواد برید از گوگل پلی بگیرید:vahidrk: یه اوپرا a هست ولی کرک شده نیس و کار نمیکنه 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ یه اوپرا a هست ولی کرک شده نیس و کار نمیکنه کار نمیکنه پس چرا میگی؟!! اپرا واسه اندرویدای 4 به پایین خوبه ...برای ورژن 4 به بالا همون هات اسپات و اُپن وی پن که مثل سایفونه بهتره! من قندشکن پی سی میخوام 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ اقا هیچ کدوم از ف ی ل ت ر هایی که من دانلود کردم کار نمیکنه... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده