rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ سخنرانی صحبت های آقای مکارم شیرازی: مسکرات در ابتدا بر مسلمانان حرام نبود ولی به تدریج بر مسلمانان حرام شد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یعنی مثل شطرنج و ماهی قزل آلا شراب هم یه روز حلال میشه ؟ 12 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ سخنرانی صحبت های آقای مکارم شیرازی: مسکرات در ابتدا بر مسلمانان حرام نبود ولی به تدریج بر مسلمانان حرام شد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یعنی مثل شطرنج و ماهی قزل آلا شراب هم یه روز حلال میشه ؟ والا تا جایی که عقل ناقص من قد میده این جزء ناسخ و منسوخ قرآنه که یه جا اومده گفته شراب بنوشید ولی نماز نخونید . . .! بعد جای دیگه اومده گفته ی قبلیشو نقض کرده و گفته هرگز شراب ننوشید . . .! البته من نمینووشم!!! چون از بوی الکل بدم میاد و زخم معده دارم . . .! ربطی به قرآن نداره . . . .! 4 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ بشه...نشه...مهم نیست کلا واسه ما...ما که مخلصشم هستیم... به طور کلی ما خانه به دوشان غم سیلاب نداریم... به قول خیام: تو غره مشو که مِی،می نخوری صد لقمه خوری که مِی غلامست آنرا 5 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ والا تا جایی که عقل ناقص من قد میده این جزء ناسخ و منسوخ قرآنه که یه جا اومده گفته شراب بنوشید ولی نماز نخونید . . .! بعد جای دیگه اومده گفته ی قبلیشو نقض کرده و گفته هرگز شراب ننوشید . . .! البته من نمینووشم!!! چون از بوی الکل بدم میاد و زخم معده دارم . . .! ربطی به قرآن نداره . . . .! آوووورین 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ نمیدونم...خب فک کنم بستگی به منافع اون دوره داره عزیزم 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ نمیدونم...خب فک کنم بستگی به منافع اون دوره داره عزیزم خب منافع ما که میگه حلاله 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ اینکار را هیچوقت نمیکنند.چون اگر مشروب را ازاد کنند به اقتصاد مواد مخدرشون ضربه بزرگی میزنی. الان 2 شب هست که بدجوری فاز مشروب دارم.هر مشکلی پیش میاد و نمیتونم بخورمش. داغ دلمون را تازه نکنید 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ خب منافع ما که میگه حلاله حلاله دیگه واسه چی اجازه میگیری!!!!!!!!!!منظورم منافع سران بود 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ هرچیزی که ملتو خ.......... کنه و واسه اینا شاخ نشه حلاله ..بخورید بیاشامید اما شاخ نشید:ws3: 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ خب طبق فتوای حجه الاسلام شقایق دامه برکاته حلال میباشد بخورید و کیف نمایید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده