rezanassimi 9037 ارسال شده در 29 مرداد، 2010 سخنرانی صحبت های آقای مکارم شیرازی: مسکرات در ابتدا بر مسلمانان حرام نبود ولی به تدریج بر مسلمانان حرام شد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یعنی مثل شطرنج و ماهی قزل آلا شراب هم یه روز حلال میشه ؟ 12
*--T--* 1699 ارسال شده در 29 مرداد، 2010 سخنرانی صحبت های آقای مکارم شیرازی: مسکرات در ابتدا بر مسلمانان حرام نبود ولی به تدریج بر مسلمانان حرام شد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یعنی مثل شطرنج و ماهی قزل آلا شراب هم یه روز حلال میشه ؟ والا تا جایی که عقل ناقص من قد میده این جزء ناسخ و منسوخ قرآنه که یه جا اومده گفته شراب بنوشید ولی نماز نخونید . . .! بعد جای دیگه اومده گفته ی قبلیشو نقض کرده و گفته هرگز شراب ننوشید . . .! البته من نمینووشم!!! چون از بوی الکل بدم میاد و زخم معده دارم . . .! ربطی به قرآن نداره . . . .! 4
armstrong 2214 ارسال شده در 29 مرداد، 2010 بشه...نشه...مهم نیست کلا واسه ما...ما که مخلصشم هستیم... به طور کلی ما خانه به دوشان غم سیلاب نداریم... به قول خیام: تو غره مشو که مِی،می نخوری صد لقمه خوری که مِی غلامست آنرا 5
armstrong 2214 ارسال شده در 29 مرداد، 2010 والا تا جایی که عقل ناقص من قد میده این جزء ناسخ و منسوخ قرآنه که یه جا اومده گفته شراب بنوشید ولی نماز نخونید . . .! بعد جای دیگه اومده گفته ی قبلیشو نقض کرده و گفته هرگز شراب ننوشید . . .! البته من نمینووشم!!! چون از بوی الکل بدم میاد و زخم معده دارم . . .! ربطی به قرآن نداره . . . .! آوووورین 3
rezanassimi 9037 سازنده ارسال شده در 29 مرداد، 2010 نمیدونم...خب فک کنم بستگی به منافع اون دوره داره عزیزم خب منافع ما که میگه حلاله 2
danielo 15240 ارسال شده در 29 مرداد، 2010 اینکار را هیچوقت نمیکنند.چون اگر مشروب را ازاد کنند به اقتصاد مواد مخدرشون ضربه بزرگی میزنی. الان 2 شب هست که بدجوری فاز مشروب دارم.هر مشکلی پیش میاد و نمیتونم بخورمش. داغ دلمون را تازه نکنید 1
ooraman 22216 ارسال شده در 29 مرداد، 2010 خب منافع ما که میگه حلاله حلاله دیگه واسه چی اجازه میگیری!!!!!!!!!!منظورم منافع سران بود 2
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 30 مرداد، 2010 هرچیزی که ملتو خ.......... کنه و واسه اینا شاخ نشه حلاله ..بخورید بیاشامید اما شاخ نشید:ws3: 4
شقایق31 40377 ارسال شده در 13 شهریور، 2011 خب طبق فتوای حجه الاسلام شقایق دامه برکاته حلال میباشد بخورید و کیف نمایید 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری