majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ قطعا امروز برای دنیای کمدی روز بسیار نارحت کننده ای است . رابین ویلیامز ( Robin Williams) بازیگر کمدی سینمای آمریکا امروز در سن 63 سالگی به آرامش رسید . یکی از بازیگران مورد علاقه ی من بود. و همچنین با فیلم "جومانجی" با بازی عالیه این مرد بزرگ که کلی خاطره برای من داشت و هنوز هم داره.چندتا از فیلمهای معروفش رو میتونید در عکس زیر ببینید. خیلی نارحت کننده بود وقتی که خبر مرگشو شنیدم. یادش گرامی و خاطرش استوار. 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ واقعا ناراحت شدم بازی زیباش تو جومانجی همیشه یه حس نوستالژیک بهم میداد از نوجوانیم حیف شد واقعا 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ آنکس که می گرید یک درد دارد وآنکس که می خندد هزار درد... 4 لینک به دیدگاه
ll3arg 643 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ چقدر ناراحت کننده :( خودکشی!!! چند سال پیش ،آخر ِشب تلوزیون یک فیلمی رو نشون داد که مردی(رابین ویلیامز) در اثر سانحه ای مُرد و رفت بهشت ، ولی همسرش طاقت نیاورد و خودکشی کرد و رفت جهنم ، اونم واسه دیدنش از بهشت رفت جهنم اون زمان خیلی این فیلمو دوست داشتم و توی ذهنم موند روحش شاد .. لورن باکال هم با اون چشاش که پدر در آورده بود، در گذشت ... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده