memmar 6829 ارسال شده در 8 آبان، 2014 تبریک میگم ایشاا...عاقبت به خیر بشه زیر سایه ی بابا و مامان خوبش پ.ن:من نمیدونستم متاهله کلا خخخخخ
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 8 آبان، 2014 ای جااااااااااااااااااان مبارکه ..ستاره خانوم ....قدم نورسیده تون پرخیر وبرکت باشه ...
manjari 2934 ارسال شده در 8 آبان، 2014 آخی چه زیبا و چه سخت!!!! (تربیت بچه ی خوب خیلی سخته) انشالله زیر سایه پدر و مادرش بزرگ بشه و سلامت باشه بقیه اش رو خودش بدست میاره
tak elham 469 ارسال شده در 11 آبان، 2014 ووووووووووووووووووش عسیسدلی رهاجون ای جونم کوچولوی مامانی :hapydancsmil: تبریک میگم ستاره جان:icon_gol::icon_gol:
masi eng 47044 ارسال شده در 12 آبان، 2014 از همه دوستان متشکرم.. که اومدید و به ستاره جون تبریک گفتید.. ستاره جو ن گفتن خیلی مخلصیم... ممنونم از همتون. مرسی
آرتاش 33340 ارسال شده در 12 آبان، 2014 من هی میام این صفحه رو باز میکنم عکس جدید ببینمپس کوووو؟این بود آرمانهای ما؟
masi eng 47044 ارسال شده در 12 آبان، 2014 من هی میام این صفحه رو باز میکنم عکس جدید ببینمپس کوووو؟این بود آرمانهای ما؟ به علت اینکه دسترسی به ستاره جون برای فرستادن عکس نداریم.. معذوریم.. یه عکس گذاشتیم دیگه....
masi eng 47044 ارسال شده در 12 آبان، 2014 بچه ها بیاید نی نی ستاره رو ببینید.........................منتظر عکسهای دیگه این لپ لپو باشیدددددددددددددددددددددددددد هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: من هی میام این صفحه رو باز میکنم عکس جدید ببینمپس کوووو؟این بود آرمانهای ما؟ به علت اینکه دسترسی به ستاره جون برای فرستادن عکس نداریم.. معذوریم.. یه عکس گذاشتیم دیگه.... ایناهاش
masi eng 47044 ارسال شده در 17 آبان، 2014 عکسهای نی نی ستاره رسید.. اهای برو بچ انجمن بیاید گل دختر مارو ببینید.. ماشالله یادتون نره هااااا:hapydancsmil: :icon_gol:
*atefeh* 13017 ارسال شده در 17 آبان، 2014 ای جانم:hapydancsmil: آدم دلش میخواد گازش بگیره و سفت فشارش بده ماشالله ماشالله هزار ماشالله خدا حفظش کنه واسه مامان و باباش بگو یه اسفند دود کنن براش بزنم به تخته ماشالله
masi eng 47044 ارسال شده در 17 آبان، 2014 ای جانم:hapydancsmil:آدم دلش میخواد گازش بگیره و سفت فشارش بده ماشالله ماشالله هزار ماشالله خدا حفظش کنه واسه مامان و باباش بگو یه اسفند دود کنن براش بزنم به تخته ماشالله مبارک باشه .... خدا حفظش کنه ماشالله خداحفظش کنه برای پدر و مادرش ممنونم از دوستان.. حتما...
sama-sh 6913 ارسال شده در 17 آبان، 2014 ای جانم چقد بامزس...انشا.. عاقبت بخیر بشه زیر سایه پدر مادرش..
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 17 آبان، 2014 سلام اقا الان به من اطلاع رسانی کردن خودمم نبودم با عرض معذرت بابت تاخیر تبریک میگم داداشی انشاالله قدمش پر از خیر و برکت باشه برای شما و خودش امیدوارم هستم که هر جا هست و هستی سالم و شاد وپیروز باشید
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 17 آبان، 2014 عکسهای نی نی ستاره رسید.. اهای برو بچ انجمن بیاید گل دختر مارو ببینید.. ماشالله یادتون نره هااااا:hapydancsmil: :icon_gol: گازززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز:gnugghender: خودشو کی به دستمون میرسونین؟ خعلی ممنون
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 17 آبان، 2014 آخخخخخخخخخخخخخخخ چه توپولویه جانم لپش ماله خودمه الان یه بوی خاصی داره نوزاد من عاشق اون بوشم الان گردنش یه بوی خاصی داره ای جانننننننننننننننننننننننننننننن اسپند دود کنین براعروسم
pari.v 10304 ارسال شده در 17 آبان، 2014 ای جاااااااااااااااااااااااااااااااااااان.. چه تپلیههههههه :hapydancsmil: تبریک میگم ستاره جون البته فک کنم دیر شده یکم
ارسال های توصیه شده