masi eng 47044 ارسال شده در 7 آبان، 2014 امشب چه ناز دانه گلی در چمن رسید گویی بساط عیش مداوم به من رسید نور ستاره ای در شب تولدش انگار که فرشته ای از ازل رسید تولدفرشته کوچکتان مبارک بچه ها از همتون ممنونم........ ستاره جون سلام رسوندددددددد گفت از همتون تشکر کنم... نی نیشم به زودی عکسشو اینجا میزارم... هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
An@hita 8666 ارسال شده در 7 آبان، 2014 آخیییییییییییییییییی جانممممممم قدم نورسیده مبارک ستاره خانم. انشالله زیر سایه پدر و مادر بزرگ شه و قدمش پر از خیر و برکت براتون باشه. :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:
sama-sh 6913 ارسال شده در 7 آبان، 2014 وااااااااااااای مبارکه بسلامتی...انشا.. قدمش خیر باشه...:icon_gol: اما اخه رها اسم دختره من بود....البته در اینده!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*mini* 37778 ارسال شده در 7 آبان، 2014 ای جااااااااااااااااانم...تبریک میگم عزیززززم.. ایشالله قدمش مبارک باشه واستون.خدا حفظش کنه
masi eng 47044 ارسال شده در 7 آبان، 2014 بچه ها بیاید نی نی ستاره رو ببینید......................... منتظر عکسهای دیگه این لپ لپو باشیدددددددددددددددددددددددددد هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil:
Gandom.E 17805 مالک ارسال شده در 7 آبان، 2014 بچه ها بیاید نی نی ستاره رو ببینید.........................منتظر عکسهای دیگه این لپ لپو باشیدددددددددددددددددددددددددد هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: خدایاخداوندانینیییییییییییییییییییییی:4564: وای خدا ببینمش لپاشو فشار میدممممممممممم بعدم چنان گازی بگیرمممممممممم که نگووووووووووووووو:4564:
دل مانده 7714 ارسال شده در 7 آبان، 2014 ای جااان...خدا حفظش کنه!تبریک میگم .ان شالله عاقبت به خیر بشه نی نی کوشولو و خانوادش:))
masi eng 47044 ارسال شده در 7 آبان، 2014 خدایاخداوندانینیییییییییییییییییییییی:4564:وای خدا ببینمش لپاشو فشار میدممممممممممم بعدم چنان گازی بگیرمممممممممم که نگووووووووووووووو:4564: بابا بدبختی اجازه گرفتم اینو بزارم.. چون بقیه عکساش نرسیده .. حتما براتون میزارم.. رسید.. مامانش غیرتی شده لخته
masi eng 47044 ارسال شده در 7 آبان، 2014 ماشالله یادتون نرهههههههههههههههههههههههههه هاااااااااااااااااااااااااااااا برای سلامتی مادرو دخترش صلوات بفرستید...
Gandom.E 17805 مالک ارسال شده در 7 آبان، 2014 بابا بدبختی اجازه گرفتم اینو بزارم.. چون بقیه عکساش نرسیده .. حتما براتون میزارم.. رسید.. مامانش غیرتی شده لخته منم غیرتی شدم بابا خاله فداششششششششششششش
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 7 آبان، 2014 بچه ها بیاید نی نی ستاره رو ببینید.........................منتظر عکسهای دیگه این لپ لپو باشیدددددددددددددددددددددددددد هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: الهیییییییی چه توپول موپوله نگفتین دختره یا پسر
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 7 آبان، 2014 الهیییییییی چه توپول موپوله نگفتین دختره یا پسر رها دخمله دیگه.
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 7 آبان، 2014 وااااااااااااااااااااااااااااااای خیلییییییییییییییییییییییی سورپرایز شدم. تبریک میگم خانومی.:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:
ارسال های توصیه شده