Gandom.E 17805 ارسال شده در 6 آبان، 2014 سلام سلااااااااااام بچه ها امروز ستاره گلمون مادر میشه و رها کوچولوش رو به دنیا میاره ستاره193 به زمین خوش اومدی فرشته کوچولو ستاره گلم میدونم بهترین مادر دنیا میشی برای رها چون خودتم یه فرشته مهربونی که از امشب به بعد بهشت زیر پاته اینم چندتا شکلک از رها کوچولو که مطئنم مثل مامانش شیطونه بچه ها بدویین بیاین تبریک بگین ایشالا خودم تاپیک عروسی و بچه دار شدنتونو بزنممممممممممم:hapydancsmil: اینم از کیک 38
sun-shine 7672 ارسال شده در 6 آبان، 2014 :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v ستاره جان قدم نو رسیده مبارک :babygirl: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 6 آبان، 2014 واییییییییییییییی:hapydancsmil: پس بالاخره اومد آغا ما بی صبرانه منتظر کشیدن و گاز گرفتن لپ هستیم!!!!:gnugghender: کیییییییییی؟؟؟؟ ساعت قرار؟؟؟ کجا؟؟؟
*atefeh* 13017 ارسال شده در 6 آبان، 2014 به به قدم نو رسیده مبارک باشه انشالله بسلامتی تولد رها خانم مبارک
آرتاش 33340 ارسال شده در 6 آبان، 2014 عه ستاره تو متاهل بودی؟ ای جان عزیز تبریک میگم قدم نو رسیده مبارک ایشالله عاقبت بخیر بشه نی نی نازت
Tamana73 28835 ارسال شده در 6 آبان، 2014 مبااااااااااااارکککککککههههههههه ایشالا قدمش پراز خیر و برکت و...باشهههه:hapydancsmil::hapydancsmil: فدایه نی نی کوچووووووولووووووو بشمممم :icon_gol:
آریودخت 43941 ارسال شده در 6 آبان، 2014 عه ستاره تو متاهل بودی؟ای جان عزیز تبریک میگم قدم نو رسیده مبارک ایشالله عاقبت بخیر بشه نی نی نازت عاشقتم ابجی مبارک باشه
setare.blue 23086 ارسال شده در 6 آبان، 2014 عــــــــــــــزیزم :aghosh: چه خبر خوبی تبریکــــــــــ میگم ستاره جان
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 6 آبان، 2014 به زودی عکس نینی در این مکان گذاشته میشود :evilsmile: باشد که ابعاد لپش را بسنجیم:gnugghender:
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 6 آبان، 2014 کو کجاست نشونش بدیم ببینم ای وایییییییییییییییییییییییییییییییی جانممممممممممممم بچه عسیسسسسسسسسسسم کوش نشونم بدین زود این اتاقش اینو بزنین دیوارش اینم قاشق چنگالش وای وای وای اینم کفشاشوووووووووووووووووووووووووووو وای وای مبارکه ستارههههههههههههه اگه دخمل گندم روتو کن انور عروسم اگه پسره یه کاریش میکنیم مبارکه مبارک
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 6 آبان، 2014 به زودی عکس نینی در این مکان گذاشته میشود جانمییییییییییییییی زود که دلم ضعف رفت زود:obm:
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 6 آبان، 2014 به بههه. تبریک میگم. بسی مبارکههههه. من اومدم پس چرا هنوز کیک نیست
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 6 آبان، 2014 جه زود میگذره انگار همین دیروز بود مامانش داشت به دنیا میومد
Gandom.E 17805 مالک ارسال شده در 6 آبان، 2014 به بههه. تبریک میگم. بسی مبارکههههه. من اومدم پس چرا هنوز کیک نیست ویرایش کردم کیکو گذاشتم
masi eng 47044 ارسال شده در 6 آبان، 2014 15مرداد مصادف با تولد رهای عزیز دختر کوچک ستاره جون: بچه ها ستاره تو اتقاق عملهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه نی نیش چندساعت دیگه بدنیا میاد.. برای سلامتی دوتاشون دعا کنیدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: ستاره ی من داره مادر میشهههههههههههه ستاره جون مبارکه عزیزمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم ایشالله به سلامتی عزیزدل اجی.. قربونت بشم من............ خیلی مباررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررکه
mohitzist iran 2176 ارسال شده در 7 آبان، 2014 به به:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: تبریک میگم عزیزم
black banner 9103 ارسال شده در 7 آبان، 2014 عــــــــــــــزیزم :aghosh: چه خبر خوبی تبریکــــــــــ میگم ستاره جان من فكر كردم تو رو ميگن بچه ها
hasti1988 22046 ارسال شده در 7 آبان، 2014 منم تبریک میگم و برای خودش و نی نی کوچولو سلامتی آرزومندم ...:icon_gol:
ارسال های توصیه شده