فاطمه-زهرا 164 مالک ارسال شده در 20 آذر، 2014 درسته ولی میخوام سطر سطر نشون بده نه اینکه همه اعداد رو تو یه سطر بریزه. 2
Imaaan 17059 ارسال شده در 20 آذر، 2014 درسته ولی میخوام سطر سطر نشون بده نه اینکه همه اعداد رو تو یه سطر بریزه. خب تعدادش ممکنه برابر نباشه، واسه هر سطر. 2
فاطمه-زهرا 164 مالک ارسال شده در 21 آذر، 2014 مشکل من هم همینه. فکر کردم راهی هست که طول سطرها متغیر بشه. پس نمیشه؟ 2
Imaaan 17059 ارسال شده در 21 آذر، 2014 مشکل من هم همینه. فکر کردم راهی هست که طول سطرها متغیر بشه. پس نمیشه؟ واسه هر سطر رو جدا می تونین بدست بیارین، داخل یه cell array قرارشون بدین. ماتریس که نمی تونه هر سطر تعداد درایه هاش تغییر کنه. 1
فاطمه-زهرا 164 مالک ارسال شده در 21 آذر، 2014 آخه kmeans آرایه رو نمیخونه وگرنه الان اعداد تو آرایه هستن. 2
Imaaan 17059 ارسال شده در 21 آذر، 2014 آخه kmeans آرایه رو نمیخونه وگرنه الان اعداد تو آرایه هستن. خب تعداد درایه های هر کدوم برابر نیست، چه شکلی می خواین به kmeans بدین؟ اونم تعداد ستون ها باید با هم برابر باشه دیگه. 3
فاطمه-زهرا 164 مالک ارسال شده در 21 آذر، 2014 الان دارم یک سطر یک سطر میدم. البته خیلی طولانیه. همه سطر ها رو هم مساوی میکنه. نمیدونم چرا ولی دارم روش کار میکنم. 2
فاطمه-زهرا 164 مالک ارسال شده در 22 آذر، 2014 سلام کاری رو که گفتم انجام دادم ولی خیلی طولانی بود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تصمیم گرفتم به جای اینکار، بیام طول کروموزوم ها رو یکی کنم تا بتونم یه ماتریس دوبعدی داشته باشم. برای اینکار یه حلقه گذاشتم که سطرهای با ستون های متفاوت رو بگیره و ستون همه رو مثلا 13 بکنه. مثلا کروموزوم اول با 16 ستون و کروموزوم دوم با 17 ستون رو بگیره ولی یه ماتریس دو در 13 بده. ولی خطا میده که چون مثلا کروموزوم اول 16 ستون داره، نمیتونی فقط تا ستون 13 رو بگیری! کاری که میخوام انجام بدم عملی نیست؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این کار رو تو خط 80 تا 82 انجام دادم. 2
فاطمه-زهرا 164 مالک ارسال شده در 22 آذر، 2014 گذاشتمش تو دو تا حلقه، حل شد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
فاطمه-زهرا 164 مالک ارسال شده در 23 آذر، 2014 خدا رو شکر حل شد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
ارسال های توصیه شده