فاطمه-زهرا 164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ درسته ولی میخوام سطر سطر نشون بده نه اینکه همه اعداد رو تو یه سطر بریزه. 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ درسته ولی میخوام سطر سطر نشون بده نه اینکه همه اعداد رو تو یه سطر بریزه. خب تعدادش ممکنه برابر نباشه، واسه هر سطر. 2 لینک به دیدگاه
فاطمه-زهرا 164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ مشکل من هم همینه. فکر کردم راهی هست که طول سطرها متغیر بشه. پس نمیشه؟ 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ مشکل من هم همینه. فکر کردم راهی هست که طول سطرها متغیر بشه. پس نمیشه؟ واسه هر سطر رو جدا می تونین بدست بیارین، داخل یه cell array قرارشون بدین. ماتریس که نمی تونه هر سطر تعداد درایه هاش تغییر کنه. 1 لینک به دیدگاه
فاطمه-زهرا 164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ آخه kmeans آرایه رو نمیخونه وگرنه الان اعداد تو آرایه هستن. 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ آخه kmeans آرایه رو نمیخونه وگرنه الان اعداد تو آرایه هستن. خب تعداد درایه های هر کدوم برابر نیست، چه شکلی می خواین به kmeans بدین؟ اونم تعداد ستون ها باید با هم برابر باشه دیگه. 3 لینک به دیدگاه
فاطمه-زهرا 164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ الان دارم یک سطر یک سطر میدم. البته خیلی طولانیه. همه سطر ها رو هم مساوی میکنه. نمیدونم چرا ولی دارم روش کار میکنم. 2 لینک به دیدگاه
فاطمه-زهرا 164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ سلام کاری رو که گفتم انجام دادم ولی خیلی طولانی بود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تصمیم گرفتم به جای اینکار، بیام طول کروموزوم ها رو یکی کنم تا بتونم یه ماتریس دوبعدی داشته باشم. برای اینکار یه حلقه گذاشتم که سطرهای با ستون های متفاوت رو بگیره و ستون همه رو مثلا 13 بکنه. مثلا کروموزوم اول با 16 ستون و کروموزوم دوم با 17 ستون رو بگیره ولی یه ماتریس دو در 13 بده. ولی خطا میده که چون مثلا کروموزوم اول 16 ستون داره، نمیتونی فقط تا ستون 13 رو بگیری! کاری که میخوام انجام بدم عملی نیست؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این کار رو تو خط 80 تا 82 انجام دادم. 2 لینک به دیدگاه
فاطمه-زهرا 164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ گذاشتمش تو دو تا حلقه، حل شد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
فاطمه-زهرا 164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ خدا رو شکر حل شد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده