*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ سلامی دوباره به دوستای همیشه در صحنه تالار معماری و غیره :w31: تصمیم داریم تا سری بیست و پنجم از مسابقات عکاسی رو به سمع و دیدگاهِ بصریِ شمــــا برسونیم موضوع این دفه معماری و محوطه هست تا دو هفته دیگه فرصت دارید عکساتون رو به صورت خصوصی با ذکر مکان عکس برام بفرستید ٫ نظرسنجی 93/6/15 برگزار میشه ***مثل همیشه سایز عکساتون600*800 باشه*** منتظر حضور همیشه فعالتون هستیییییییییییییییییییییی یییییییییییم پ.ن 1: عکسایی که میفرستید باید خودتون گرفته باشید یعنی از نت نباشه! البته میدونم همه تون این نکته رو رعایت میکنید پ.ن 2: هرگونه تبلیغ برای عکس ممنوع بوده و در صورت مشاهده، شرکت کننده خاطی از مسابقه حذف میشود پ.ن 3: پی نوشتِ 1 با پی نوشتِ 2 کاملا در ارتباط مستقیم قرار دارن و رعایت نکردن دومی برابر با نقض اولی مساوی حــــذف عکس است پ.ن 4 : پی نوشتِ بالایی فقط برای اطلاع خودتون بود...بعدا نگی نگفتی:4chsmu1: 19 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ یــــــــــــــــک کوو طرفدارای مسابقه عکس پس؟ 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ یعنی چی؟ چی ینی چی عزیزم؟ 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ یادش بخیر پیر شدیم رفت عکس ندارم حیف وگرنه شرکت می کردم به یاد قدیما 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ یادش بخیر پیر شدیم رفتعکس ندارم حیف وگرنه شرکت می کردم به یاد قدیما عزیییییییییییییززززمممممممممممهمین که اومدی اینجا کلللییییییییییییییییی خوشحالمون کردی ژیگررررررررررررررر 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ عزیییییییییییییززززمممممممممممهمین که اومدی اینجا کلللییییییییییییییییی خوشحالمون کردی ژیگررررررررررررررر قربونت مینا جون مهربونم :boos: 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ یادش بخیر پیر شدیم رفتعکس ندارم حیف وگرنه شرکت می کردم به یاد قدیما افتخار دادین معمار سبز 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ من هر چی فکر میکنم یه خورده متوجه نمیشم میشه شفاف سازی کنین؟ 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۳ اه چه موضوع سختیه بابا من هر چی فکر میکنم یه خورده متوجه نمیشم میشه شفاف سازی کنین؟ سلام و با عرض معذرت بابت تاخیر... خوب ببینید...معماری و محوطه...یه چیزی تو مایه های باغ فین کاشان مثلا....معماری روی محوطه تاثیر گذاشته.....یا ..میدان نقش جهان اصفهان ... کلا عکس میخوایم که معماری بنا با محوطه همخونی داشته باشه....هر بنا علاوه بر طراحی خود ساختمونش یه طراحی فضا هم داره...نمیدونم تونستم منظورِ موضوع رو برسونم یا نه...اگه نه بگید تا بیشتر توضیح بدم 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۳ راستی تا الان دوتا عکس بیشتر فرستاده نشده... من تاریخ مسابقه رو تمدید میکنم تا هفته دیگه...اما لطفا اگه میخواید شرکت کنید زودتر عکسارو به دستم برسونید با سپاس 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده