*mini* 37778 ارسال شده در 3 آبان، 2014 سلامی دوباره به دوستای همیشه در صحنه تالار معماری و غیره :w31: تصمیم داریم تا سری بیست و پنجم از مسابقات عکاسی رو به سمع و دیدگاهِ بصریِ شمــــا برسونیم موضوع این دفه معماری و محوطه هست تا دو هفته دیگه فرصت دارید عکساتون رو به صورت خصوصی با ذکر مکان عکس برام بفرستید ٫ نظرسنجی 93/6/15 برگزار میشه ***مثل همیشه سایز عکساتون600*800 باشه*** منتظر حضور همیشه فعالتون هستیییییییییییییییییییییی یییییییییییم پ.ن 1: عکسایی که میفرستید باید خودتون گرفته باشید یعنی از نت نباشه! البته میدونم همه تون این نکته رو رعایت میکنید پ.ن 2: هرگونه تبلیغ برای عکس ممنوع بوده و در صورت مشاهده، شرکت کننده خاطی از مسابقه حذف میشود پ.ن 3: پی نوشتِ 1 با پی نوشتِ 2 کاملا در ارتباط مستقیم قرار دارن و رعایت نکردن دومی برابر با نقض اولی مساوی حــــذف عکس است پ.ن 4 : پی نوشتِ بالایی فقط برای اطلاع خودتون بود...بعدا نگی نگفتی:4chsmu1: 19
.FatiMa 36559 ارسال شده در 12 آبان، 2014 یادش بخیر پیر شدیم رفت عکس ندارم حیف وگرنه شرکت می کردم به یاد قدیما 5
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2014 یادش بخیر پیر شدیم رفتعکس ندارم حیف وگرنه شرکت می کردم به یاد قدیما عزیییییییییییییززززمممممممممممهمین که اومدی اینجا کلللییییییییییییییییی خوشحالمون کردی ژیگررررررررررررررر 4
.FatiMa 36559 ارسال شده در 12 آبان، 2014 عزیییییییییییییززززمممممممممممهمین که اومدی اینجا کلللییییییییییییییییی خوشحالمون کردی ژیگررررررررررررررر قربونت مینا جون مهربونم :boos: 4
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 12 آبان، 2014 یادش بخیر پیر شدیم رفتعکس ندارم حیف وگرنه شرکت می کردم به یاد قدیما افتخار دادین معمار سبز 3
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 18 آبان، 2014 من هر چی فکر میکنم یه خورده متوجه نمیشم میشه شفاف سازی کنین؟ 2
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 29 آبان، 2014 اه چه موضوع سختیه بابا من هر چی فکر میکنم یه خورده متوجه نمیشم میشه شفاف سازی کنین؟ سلام و با عرض معذرت بابت تاخیر... خوب ببینید...معماری و محوطه...یه چیزی تو مایه های باغ فین کاشان مثلا....معماری روی محوطه تاثیر گذاشته.....یا ..میدان نقش جهان اصفهان ... کلا عکس میخوایم که معماری بنا با محوطه همخونی داشته باشه....هر بنا علاوه بر طراحی خود ساختمونش یه طراحی فضا هم داره...نمیدونم تونستم منظورِ موضوع رو برسونم یا نه...اگه نه بگید تا بیشتر توضیح بدم 5
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 29 آبان، 2014 راستی تا الان دوتا عکس بیشتر فرستاده نشده... من تاریخ مسابقه رو تمدید میکنم تا هفته دیگه...اما لطفا اگه میخواید شرکت کنید زودتر عکسارو به دستم برسونید با سپاس 5
ارسال های توصیه شده