arvin69 36 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ سلام ب تمامی مهندسین مکانیک .امیدوارم ایام به کام باشه.من اروین دانشجوی ترم سوم مکانیک هستم.و اتفاقی با انجمن شما اشناشدم.وچون علاقه ی زیادی به تاسیسات دارم جذب این صمیمیت بین اعضای انجمن و اطلاعات تاسیساتی شدم.امیدوارم من رو هم عضو کوچکی از این انجمن بدونید.و راهنمایم کنید تا بتونم به کمک شما در این زمینه پیشرفت کنم. باتشکر از تمامی مهندسین انجمن. 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ با سلام بر مهندس آروین عزیز آقا خوش اومدی به انجمن خودت ، امیدوارم انجمن برات مفید باشه، و شما هم فعالیت مفیدی تو انجمن داشته باشی کاری چیزی بگو هستیم در خدمتت 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ سلام ب تمامی مهندسین مکانیک .امیدوارم ایام به کام باشه.من اروین دانشجوی ترم سوم مکانیک هستم.و اتفاقی با انجمن شما اشناشدم.وچون علاقه ی زیادی به تاسیسات دارم جذب این صمیمیت بین اعضای انجمن و اطلاعات تاسیساتی شدم.امیدوارم من رو هم عضو کوچکی از این انجمن بدونید.و راهنمایم کنید تا بتونم به کمک شما در این زمینه پیشرفت کنم. باتشکر از تمامی مهندسین انجمن. سلام مفتخریم که یکی از علمی ترین فروم های تخصصی رو داریم... و امیدواریم بتونین از مطالب اینجا و نیز با پرسش از دوستان به بهترین ها برسید 1 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ سلام ب تمامی مهندسین مکانیک .امیدوارم ایام به کام باشه.من اروین دانشجوی ترم سوم مکانیک هستم.و اتفاقی با انجمن شما اشناشدم.وچون علاقه ی زیادی به تاسیسات دارم جذب این صمیمیت بین اعضای انجمن و اطلاعات تاسیساتی شدم.امیدوارم من رو هم عضو کوچکی از این انجمن بدونید.و راهنمایم کنید تا بتونم به کمک شما در این زمینه پیشرفت کنم. باتشکر از تمامی مهندسین انجمن. خوش اومدی مهندس کاری داشتی در خدمتیم 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ درود فراوان کسی در مورد کوتینگ و غلطک و مای بار و استاندارد اونها چیزی می دونه؟ ( در تولید چسب بر پایه سلفون ) برای اینکه ضخامت نوار چسب تولیدی و نیز ضخامت مایع چسب روی سلفون یکنواخت و بدون ترک و دون دون باشه، در دستگاه کوتینگ چه چیزی رو باید تغییر بدیم یا کنترل کنیم؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده