shoka 528 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ سلام شوکا هستم ترم 3 کارشناسی معماری. آزاد میخونم. کار من از عاشقی گذشته و مجنون معماریم. برا همین همه معمارا رو دوست دارم چه خوش اخلاق و چه بد اخلاق. 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ سلام خوش اومدی شوکا جون........... منتظر فعالیتتون تو تالار معماری هستیم:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ سلامشوکا هستم ترم 3 کارشناسی معماری. آزاد میخونم. کار من از عاشقی گذشته و مجنون معماریم. برا همین همه معمارا رو دوست دارم چه خوش اخلاق و چه بد اخلاق. شوکا جان به تالار معماری خوش آمدید. لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ سلام ببخشید شما تازه وارد هستین نه آرمین من در قدیم وارد شدم 2 لینک به دیدگاه
shahzad 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ Salam khobid mersi bekhatere tamame matalebeton etelaati darmorede memari organic mikhastam 5 لینک به دیدگاه
hadi2643 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ من هادی هستم درسم تموم شده مسئول دفتر معماری هستمو علاقه زیادی به نرم افزارهای معماری دارم از خوزستان هستم و خوشحالم که در جمع صمیمی شما قرار دارم 7 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ Salam khobid mersi bekhatere tamame matalebeton etelaati darmorede memari organic mikhastam تاپیک درخواست یه جای دیگه ست عزیز ولی می گردم می فرستم برات من هادی هستم درسم تموم شده مسئول دفتر معماری هستمو علاقه زیادی به نرم افزارهای معماری دارم از خوزستان هستم و خوشحالم که در جمع صمیمی شما قرار دارم سلام هادی جان خیلی خوش اومدی امیدوارم بتونیم از دانشت استفاده کنیم 4 لینک به دیدگاه
Archi 576 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ سلام. من بشیر 24 ساله لیسانس معماریمو 88 گرفتم الانم ترم 3 ارشد طراحی شهریم امیدوارم که بتونم کمکی کنم 5 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ سلام به دوستان جدید همگی خوش اومدید لینک به دیدگاه
Archi 576 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ سلام دوباره به همه. حالا بعد این همه معرفی و تعریف و تمجید از معماری و معمار و ... قرار نیست یه موضوع جدی رو شروع کنیم به بحث. اول کار اونطوری که آقا ابراهیم حیدری نوشته بود قرار بودش علاوه بر معرفی خودمون راجه به استادا و روش تدریس و ... صحبت کنیم... من در این زمینه یه پیشنهاد دارم به نظر من صحبت از بدیا زیاده اما بهتره ما بیشتر خوبیا رو بگیم، هرچند اگه یه موضوع بد، خیلی جدی بود مطرح کنیم. البته نظر جمع بخصوص آقایان و خانم های مدیر و رده بالای انجمن مهمه.... 3 لینک به دیدگاه
Archi 576 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ برای شروع : خود من کارشناسی معماریو تو دانشگاه هنر تبریز خوندم. دانشگاه خوبیه، امکانات خوبیم داره، کتابخونه اش به قول بچز ارشدی که از دانشگاه های دیگه میان جزو بهترین های ایرانه. (اینجا به دانشجوها میگن شما اسم بدین تا ما برا کتابخونه کتاب بخریم.) سیستمهای اینترنتی و سایتشم بد نیست هرچند ............. (بیخیال) استاداش تا چند سال پیش اکثرا پروازی بودن (دکتر حجت، پوردیهیمی، مطلبی، نیلی، ادیبی و ...) هرچند الان دیگه به خاطر اینکه استادایی که فرستاده بودن خارج واسه دکترا برگشتن و استادای پروازی دیگه کمتر برای بچه های کارشناسی میان؛ اما هنوز ارشدا از استادایی مثل دکتر حجت، محمودی، ندیمی و ... بهره مندند. چندتا استاد خوب تو دانشگامون داریم: - دکتر میرغلامی (فوق لیسانس: معماری، دکترا : طراحی شهری) استاد کارگاه 2 مهندسی معماری - دکتر زمانی (فوق لیسانس: معماری، دکترا : طراحی شهری) استاد تحلیل فضای شهری و زبان تخصصی مهندسی معماری - دکتر حق پرست (فوق لیسانس: معماری، دکترا :معماری، انرژی) استاد تنظیم شرایط محیطی مهندسی معماری بقیه استادامونم غالبا خوبن، اما این سه تا شاخصترند. 4 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ برای شروع :خود من کارشناسی معماریو تو دانشگاه هنر تبریز خوندم. دانشگاه خوبیه، امکانات خوبیم داره، کتابخونه اش به قول بچز ارشدی که از دانشگاه های دیگه میان جزو بهترین های ایرانه. (اینجا به دانشجوها میگن شما اسم بدین تا ما برا کتابخونه کتاب بخریم.) سیستمهای اینترنتی و سایتشم بد نیست هرچند ............. (بیخیال) استاداش تا چند سال پیش اکثرا پروازی بودن (دکتر حجت، پوردیهیمی، مطلبی، نیلی، ادیبی و ...) هرچند الان دیگه به خاطر اینکه استادایی که فرستاده بودن خارج واسه دکترا برگشتن و استادای پروازی دیگه کمتر برای بچه های کارشناسی میان؛ اما هنوز ارشدا از استادایی مثل دکتر حجت، محمودی، ندیمی و ... بهره مندند. چندتا استاد خوب تو دانشگامون داریم: - دکتر میرغلامی (فوق لیسانس: معماری، دکترا : طراحی شهری) استاد کارگاه 2 مهندسی معماری - دکتر زمانی (فوق لیسانس: معماری، دکترا : طراحی شهری) استاد تحلیل فضای شهری و زبان تخصصی مهندسی معماری - دکتر حق پرست (فوق لیسانس: معماری، دکترا :معماری، انرژی) استاد تنظیم شرایط محیطی مهندسی معماری بقیه استادامونم غالبا خوبن، اما این سه تا شاخصترند. سلام بر بشیر عزیز .... و ممنون بابت معرفی کامل .. خوش به حالت که در کارشناسی چنین اساتیدی داشتی. دانشگاه ما که نزول فراوانی داشته از حیث اساتید . ابتدا با دکتر خویی و دکتر خراسانی و افضلیان و دکتر شیبانی و.... شروع کرد و حال تنها دو تن اساتید به نام ایران دکتر نیلی و دکتر شیبانی ماندند . این دو عزیز هم تنها در ترم های بالایی تریس می کنند. ما که تنهار نام این استید را شنیدیم و حتی یک ترم هم این اساتید را در کلاس درس خود ندیدم . حیف البته قول دادند که ترم بعد دکتر شیبانی و افضلیان درس طرح 2 را بگیرند . بازم ممنون از بشیر عزیز بابت معرفی کاملی که داشتند . البته در مورد دکتر حجت این را اشاره کنم که ایشان از اساتید شماره 1 ایران هستند و در دانشگاه تهران طرح مسکن ( طرح 1) را تدریس می کنند. لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ سلام من مصطفی هستم ترم 5 معماری توی دفتر طراحی هم کار میکنم از مازندران از اشنایی با همتون خوشحالم لینک به دیدگاه
Archi 576 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ سلاممن مصطفی هستم ترم 5 معماری توی دفتر طراحی هم کار میکنم از مازندران از اشنایی با همتون خوشحالم سلام به آقا مصطفای گل خوب نمی خوای راجع به امتیازات دانشگاهتون چیزی بگی؟ 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ سلام به آقا مصطفای گلخوب نمی خوای راجع به امتیازات دانشگاهتون چیزی بگی؟ . . دانشگاه ما هیچ امتیازی نداره فقط معروفیت از بابت دخ ها خفن و مد های ب روز و روابط خیلی خیلی صمیمانه دختر با پسر همین!!!!!!!!!:jawdrop::icon_pf (34): . البته جو دانشگاه یه جو علمی هس استاد اومده که واقعا درس بده دانشجو هم اومده یاد بگیر البته اساتیدش یا شهید بهشتی خوندن یا تهران یا فرانسه ولی اکثر فوق هستن جز 2یا3نفر ک دکتر هستن....... لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ همه بچه ها خوش اومدینننننننننننننننننننننننن:icon_pf (17): 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ سلام. زهرام 19 ساله. ترم 4.دانشگاه آزاد واحد جنت آباد( فنی حرفه ایی خوندم)) از آشنایی باهاتون بی نهایت خوشحالم. یادم رفت بگم. از تهران. 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۰ :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: سال نو مبارك :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ همگی خوش اومدید:icon_pf (17): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده