sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ سلام بچه ها به همه خوش آمد مي گم :icon_gol::icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به همگی.:icon_pf (44): منم سارا هستم، 21 سالمه.فوق دیپلم معماری دارم فعلا.ایشاالله کارشناسی و بعدشم ارشد بیشتر به اسکیس و راندو و طراحی و درسایی که توش خلاقیت داره علاقه دارم تا ایستایی درسای محاسباتی در کل رشتمو خیلی دوست دارم و امیدوارم توش موفق بشم 7 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ به نام خدا هستم خوشحال هستم اسمم هيلداست تهران غرب ميخونم 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ سلام من سپیده متولد 66 فوق دیپلم معماری فوق دیپلمم رو هم از همدان گرفتم همه چی رو تو معماری دوست دارم 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ اسمم كه معلومه.19 سالمه.معماري مشهد ميخونمترم 3.عاشق رشتمم هستم سلام به همگی.:icon_pf (44): منم سارا هستم، 21 سالمه.فوق دیپلم معماری دارم فعلا.ایشاالله کارشناسی و بعدشم ارشد بیشتر به اسکیس و راندو و طراحی و درسایی که توش خلاقیت داره علاقه دارم تا ایستایی درسای محاسباتی در کل رشتمو خیلی دوست دارم و امیدوارم توش موفق بشم به نام خدا هستم خوشحال هستماسمم هيلداست تهران غرب ميخونم سلام من سپیده متولد 66 فوق دیپلم معماری فوق دیپلمم رو هم از همدان گرفتم همه چی رو تو معماری دوست دارم سلام به همه دوستان.سارا هستم.18_19 سالمه. دارم می رم ترم 3 دانشگاه شیراز(دولتی). تو باشگاه مهندسان منو با آی دی سیب سرخ 70 میشناسن.:icon_gol: سلام منم تازه واردمقراره چن روز دیگه کنکور بدم قول میدم تو انتخاب رشته معماری بزنم:dancegirl2: یکم منو راهنمایی میکنید معماری خوبه اصن:jawdrop: :w66: 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به همه گي من آرشم بچه تبريز فوق ديپلم معماري بعد كنكور ديگه كارداني به كارشناسي ان شا ءالله يادم رفت بگم معماري سنتي رو خيلي دوست دارم 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ سلام :wubpink: من بچه رشتم و 20 سال و 9 ماه و 19 روزمه و فوق دیپلم معماری و کنکور کاردانی به کارشناسی هم شرکت کردم. لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ به نام خدا هستم خوشحال هستماسمم هيلداست تهران غرب ميخونم ااااااا..منم تهران غرب میخونم...یعنی میخوندم.. فارغ التحصیل شدم منم عاششششششق رشتمم 2 لینک به دیدگاه
bahar_68 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ سلام من بهارم.10روز دیگه 21سالم میشه،اگه خدا قبول کنه از مهرترم 5 معماری می خونم.معماری و معمارهاروخیلی دوست دارم:icon_pf (44): 4 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ سلام من بهارم.10روز دیگه 21سالم میشه،اگه خدا قبول کنه از مهرترم 5 معماری می خونم.معماری و معمارهاروخیلی دوست دارم:icon_pf (44): بهار جون خوش اومدي به جمع ما.... 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ بهار جون خوش اومدی به جمع ما معمارا لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ سلومممممممممممممممممممممممممممممممم همگی خوش اومدین:w14: 3 لینک به دیدگاه
bahar_68 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ :w14::w66::w14: مرسی دوست معمارجونم 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ سلام من بهارم.10روز دیگه 21سالم میشه،اگه خدا قبول کنه از مهرترم 5 معماری می خونم.معماری و معمارهاروخیلی دوست دارم:icon_pf (44): چقدرم مطمئنه از خودش حالا 1 لینک به دیدگاه
bahar_68 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ چرا نباشم؟وقتی تلاشمو کردم حتما قبول می شم. 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ چرا نباشم؟وقتی تلاشمو کردم حتما قبول می شم. ايشالله قبول ميشي شوهر ميكني ............. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده