Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ آفتاب: شهرام شهیدی در اعتماد نوشت: هيلاري مان لورت، استاد دانشگاه و مذاكرهكننده سابق امريكا با ايران گفت: اوباما پس از امضاي توافق هستهيي بايد به ايران برود. * روحاني: فريدون جان من كه دارم ميرم چين. يك كنفرانس يك هفتهيي خودت از اين بابا پذيرايي كن. * روحالله حسينيان: پسر جان اين صد هزار تومن را بگير برو از نارمك چند صندوق گوجه فرنگي ربي تهيه كن ببينم. آفرين قند عسل. * احمدينژاد: از آنجايي كه اوباما رييسجمهور جزيره كوچكي در غرب آفريقاست اشكالي ندارد بيايد. * دكتر عباسي: خيلي هم خوب است. در دكترين سياسي ما موضوع سفر اوباما به ايران ديده شده بود. بگذار بيايد بعد در فرودگاه بهش ويزا نميدهيم. * سيد محمد خاتمي: حسن جان اگر ?ممنوع الخروج نباشم ميشه منم برم ؟ من از روبهرو شدن و دست دادن با رييسجمهوراي امريكا هميشه چندشم ميشده. * جليلي: من استاد مذاكرهام. بيايد خودم ضربه فنياش ميكنم. اوباما ميآيد، اوبي ما برميگردد. * رسايي: بهترين كار اين است در فرودگاه انگشتنگارياش كنيم حالش جا بيايد. * ازغنديپور: بايد بگوييم پليس به محض نشستن هواپيما دستگيرش كند ببريمش اعتراف كند به همهچيز. * آقاي دوربيني: ايول. فقط رزومه بينالمللي نداشتم كه داره جور ميشه. بزن زنگو. * مشايي: محمود... حق ما نبود اين ديدار؟ حق ما بود كه... * ابوطالبي: چي چي شد؟ چطور امريكاييها به من ويزا نميدن برم سر كارم حالا آقا هوس كرده عنر عنر بياد تهرون؟ * يكي از عناصر خودجوش: به يك نفر مسلط به زبان انگليسي جهت ترجمه همزمان سخنان ما پس از پايين آوردن فك اوباما و كوبيدن مشت محكم بر دهان ياوهگوي او نيازمنديم. فقط بالاغيرتا هپي نيو ير را بلد باشد. * يك شهروند: بگوييد با خطوط هوايي ما بيايد بلكه هواپيمايش سقوط كند و بفهمد تحريم قطعات يدكي ايرباس و بويينگ چه مزهيي ميدهد. * يك مديرمسوول اصولگرا: هي چمدانهاش را بگرديد احتمالا براي اين روزنامههاي زنجيرهيي دلار بياره با خودش . * يك اصولگراي باشگاه دار: ضمن احترام به مربي ايراني بايد كارلوس كيروش را بفرستيم فرودگاه از همان جا دفاع كند به حريف اجازه ورود به زمين ما را ندهد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده