Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ تو از دریچهی دل میروی و میآیی ولی نمیشنود کس صدای پای تو را 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ ای غـنـچـه گـلی که لب از خنده بسته ای ...................بـازآ کـه چـون صـبـا بـه دمـی بـشـکـفانمت 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ تا که از طارم میخانه نشان خواهد بود طاق ابروی توام قبله جان خواهد بود سرکشان را چو به صاف سرخم دستی نیست سر ما خاک در دردکشان خواهد بود 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ تا که از طارم میخانه نشان خواهد بودطاق ابروی توام قبله جان خواهد بود سرکشان را چو به صاف سرخم دستی نیست سر ما خاک در دردکشان خواهد بود در دیــر و حــرم زخــمــه ســنـتـور عـبـادت حـاجـی بـه حـجـازت زد و راهـب بـه رهابت لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ تــو مــیـرسـی بـه عـزیـزان سـلـام مـن بـرسـان کـه مـن هـنـوز بـدان رهـگـذر گـذارم نـیـسـت 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۵ تمنّــــای وصــالم نیست عشق از مــن مگیـر من به دردت خو گرفتم، نیستم دربند درمانت لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۸ تا دهن بسته ام از نوش لبان میبرم آزار من اگر روزه بگیرم رطب آید سر بازار لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۸ رقیبت گر هنر هم دزدد از من من نخواهد شد به گلخن گر چه گل هم بشکفد گلشن نخواهد شد 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۸ در وصل هم ز عشق تو ای گل در آتشم عاشق نمی شوی که ببینی چه می کشم با عقل آب عشق به یک جو نمی رود بیچاره من که ساخته از آب و آتشم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده