ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ این مشاعره با اشعار استاد شهریارخواهد بود دوستان فقط اشعار فارسی رو در مشاعرشون بیارن ممنون 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ ای مطرب عشاق که در کون و مکان نیست شــوری بــجــز از غــلــغـلـه چـنـگ و ربـابـت 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ تو وفا با گل سرخت کن و من با گل زرد تو بشوري بزن و من به نوايي بلبل 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ تو وفا با گل سرخت کن و من با گل زرد تو بشوري بزن و من به نوايي بلبل لیک اگر پرسی کدامین برترین آنکه دین آموزد و علم یقین 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ ناقوس دیر را جرس کاروان مگیر سیمرغ را مقایسه با قوش میکنی 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ یــاد ایــام جــوانـی جـگـرم خـون مـیـکـرد خـوب شـد پـیـر شـدم کـم کم و نسیان آمد شرح حال منه 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ دست نوازشی به سر و گوش من بکش سازی شدم که شور و نوایی بخوانمت 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ تـمـنـای وصـالـم نـیـسـت عـشـق مـن مـگـیر از من بـه دردت خـو گـرفـتـم نـیـسـتـم در بند درمانت 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ تو گوهر سرشکی و دردانهی صفا مژگان فشانمت که به دامن نشانمت 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ تـا کـه از طـارم مـیـخـانـه نـشـان خـواهد بود طــاق ابـروی تـوام قـبـلـه جـان خـواهـد بـود 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ دوست گو نام گناه ما مبر کز فعل خویش بس بود ما را عذاب انفعال خویشتن 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ نــه بــه خــود گــرفـتـه خـسـرو پـی آهـوان ار مـن کــه کــمــنــد زلــف شـیـریـن هـوس شـکـار دارد 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ در دایره وجود موجود علیست اندر دوجهان مقصد و مقصود علیست 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ تـا دهـن بـسـتـه ام از نـوش لـبـان میبرم آزار مــن اگـر روزه بـگـیـرم رطـب آیـد سـر بـازار 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ رهی از نوای نایم بزن و هوای نایی که دمی چو نی بنالم به نوای بینوایی 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ یاری ز طبع خواستم اشکم چکید و گفت یــاری ز مــن بــجــوی کــه بــا ایـن روانـیـم 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ من همه اشتباه خود جلوه دهم که آدمی از دم مهد تا لحد، در اشتباه کردن است 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ تــا شــویــمــت از آن گـل عـارض غـبـار راه ابــری شـدم ز شـوق کـه اشـگـی بـبـارمـت 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ تخت جم دیدم و سرمایهی شاهان عجم که نه با سرمدی شوکت شاهانهی تست 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ نه بابا جوابش اینه تــخــت سـلـطـان هـنـر بـر افـق چـشـم و دل اسـت خـسـرو خـاوری ایـن خـیـمـه و خـرگـاهـش نیست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده