Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ سلام خدمت همه دوستان عزیز خب قبلاً چندبار استارت آموزش GIS زده شده بود نصفه مونده بود متأسفانه. ولی این بار ایشالا میخوایم با کمک دوستان کامل پیش ببریمش اما قبلش خواستم نظر دوستان رو بدونم که بیشتر چه سبکی رو دوست دارن؟ 1- آموزش از 0 تا 100 2- آموزش نکات کاربردی 3- آموزش از طریق حل تمرین 4- روش دیگه ای که مدنظرتون هست هرکس هم تمایل داره تو روند آموزش دادن همکاری کنه همینجا اعلام آمادگی کنه که به صورت گروهی کار رو پیش ببریم 14 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ سلام خدمت همه دوستان عزیز خب قبلاً چندبار استارت آموزش GIS زده شده بود نصفه مونده بود متأسفانه. ولی این بار ایشالا میخوایم با کمک دوستان کامل پیش ببریمش اما قبلش خواستم نظر دوستان رو بدونم که بیشتر چه سبکی رو دوست دارن؟ 1- آموزش از 0 تا 100 2- آموزش نکات کاربردی 3- آموزش از طریق حل تمرین 4- روش دیگه ای که مدنظرتون هست سلام محمد جان نظر سنجی رو چندگانه کن لطفا 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ سلام محمد جان نظر سنجی رو چندگانه کن لطفا :icon_gol: آقا نظرسنجی رو حذف کردم و مجددا چندگانه گذاشتم 7 لینک به دیدگاه
mehr69 80 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ گزينه 2 و3 تمايل به همكاري نيز داريم 6 لینک به دیدگاه
محمد2014 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ برامن که زیاد با جی ای اس کار نکردم فکر کنم اموزش 2تا100یا کاربردی خوب باشه :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ دوستان شرمنده دیر شد. :icon_pf (34): من یه هفته 10 روز درگیر بودم و فرصت نکردم. از همین هفته شروع می کنیم. سرعت کار با توجه به مشکغله هایی که هست، کم و زیاد میشه ولی متوقف نمیشه همینجام بگم بعد از شروع شدن کار، اگه کسی پیشنهادی واسه بهتر پیش رفتنش داشت بگه. طبق نظرسنجی انجام شده هم قرار شد نکات کاربردی گفته بشه به همراه تمرین. 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده