رفتن به مطلب

فلسفه ریش زیر لب پسران :|

ارسال های توصیه شده

نه آخه جالبه یه بنده خدایی که اهل نماز و ........تو مسجد به من گیر داد که اره میدونی فلسفه اش چیه برو تحقیق کن بیا بهم بگو میگم بابا شما جای اینکه دست ماهارو بگیرید بگید بیا مسجد داری به سر و وضعمون گیر میدی که از مسجد اومدنم زده شیم :banel_smiley_4: نخواستیم بابا دیگه مسجدم نمیایم که شخصیتمونو ببری زیر سوال :banel_smiley_4:من سر جلب توجه و اینا اینکارو نکردم کلا بهم میومد گذاشتم خیلی از ایناهم که جلو دوربین میان و شخصیت های مهمی هستند هم میذارن چرا کسی به اونا چیزی نمیگه؟خدایی بد میگم بگید بد میگی

هرچند چند ماه دیگه میرم خدمت و باید کلا ریش بذارم مدل هم نمیشه داد :banel_smiley_4:

سلام داداش اگه بخوای به حرف آدمای این دوره زمونه باشی نمی تونی زندگی کنی اتفاقامسجد هم برو وریش هم بذار نعوذ باالله اون ادما از نوادگان پیامبر نیستند که بخوان به همه چی گیر بدن واختیار هم یک حقیقت وجدانی است به کسی ربطی نداره اون قدر از اون ادمای ریش دار سراغ دارم که با ریشه شون ریشه اسلام رو سوزوندن واینم بهت بگم من خودم با مدل مویی که دوست دارم میرم مسجد واصل کار خداست وهرکی هرچی دلش میخواد بگه مهم نیست اون قدر بگن تا بمیرن

• Like 2
لینک به دیدگاه

تواین دوره زمونه کسی به فلسفه کاری نداره فقط خوشگلی و خوشتیپی براشون مهمه

کسایی که فک میکنن ریش خوشگلشون میکنه میذارن

البته به نظر من قشنگم هست

لینک به دیدگاه

خیلی خوب و ***یه، هیچ فلسفه ی خاصی هم پشت سرش نیست.احتمالا یه خواننده ای چیزی گذاشته بقیه هم ازش تقلید کردن، الان یکی میاد ربطش میده به فراماسون ها و شیطان پرستی

• Like 1
لینک به دیدگاه
خیلی خوب و ***یه، هیچ فلسفه ی خاصی هم پشت سرش نیست.احتمالا یه خواننده ای چیزی گذاشته بقیه هم ازش تقلید کردن، الان یکی میاد ربطش میده به فراماسون ها و شیطان پرستی

من که به تقلید از اواتارم گذاشتم قبلش توجه نکرده بودم این همه زیاد شده

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 7 سال بعد...

یه بنده خدایی میگفت فلسفش همجنس گراییه و از این حرفا خخ منم گفتم این شعر ورا چیه بابا ما کاری ب فلسفش نداریم فقط چون خوشگل تر میشیم میزاریم واس مال دلیل خاصی نداره

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...