رفتن به مطلب

همجنسگرا همجنس باز نیست، لطفا در بکار بردن واژه ها دقت کنید.

ارسال های توصیه شده

همجنس بازی چیست؟

همجنس بازی ؛ انحراف جنسی ناشی از شرایط اجتماعی ؛ فرهنگی و تربیتی ست که در فردی که فطرتا همجنس گرا نیست ظهور می کند. مثلا در شرایط فشار و سختگیری پیرامون مسائل جزئی جنسیتی ؛ افرادی به ناچار و به علت دسترسی بهتر به هم جنسان خود ؛ برای ارضا غرایض جنسی به همجنس بازی روی می آورند. در این حالت اگر این شرایط ادامه پیدا کند ؛ فرد به این شرایط عادت کرده و فطرت اصولی جنسی اش که همانا تمایل به جنس مخالف است به مرور تضعیف می شود و به غلط تصور می شود که این فرد همجنس گراست.

پس هم جنس باز:

کسی که در صورت فقدان جنس مخالف و یا تنوع طلبی با هم جنس خود نزدیکی میکند و در حالت عادی میتوانند با جنس مخالف نیز نزدیکی و رابطه جنسی برقرار نمایند .

همجنس گرایی چیست؟

برخلاف باور عموم هم جنس گرایی یک بیماری نیست .. زیرا بیماری به موردی گفته می شود که نشات گرفته از ویزگی فیزولوزیکی و روانی بوده و به دلیل مشکلاتی که برای فرد به وجود می آورد باید درمان شود و قابل درمان است

اما هم جنس گرایی هر چند نشات گرفته از ویژگی فیزولوژیکی و روانی است اما درمانی برای آن وجود ندارد و معالجه نمی شود و فرد هم عموما از این بابت نگران نیست.

هم جنس گرایی یک کشش و گرایش فطری است که در "نهاد" (فروید این بخش رو لذت معرفی می کند) فرد متمرکز است و حاکی از یک عشق و گرایش باطنی(جنسی) به جنس موافق است.

هم جنس گرا کیست؟

یک هم جنس گرا افراد پیرامون خود را تنها از یک بعد می بیند و تنها افراد موافق جنس خود ، مورد توجه او هستند. مثال:» هیچ گونه گرایشی به جنس مخالف ندارد.

ودر نهایت اینکه:

افراد همجنس گرا دارای یک گرایش باطنی نسبت به جنس موافق هستند که گاهی بصورت عشق های اتشین خود را نشان می دهد اما افراد هم جنس باز صرفا بدلیل کامیابی جنسی و تنوع طلبی و تحت شرایط معین اجتماعی_موقعیتی دست به هم جنس بازی می زنند .

همجنس بازها می توانند هم با جنس موافق و هم مخالف خود رابطه جنسی و عاطفی برقرار نمایند اما در هم جنس گرایی این مصداق ندارد..

نویسنده:حسین صابر پور

• Like 14
لینک به دیدگاه

همجنس گرایی چیست؟

برخلاف باور عموم هم جنس گرایی یک بیماری نیست .. زیرا بیماری به موردی گفته می شود که نشات گرفته از ویزگی فیزولوزیکی و روانی بوده و به دلیل مشکلاتی که برای فرد به وجود می آورد باید درمان شود و قابل درمان است

اما هم جنس گرایی هر چند نشات گرفته از ویژگی فیزولوژیکی و روانی است اما درمانی برای آن وجود ندارد و معالجه نمی شود و فرد هم عموما از این بابت نگران نیست.

هم جنس گرایی یک کشش و گرایش فطری است که در "نهاد" (فروید این بخش رو لذت معرفی می کند) فرد متمرکز است و حاکی از یک عشق و گرایش باطنی(جنسی) به جنس موافق است.

هم جنس گرا کیست؟

یک هم جنس گرا افراد پیرامون خود را تنها از یک بعد می بیند و تنها افراد موافق جنس خود ، مورد توجه او هستند. مثال:» هیچ گونه گرایشی به جنس مخالف ندارد.

ودر نهایت اینکه:

افراد همجنس گرا دارای یک گرایش باطنی نسبت به جنس موافق هستند که گاهی بصورت عشق های اتشین خود را نشان می دهد اما افراد هم جنس باز صرفا بدلیل کامیابی جنسی و تنوع طلبی و تحت شرایط معین اجتماعی_موقعیتی دست به هم جنس بازی می زنند .

همجنس بازها می توانند هم با جنس موافق و هم مخالف خود رابطه جنسی و عاطفی برقرار نمایند اما در هم جنس گرایی این مصداق ندارد..

نویسنده:حسین صابر پور

سلام

چقدر پیچیده بود!:icon_pf (34):

دو تا موضوع:

1- اونجاهایی که قرمز کردم به نظرتون نقض کننده هم دیگه نیستند؟:ws38: اول میگه بیماری نیست بعد میگه بیماریه و درمان نداره!!

2- با توجه به این توضیحات پس همجنس‌گرایی حالت بالقوه همجنس بازی محسوب میشه! یعنی در همون شرایط سخت اجتماعی و .... (که اشاره شد) فردی به سمت هم‌جنس بازی میره که همجنس ‌گرا باشه! حداقل احتمال این امر با توجه به توضیحاتتون برای هم‌جنس‌گرا چندین برابر یک فرد عادی از نظر فیزیولوژیکی هست.

با این حساب، همه این تعریف‌ هایی که در متن شده، روشن کننده تفاوت هم‌جنس گرایی و هم‌جنس بازی نیست. :ws38: (یعنی یه نظر من این متن یه دور قمری زد برگشت سر نقطه اول!)

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام

چقدر پیچیده بود!:icon_pf (34):

دو تا موضوع:

1- اونجاهایی که قرمز کردم به نظرتون نقض کننده هم دیگه نیستند؟:ws38: اول میگه بیماری نیست بعد میگه بیماریه و درمان نداره!!

2- با توجه به این توضیحات پس همجنس‌گرایی حالت بالقوه همجنس بازی محسوب میشه! یعنی در همون شرایط سخت اجتماعی و .... (که اشاره شد) فردی به سمت هم‌جنس بازی میره که همجنس ‌گرا باشه! حداقل احتمال این امر با توجه به توضیحاتتون برای هم‌جنس‌گرا چندین برابر یک فرد عادی از نظر فیزیولوژیکی هست.

با این حساب، همه این تعریف‌ هایی که در متن شده، روشن کننده تفاوت هم‌جنس گرایی و هم‌جنس بازی نیست. :ws38: (یعنی یه نظر من این متن یه دور قمری زد برگشت سر نقطه اول!)

درود..

شما پیچیده خوندیش:banel_smiley_4:

خب نشد دیگه شما یه تیکرو مینویسی تیکه بعدیرو اصلا توجه نمیکنی ..اشکال نداره من الان میگم که کاملا جا بیفته.

دررابطه با این جمله:

توجه کن که تعریف بیماری کل پاراگراف قرمز رو در برمیگیره..یعنی در DSM(کتابچه اماری اختلالات روانی) بیماری علاوه بر جنبه های روانی و زیستی و اجتماعی ک داره باید درمانی برایش وجود داشته باشه (بجز در بیماری های ناعلاج ک مستثنی هستند)

از اونجایی هم ک همجنسگرایی درمانی نداره اون رو جز بیماری ها قرار نمیدن وگرنه مشخصه دیگر تعریف بیماری رو داره.

اما در رابطه با سوال دوم من شدیدا موندم در نتیجه گیری ک اصلا سنخیتی با موضوع نداره..

این دو مقوله کاملا جداست..ببینید کل مطلب اینکه فرد همجنسگرا فقط وفقط نسبت ب همجنس خود گرایش جنسی و عاطفی داره و قادر ب ارتباط عاطفی و جنسی با جنس مخالف نیست اما در همجنس بازی فرد از نظر ار تباط با جنس مخالف خود نرماله و قادر ب امیزش جنسی با او نیز هست اما از سر تنوع طلبی و ارضا هرچه بیشتر نیازهاش به هردو جنس رو میاره..یعنی فرد همجنس باز ب همون میزان از رابطه جنسی با جنس مخالف خود لذت میرد که از رابطه جنسی با جنس وافق خود لذت میبرد.

در واقع این همجنس بازیه ک جز انحرافات جنسی تلقی میشه نه همجنس گرایی..

امیدوارم منظورمو رسونده باشم.

• Like 5
لینک به دیدگاه
درود..

شما پیچیده خوندیش:banel_smiley_4:

خب نشد دیگه شما یه تیکرو مینویسی تیکه بعدیرو اصلا توجه نمیکنی ..اشکال نداره من الان میگم که کاملا جا بیفته.

دررابطه با این جمله:

توجه کن که تعریف بیماری کل پاراگراف قرمز رو در برمیگیره..یعنی در DSM(کتابچه اماری اختلالات روانی) بیماری علاوه بر جنبه های روانی و زیستی و اجتماعی ک داره باید درمانی برایش وجود داشته باشه (بجز در بیماری های ناعلاج ک مستثنی هستند)

از اونجایی هم ک همجنسگرایی درمانی نداره اون رو جز بیماری ها قرار نمیدن وگرنه مشخصه دیگر تعریف بیماری رو داره.

اما در رابطه با سوال دوم من شدیدا موندم در نتیجه گیری ک اصلا سنخیتی با موضوع نداره..

این دو مقوله کاملا جداست..ببینید کل مطلب اینکه فرد همجنسگرا فقط وفقط نسبت ب همجنس خود گرایش جنسی و عاطفی داره و قادر ب ارتباط عاطفی و جنسی با جنس مخالف نیست اما در همجنس بازی فرد از نظر ار تباط با جنس مخالف خود نرماله و قادر ب امیزش جنسی با او نیز هست اما از سر تنوع طلبی و ارضا هرچه بیشتر نیازهاش به هردو جنس رو میاره..یعنی فرد همجنس باز ب همون میزان از رابطه جنسی با جنس مخالف خود لذت میرد که از رابطه جنسی با جنس وافق خود لذت میبرد.

در واقع این همجنس بازیه ک جز انحرافات جنسی تلقی میشه نه همجنس گرایی..

امیدوارم منظورمو رسونده باشم.

فکر کنم الان فهمیدم، مرسی از توضیحاتتون:ws3: :icon_gol:

در DSM(کتابچه اماری اختلالات روانی) بیماری علاوه بر جنبه های روانی و زیستی و اجتماعی ک داره باید درمانی برایش وجود داشته باشه (بجز در بیماری های ناعلاج ک مستثنی هستند)

از اونجایی هم ک همجنسگرایی درمانی نداره اون رو جز بیماری ها قرار نمیدن وگرنه مشخصه دیگر تعریف بیماری رو داره

این تعریف چقدر جالب بود، نمی‌دونستم و خوشم اومد. اتفاقا سر همین درگیر بودم که وقتی در مورد یه چیزی بحث درمانی یا غیردرمانی بودنش مطرح میشه حتما بیماری‌ه دیگه.(البته اگه درست گرفته باشم)

• Like 4
لینک به دیدگاه

ممنون از این تاپیک بسیار خوب

متاسفانه یه تصور غلطی وجود داره و خیلی جاها نادانسته دو واژه "همجنسگرایی" و "همجنسبازی" رو به جای هم به کار میبرن در حالی که کاملا متفاوت هستن از هم و هرکدوم تعریف مشخصی دارن.

بله همجنسگرایی اگر اشتباه نکنم از سال 1970 به بعد از لیست بیماری ها خط خورد، تا قبل از اون جزء بیماری ها حساب میشد و نگاه خوبی نداشتن به این افراد در اروپا و همینطور آمریکا. اما امروزه یکی از گرایشات جنسی معمول به حساب میاد و در اکثر جوامع پذیرفته شده است.

:a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه
فکر کنم الان فهمیدم، مرسی از توضیحاتتون:ws3: :icon_gol:

این تعریف چقدر جالب بود، نمی‌دونستم و خوشم اومد. اتفاقا سر همین درگیر بودم که وقتی در مورد یه چیزی بحث درمانی یا غیردرمانی بودنش مطرح میشه حتما بیماری‌ه دیگه.(البته اگه درست گرفته باشم)

خواهش میکنم:w16:

بله ایندفعه رو درست گرفتید:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ولی بازم به نظر من همجنسبازا مریضن ربتیم به فقدان جنس مخالف نداره:icon_pf (34):

ربط منظورتون دیگه؟:ws3:

خب الان با مثال میگم.

ببین وقتی فردی مبتلا به اعتیاد میشه تاقبل ازینکه مصرف کننده باشه فردی معمولی وطبیعی به حساب میاد اما وقتی این مواد بدنشو درگیر میکنه و برچسب مبتلا بودن رو میگیره دیگه جز افراد عادی محسوب نمیشه و همه ما بعنوان یه مریض قبولش داریمو باید مداواشه همجنس بازی هم همینه فرد بادست خودش واراده خودش این بیماری رو برای خودش درست میکنه ،درسته همجنس بازی یه مریضی حساب میشه اما مریضیه مثل اعتیاد که فرد بادستای خودش رقمش میزنه وهیچ مشکل ژنتیکی در اون دخیل نیست پس درمان میشه فقط این فرد ک چون غرق نیازهای جنسیش شده دل کندن ازش سخته دقیقا عینه اعتیاده اما در همجنسگرایی همانطور ک قبلا گفتم فرد هیچ نقشی در انتخاب گرایش جنسیش نداره.

• Like 6
لینک به دیدگاه
اما در همجنسگرایی همانطور ک قبلا گفتم فرد هیچ نقشی در انتخاب گرایش جنسیش نداره.

البته ندا جان علاوه بر تفاوت‌های زیستی و فیزیولوژیکی که در همجنسگراها وجود داره یه سری عوامل روانشناختی هم هستن که در تمایل فرد به همجنسش دخالت دارن مثل دوران کودکی فرد، سابقه ی سو استفاده ی جنسی در دوران کودکی، رابطه ش با والدین در اون دوران و ... اینا همه تاثیر میزارن در تعیین گرایش جنسی فرد

• Like 6
لینک به دیدگاه
البته ندا جان علاوه بر تفاوت‌های زیستی و فیزیولوژیکی که در همجنسگراها وجود داره یه سری عوامل روانشناختی هم هستن که در تمایل فرد به همجنسش دخالت دارن مثل دوران کودکی فرد، سابقه ی سو استفاده ی جنسی در دوران کودکی، رابطه ش با والدین در اون دوران و ... اینا همه تاثیر میزارن در تعیین گرایش جنسی فرد

بله دقیقا همینطوره در واقع در همجنسگرایی همیشه موضوع طبیعت دربرابر تربیت مطرح بوده و اگه دقت کنی در توضیح ج urbanist اشاره کردم

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...
  • 3 هفته بعد...
همجنس بازی نیست واژه درست همجنس خواهی هستش فروید این دسته افراد را بیمار میدونست .این رفتار در حیوانات هم وجود داره مختصص انسان نیست

همجنس خواهی معادل همجنس گراییه واین دو واژه مترادفی برای هم هستند و هیچ ربطی هم به واژه همجنس بازی ندارند.

اینکه فروید این دسته افراد رو بیمار میدونسته یا نه اصلا ملاک نیست .بر اساس تازه ترین نتایج

کمیته بهداشت روانی انجمن روانپزشکان امریکا همجنسگرایی جزو اختلالت روانی محسوب نمیشه

ودر رابطه با گفته های فروید هم باید بگم که اطلاعات متناقضی در دسترس که نمیشه بهشون اطمینان کرد

مثلا در کتاب روانکاوی برای همه ص 100 اگه بخونید نوشته فروید عشق ب همجنس رو از پر دامنه ترین انحرافات خوانده اما

در ج نامه ای ک ب مادری ( تقاضای مداوای بچه همجنسگرا خود را از فروید داشت)داده شد فروید گفت:

این نمی‌تواند به عنوان بیماری طبقه‌بندی شود؛ ما آن را نوعی تنوع در رفتارهای جنسی می‌دانیم که به خاطر متوقف ماندن پیشرفت جنسی رخ داده‌است. افراد بسیار محترم و بزرگی چه در دوران باستان چه در دوران نوین همجنس‌گرا بوده‌اند: چندین فرد بسیار بزرگ مثل افلاطون،میکل آنژ و غیره.

• Like 5
لینک به دیدگاه

در بررسی همجنس خواهی از هرجهت بخواهی بررسی کنی استثناوجود دارد بله میشه گفت بزرگانی مثل کسانی کهمعرفی کردید ومیشل فوکو همجنس خواه بودند .میتونین صفحه اشاره کردینبرام ارسال فرمایید

• Like 2
لینک به دیدگاه
در بررسی همجنس خواهی از هرجهت بخواهی بررسی کنی استثناوجود دارد بله میشه گفت بزرگانی مثل کسانی کهمعرفی کردید ومیشل فوکو همجنس خواه بودند .میتونین صفحه اشاره کردینبرام ارسال فرمایید

خب مشکل کجاست پس؟و اینکه اصلا بحث این تاپیک اینا نبوده شما داری بحثو میبری ب سمت فروید و عقایدش درصورتی ک فروید تعیین کننده اختلالات روانی نبوده و مرجع ما DSM نه چیز دیگه ولی خب با این وجود من نطر فروید روهم براتون گفتم ک بدونید اینطور ک شما میگید هم نیست.من کتابش رو دارم و خوندم لینکشو ندارم ولی شاید بگردید تو نت باشه:ws37:

میتونین به مقاله همجنس گرایی توضیح داده شده نگاه کنین

ب کدوم مقاله؟ لینکی نذاشتید اینجا:w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...