Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ این نرم افزار یک نرم افزار بسیار مفیدر در رشته خیاطی است، برای رسم یک الگو فقط کافیست که شما به منوی اندازه ها در پنجره الگوی جدید وارد شده و اندازه های ابعاد بدن را با توجه به موقعیتی که در روی شکل نمایش داده میشود وارد نمایید . پس از آن با انتخاب مدل بلوز، دامن، شلوار، پیرهن و ... میتوانید یک الگوی طراحی شده بسیار دقیق که قابل چاپ است دریافت کنید، از ویژگیهای مهم این نرم افزار روش چاپ آن می باشد که شما نوع کاغذ را انتخاب می کنید و نرم افزار الگو را بر اساس اندازه کاغذ انتخابی شما قسمت بندی کرده و هر قسمت را با درج دقیق مشخصات برای کنار هم چیدن چاپ میکند و پس از چاپ کافیست شما ورقهای چاپ شده را بهم بچسبانید و الگو را با اندازه واقعی در اختیار داشته باشید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد فايل فشرده : soft98.ir منبع 3 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ نرم افزار خیلی جالبیه، خیلی ممنون :icon_gol: اگه میشه آموزش و طریقه دانلود مدلهای دیگه ام قرار بدید دیگه عالی میشه 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ نرم افزار خیلی جالبیه، خیلی ممنون :icon_gol: اگه میشه آموزش و طریقه دانلود مدلهای دیگه ام قرار بدید دیگه عالی میشه خواهش می کنم یه سری Tutorialها روی سایت خودش هست، اینجا میذارم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (571 KB—requires برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام plug-in) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . (Flash player required, 3.59 MB) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (.pdf format) روی سایتش توی قسمت Downloads و Patterns یه چیزهایی قرار گرفته، نمی دونم قابل استفاده هست یا نه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
maryamnazi 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ سلام و خسته نباشید...ببخشید میتونم ببپرسم رمز اون دانلودهای سایت پترن میکر چی هست؟ دانلود شده اما برای نصبش رمز میخواد ممنونم 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ سلام و خسته نباشید...ببخشید میتونم ببپرسم رمز اون دانلودهای سایت پترن میکر چی هست؟ دانلود شده اما برای نصبش رمز میخواد ممنونم سلام دوست عزیز پسوردش که پایینش نوشته شده: soft98.ir لینک به دیدگاه
maryamnazi 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ دوست عزیز منظورم این بود که برای نرم افزار من 3 مدل بیشتر باز نمیشه مدلهای بیشتر رو باید از سایت اصلی خودش یعنی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود کنم که متاسفانه هنگام نصب مدلها از من پسورد میخواد..؟؟!! حتی کرکش هم نصب کردم ولی 3 مدل بیشتر نرم افزار نداره در صورتیکه در قسمت tutrial اون مدلهای زیادی دیدم ..ممنونم 2 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ دوست عزیز منظورم این بود که برای نرم افزار من 3 مدل بیشتر باز نمیشه مدلهای بیشتر رو باید از سایت اصلی خودش یعنی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود کنم که متاسفانه هنگام نصب مدلها از من پسورد میخواد..؟؟!! حتی کرکش هم نصب کردم ولی 3 مدل بیشتر نرم افزار نداره در صورتیکه در قسمت tutrial اون مدلهای زیادی دیدم ..ممنونم سلام ببخشید من جواب میدم ولی اینجور که متوجه شدم هر الگویی 30 دلار هزینه اشه. بعد از پرداخت، پسورد میده 2 لینک به دیدگاه
bahar bahary 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ سلام اگه میشه طرز استفاده از این نرم افزار رو هم بزارید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده