Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ عجیبترین کوه دنیا را میتوان کوه باستانی «پردیس» دانست که با مغناطیس فوقالعاده قوی در جهان زبانزد است و خاصیت درمانی شگفتانگیزی دارد. آفتاب: کوه باستانی «پردیس» در حومه شهرستان جم از توابع عسلویه استان بوشهر و در نیمههای راه بندر کنگان به فیروزآباد شیراز قرار دارد. قله این کوه نزدیکترین نقطه زمین به خورشید است چون بالاترین ارتفاع در نزدیکی خط استواست. به گزارش ایسنا، مغناطیس فوقالعاده قوی این کوه در جهان زبانزد است و اگر در فاصله 50 تا 100 متری کوه یعنی تقریبا انتهاییترین نقطه مشخص آسفالت با ماشین توقف کنید و ترمز دستی را بخوابانید، ماشین به جای سر پایینی به نرمی به سمت کوه کشیده میشود که البته همین مغناطیس برای رانندگان ناآشنا بسیار دردسر ساز بوده و تاکنون شماری خودرو بیاختیار با کوه برخورد کردهاند! درمان ایدز در کوه! از جمله خواص شگفتآور این کوه کمک به درمان مبتلایان به ایدز است. به خاطر نزدیکی این کوه به خورشید، امکان رشد و نمو ویروسهای بیماریزا از جمله ویروس «اچ.آی.وی» صفر است. پزشکان متخصص بریتانیایی در موسسهای در شهر لندن به تازگی در مقالهای در روزنامه تایمز ضمن برشمردن این خاصیت از سازمان ملل درخواست کردهاند نام این کوه را به کوه «ضد اچ آی وی» (ANTI-HIV Mountain) تغییر دهند. دکتر تیم هوپکینس رئیس این موسسه و دارنده مدرک فوق تخصص در رشته ایمونولوژی و ویروسشناسی درخواست ایجاد شهرکهای درمانی برای مبتلایان به ایدز در این منطقه داشته است. وی معتقد است که با اسکان مبتلایان به ایدز در این منطقه پس از حداکثر مدت 18 ماه هیچ نشانهای از بیماری در این مبتلایان دیده نمیشود. از دیگر خواص درمانی این کوه که زبانزد همه متخصصان «mountain trapi» است، خواص مغناطیسی بوده که باعث تخریب سلولهای سرطانی میشود و به همین دلیل متخصصان بسیاری، بیماران سرطانی را به کوهنوردی در این کوه توصیه میکنند. پیشفروش محصولات به کارخانههای داروسازی جهان پوشش گیاهی این منطقه، نوعی خار بیابانی گرمسیری منحصر به فرد است که خواص دارویی فراوان دارد و تمامی عسل حاصل از این منطقه، پیشخرید چند کارخانه داروسازی بزرگ جهان است. یکی از ترکیبات اصلی مسکن «Advil» که یکی از بهترین قرصهای شناختهشده برای ناراحتیهای اعصاب و دردهای میگرنی است از همین عسل تهیه میشود. در این منطقه خرمای ویژهای به نام «خصه» نیز تولید میشود که کاملا در شیره خود غرق است، یعنی یک کاسه آن ظرف سه ساعت پر از شیره میشود. این خرما اندازه آلبالو بوده و به جهت خواص دارویی منطقه، برای ساخت قندهای رژیمی برای بیماران دیابتی صادر میشود. نکته جالب دیگر، رویش درخت زیتون در دامنه شمالی کوه حد فاصل شهرستان جم تا روستاهای چاهه و درهپلنگی است که در آب و هوای آن منطقه بسیار بعید به نظر میرسد. فعلا سندی برای قدمت چاهه و درهپلنگی وجود ندارد ولی علایم مشهودی از غارنشینی مشاهده و فسیلهای مختلفی در این منطقه به فراوانی پیدا شده است. در لایههای زیرین این کوه، منبع عظیمی از آب خنک و فوقالعاده سالم وجود دارد که آن هم در اطراف عسلویه عجیب به نظر میرسد. مردم چاهه و جم، کوه پردیس را فوقالعاده مقدس و محترم میشمارند و به استناد علایم موجود در آتشکده احتمالا یکی از اولین مکانهایی بوده که نفت در آن سوزانده شده است. با افتتاح جاده فیروزآباد به عسلویه توسط پتروشیمی، رفتن به این منطقه خیلی راحتتر شده است. پتروشیمی با تأسیس سه شهرک بزرگ در این منطقه اقدام به تأسیس فرودگاه جم کرده و چهارشنبه هر هفته یک پرواز به مقصد جم انجام میشود که امکان بسیار خوبی برای سفر به این منطقه اعجابانگیز است. منبع: آفتاب خیلی از مطالبی که اینجا آورده شده حقیقت نداره: پست 5# 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ این به خاطر شکل هندسیش نیست؟ آخه شنیدم اشکال هرمی شکل انرژی زیادی رو متمرکز میکنن. ه گزارش ایسنا، مغناطیس فوقالعاده قوی این کوه در جهان زبانزد است و اگر در فاصله 50 تا 100 متری کوه یعنی تقریبا انتهاییترین نقطه مشخص آسفالت با ماشین توقف کنید و ترمز دستی را بخوابانید، ماشین به جای سر پایینی به نرمی به سمت کوه کشیده میشود که البته همین مغناطیس برای رانندگان ناآشنا بسیار دردسر ساز بوده و تاکنون شماری خودرو بیاختیار با کوه برخورد کردهاند! خودم ندیدم ولی از یه آدم مطمئن شنیدم که تو یه منطقه دیگه هم همین دیده شده. الان که اینو دیدم یادم افتاد اونجا هم یه بنای هرمی شکل که ظاهرا پرستشگاه بوده ساختن! 4 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ به گزارش ایسنا، مغناطیس فوقالعاده قوی این کوه در جهان زبانزد است و اگر در فاصله 50 تا 100 متری کوه یعنی تقریبا انتهاییترین نقطه مشخص آسفالت با ماشین توقف کنید و ترمز دستی را بخوابانید، ماشین به جای سر پایینی به نرمی به سمت کوه کشیده میشود که البته همین مغناطیس برای رانندگان ناآشنا بسیار دردسر ساز بوده و تاکنون شماری خودرو بیاختیار با کوه برخورد کردهاند! من خودم رفتم از نزديك آزمايش كردمااااااااااااااا نقل از كسي نميگيرم خودم رفتم توي يكي از جاده هاي كوهستاني زاگرس هم چنيني چيزي هست ! دبيرستان بودم كه كنجكاوش بودم من مواد مغناطيسي و غير مغناطيسي رو اونجا امتحان كردم هر دو جواب مثبت ميدادند ! يعني شما اگر يك فلز رو بزاريد اونجا .... از سربالا بالا ميره ( مثلا گوي فلزي ) ماشين 10 تني اونجا بزاري بالا ميره بطري آب بزاري بالا ميره آب رو بريزي رو زمين آب از شيب بالا ميره هنگ ميكني وقتي ميبيني ..... حس ميكيني در جديدي از فيزيك رو ميتوني باز كني اما جوابش خيلي ساده است : خطاي ديد ! خطاي ديد ، خطاي ديد يعني شما به اشتباه شيب رو داري برعكس ميبيني به يك دستگاه جي پي اس ميتوني اختلاف ارتفاع سر و ته اين مسير رو پيدا كني ! و همه چيز به سادگي اثبات ميشه همه اين خبرا هم كذبه محضه ( مغناطيس كجا بود بابا .... حالا كي گفته مغناطيس جاذبه داره ؟؟؟ ) اگر واقعا چنين ميدان مغناطيسي ميتوني اين همه كار بكنه خيلي راحته ميشه تو با چندتا دستگاه تو هر بيمارستاني درستش كرد كم هزينه تر از دارو هاي صعب السنتز ! ________________ ببخشيد كه خبرتون رو رد كردم سپاسگزارم 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ واجب شد یه بار بریم:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ ممنون آقا پوریا این چیزهایی که گفته رو اتفاقا چند سال پیش هم شنیده بودم، فکر نمی کردم اشتباه باشه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام که کلا اینا رو گفته شایعه هستن: در مورد کوه پردیس شایعههای متعددی بر سر زبانها است و خواص عجیبی به این کوه نسبت داده میشود. از جمله این که این کوه نزدیکترین نقطه زمین به خورشید است و به همین خاطر ویروس H.I.V بر روی آن رشد نمیکند؛ کوهنوردی در این کوه باعث درمان مبتلایان به بیماریهای سرطان و ایدز میشود؛ از عسل به دست آمده از اطراف این کوه برای ساختن داروی Advil استفاده میشود؛ قدرت مغناطیسی این کوه به قدری است که خودروهایی را که از کنار آن رد میشوند به سوی خود جذب کرده و باعث تصادم آنها به کوه میشود؛ و اینکه منبع بزرگی از آب در لایههای زیرین این کوه وجود دارد. این شایعهها در وبسایتها و رسانههای متعددی تکرار شده است، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در حالی که همگی آنها به وضوح بیمعنی و طنزآمیز هستند و فقط جذب خودروها به سوی کوه ممکن است به نوعی خطای چشم مربوط باشد که به دلیل پنهان شدن افق به وجود میآید و در مناطق جغرافیایی زیادی دیده شده است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینجا هم گفته اینا شایعه هست: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اما در رابطه با اون مطلبی هم که آقا پوریا گفت، راجع به خطای دید کاملا درسته: A gravity hill, also known as a magnetic hill and sometimes a mystery hill, a mystery spot, or a gravity road, is a place where the layout of the surrounding land produces the برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام that a very slight downhill slope appears to be an uphill slope. Thus, a car left out of gear will appear to be rolling uphill against برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام There are برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام around the world. The slope of gravity hills is an optical illusion, although sites are often accompanied by claims that برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام or even برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام forces are at work. The most important factor contributing to the illusion is a completely or mostly obstructed برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ; without a horizon, judging the slope of a surface is difficult as a reliable reference is missing. Objects one would normally assume to be more or less برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام to the ground (such as trees) may actually be leaning, offsetting the visual reference. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام The illusion is similar to the برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , in which balls can also appear to roll against gravity. اینم لیست شیب هایی که این ویژگی رو دارن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده