رفتن به مطلب

مسقطی کاسه ای


ارسال های توصیه شده

مواد مورد نیاز :

نشاسته گل 1 : فنجان

آب : 5 فنجان

شیر : 3 فنجان

گلاب : 1.2 فنجان

شکر : 2 فنجان

کره : 50 گرم

طرز تهیه :

نشاسته را در آب سرد حل کنید و از صافی رد کنید.

سپس شیر را بیفزایید.

مواد را در یک قابلمه بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید.

از زمان جوش آمدن حدود 20 دقیقه به طور مداوم هم بزنید.

سپس شکر و گلاب را اضافه کنید و دوباره حدود 10 دقیقه روی شعله هم بزنید.

کره را پس از اتمام 10 دقیقه اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.

ممکن است بخواهید بصورت تک نفره سرو کنید یا در یک ظرف بزرگ بریزید تا خودش را بگیرید.

می توانید مقداری از مسقطی را هنگامی که گرم است در قیف یکبار مصرف بریزید و روی آن را تزیین کنید.

 

 

نکته ها

 

1 - طولانی شدن زمان پخت بدلیل پختن نشاسته است.

2 - برای تزیین می توان از خلال بادام وپسته استفاده کرد.

3 - این مقدار حدود 13 کاسه کوچک می شود.

4 - در صورت تمایل می توان مسقطی نسکافه ای،زعفرانی... داشته باشید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...