Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نام انگلیسی:Black Mirror نام فارسی:آینه سیاه کارگردان:Otto Bathurst,Euros Lyn,Brian Welsh بازیگران:Bryony Neylan-Francis نویسنده:Charlie Brooker ژانر سریال:درام | تخیلی |هیجانی شبکه پخش کننده:Channel 4 بریتانیا فصل:تا کنون ۲ فصل تعداد اپیزود های هر فصل:3 تاریخ ساخت:۲۰۱۱ محصول:انگلیس زمان هر اپیزود: 43 دقیقه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خلاصه: در این مینی سریال، شاهد تاثیرات تکنولوژی بر روی زندگی انسان هستیم. درواقع این سریال جنبه ای اعتراض آمیز به این تکنولوژی ها و پیشرفت های آنها دارد. هر فصل این سریال در سه اپیزود، با داستان های مختلف تشکیل شده، که هر قسمت آن شما را به فکر فرو میبرد و باعث میشود که بیشتر درباره فعالیت های خود با تکنولوژی های مختلف تفکر کنید. Black Mirror ميني سريالي انگليسي است كه در 6 قسمت با 6 داستان متفاوت و با موضوعي واحد ساخته شد و امسال فصل دوم سريال به اتمام رسيد. این سریال يكي از تلخترين و سياهترين سريالهايي است كه تا به امروز درباره ی انسان عصر جديد و نقش رسانه در زندگي انسانها ساخته شده و سريالي است كه در آن ابزارآلات مدرنيته و رسانه شخصيت دارند و در قصه ی سریال محوریت دارند. در قسمت اول شاهد دزديده شدن پرنسس جوان كاخ سلطنتي انگليس هستيم و پس از آن منتشر شدن ويديوي التماس پرنسس در سايتهاي معتبري مثل يوتيوب كه خواستة دزدان و تنها راه رهايياش را از روي نوشته ميخواند: «نخستوزير بايد در ساعت 4 عصر در يك برنامه ی زنده ی ويديويي با يك خوك رابطه ... برقرار كند!» در قسمت ديگر (قسمت اول از فصل دوم)، شما مخاطب داستاني از زندگي يك زوج جوان قرار ميگيريد كه مرد قصه به شدت به اينترنت اعتياد دارد و خيلي زود در حين رانندگي به علت چك كردن ايميل خود از طريق موبايل، با ماشين ديگري تصادف ميكند و جان ميسپارد؛ شايد تا اينجاي قصه همه چيز شعاري و شبيه به يك ايده ی ساده ی تبلیغات تلویزیونی به نظر برسد ولي در ادامه داستان بسيار تلختر و گزندهتر پيش ميرود. وقتي كه همسر جوان مرد متوجه ميشود باردار است و احساس تنهايي ميكند به دنبال راه گريزي از اين تنهايي ميگردد و در نهایت با شركتی اينترنتي آشنا ميشود كه این امکان را ایجاد میکند تا زن از طريق چك كردن ايميلها و تصاوير ويديويي همسر متوفایش در شبكههاي اجتماعي بتواند با او مکالمه کند؛ مکالمهای مجازی ... كم كم اين گفتوگوی مجازي و در اصل دروغين با يك شوهر خيالي به زندگي با جديدترين محصول اين شركت كه يك «شوهر بدل و رباتي با بافتهاي انساني» است، تبدیل ميشود. تصور چنین رویایی حتی پس از خواندن همين چند خط ترسناك به نظر ميرسد چه برسد كه تصويري از اين اتفاق ناخوشايند در قالب يك سريال ببينيد.. يكي از نكات مثبت و در عين حال زجرآور سريال اين است كه در هيچ كدام از 6 قسمت شاهد يك پايان خوش نيستيد و شما محکومید به عنوان يك مخاطب، چه در ابتدا و چه در انتهاي هر قسمت، با دیدن انسانهاي درمانده با حقيقت رسانه و تكنولوژي روبهرو شوید. همچنین فضا و اتفاقات فيلم فقط مختص انسان امروز نيست؛ براي نمونه در قسمتي از اين سريال شاهد استفاده از وسيلهاي هستيم با نام «تراشه ی مغزي» كه به کمک آن، بشر میتواند رخدادهای روزانه زندگي را با چشم خود ضبط و ثبت کند. همين توانایی زندگي يك زوج جوان را به نابودي میکشاند. جذابترين ايدهها بدون ادعا و در سادهترين شكل ممكن توسط سازندگان اين سريال به تصوير كشيده شدهاند كه حتی هر قسمت را تا یک فیلم سینمایی ارتقا میدهد؛ برای نمونه درقسمت دوم از فصل اول با عنوان «15 ميليون امتياز» با یک ايده ی بسیار جذاب روبهرو هستيم ؛ در اين قسمت شخصيتي داريم به نام بينگ مدسون ـ که تنها شخصيت معترض نسبت به وضع موجود و مديريت تكنولوژي بر انسانهاست (در كل 6 قسمت سريال چنين شخصيتي تقريبا وجود نداشته) ـ نمادي از يك انسان انقلابي است كه در نهایت خود او نيز به موج استقبال از دنياي مجازي H Shot ميپيوندد و در تحقيرآميزترين وضع ممكن به دليل خوشكلامياش، سخنراني و فريادهاي اعتراضي او به يك برنامه ی مجازي پرطرفدار در كنار دیگر برنامههايي مثل «دختران شبح» (عنوان يك برنامة غیر اخلاقی) و «بادرگاتس» (مسابقهايي مسخره درباره ی ركوردزني در خوردن تعداد كيك) يا بازيهاي كامپيوتري تبدیل میشود؛ بدون آنكه متن و مضمون اعتراضش درك شود. با توجه به اينكه سريال «آينة سياه» از 6 فيلم مجزا تشكيل شده به همين خاطر نمیشود يك قضاوت كلي درباره ی همه ی قسمتهاي سريال انجام داد بلكه بايد هر قسمت را از نظر ساختار مجزا در نظر گرفت و در خصوصش بحث كرد. در کل باید گفت مليت سریال، انگليسي است، با همان ويژگيهاي مثبت و ثابتي كه هر مخاطب و بيننده ی حرفهايي از نمونه سريالهاي انگليسي سراغ دارد كه برخي از آنها براي نسلهاي گذشته تبديل به نوستالژي شده (در نمونههایی چون شرلوك هلمز، پوارو، خانوم مارپل )... و برخي ديگر مثل سريال Downtown Abbey و Sherlock جزو محبوبترين سريالهاي كشورهاي آمريكا و حتي خاورميانه است. اين دو سريال حتي در جشنوارههاي معتبر آمريكايي بيشتر از رقباي آمريكايي خودشان تحويل گرفته شدهاند! آينههاي سياه یکی از مهمترين اتفاقهای زندگي يك سريالبين يا به عبارت صحيحتر «سريالخور» واقعي است! نویسنده: ایمان ایمانی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ سریال قدرتمند و تاثیرگذاریه ، شما رو به فکر فرو میبره. شرح حال امروز ماست 6 قسمت هم بیشتر نیست. قسمت اولش که تکان دهنده است پیشنهاد میکنم حتما ببیننید 2 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ سریال قدرتمند و تاثیرگذاریه ، شما رو به فکر فرو میبره.شرح حال امروز ماست 6 قسمت هم بیشتر نیست. قسمت اولش که تکان دهنده است پیشنهاد میکنم حتما ببیننید شیوا خوش به حالت چقدر سریال می بینی !!!!!!!!!!! من تا حال یه سریال هم ندیدم Breaking bad رو خیلی تعریف میکنن بازم نتونستم ببینم 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۳ شیوا خوش به حالت چقدر سریال می بینی !!!!!!!!!!!من تا حال یه سریال هم ندیدم Breaking bad رو خیلی تعریف میکنن بازم نتونستم ببینم تابستونه افتادم یکم رو خط سریال (البته خیلی از سریالا واقعا ارزش وقت گذاشتن ندارن) چند وقته حوصله فیلم ندارم مث قبل آره بریکینک بد رو خیلی تعریفشو شنیدم ولی ندیدم هنوز منم اینو ببین ولی خیلی خوبه 6 قسمت هم بیشتر نیست 1 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ تابستونه افتادم یکم رو خط سریال (البته خیلی از سریالا واقعا ارزش وقت گذاشتن ندارن)چند وقته حوصله فیلم ندارم مث قبل آره بریکینک بد رو خیلی تعریفشو شنیدم ولی ندیدم هنوز منم اینو ببین ولی خیلی خوبه 6 قسمت هم بیشتر نیست انقدر فیلم ندیده ی خوب دارم که دلم نمیاد چیز دیگه ببینم الان دوتا فیلم از آلبرت سرا دانلود کردم جرات ندارم ببینمشون 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ من هم برا اولین بار تو نوشته های مصطفی(مرد مرده برای مصطفی اله یاری هست و این پست رو نویسنده مهمان نوشته بود) با این سریال اشنا شدم هر شش قسمتشو از تورنت گرفتم و اغراق نیست اگر بگم واقعا لذت بخش و تاثیرگذار بود البته همه قسمتاش قدرت یکسانی ندارن ولی ایده بسیار جالب و قدرتمندی در پس هر روایتی نهفته عالیه حتما ببینید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده