رفتن به مطلب

ماه عسل اسپانسرها (درباره برنامه ماه عسل)

ارسال های توصیه شده

خبرنگار شرق در گزارشی با نام «ماه عسل اسپانسرها» نوشت:

"دامنه فعاليت‌هاي بازرگاني صداوسيما حالا به لحظات ملکوتي افطار و اذان مغرب در ماه مبارک رمضان نيز رسيده است. اين‌بار برنامه تلويزيوني «ماه‌عسل» در شبکه سوم سيما که همواره طي سال‌هاي اخير حاشيه‌ساز و انتقاد‌برانگيز بوده و با هدف توليد برنامه‌هايي با «تم» مذهبي روي آنتن مي‌رود، به حياط‌خلوت حاميان مالي شبکه سه سيما تبديل شده است. در هفته‌اي که گذشت اين برنامه تلویزيوني با اجرا و تهيه‌کنندگي احسان عليخاني ميزبان سه ميهمان متفاوت بود؛ بررسي‌ها نشان مي‌دهد، کاظم اسفندياري ميهمان اول برنامه «ماه‌عسل» همان برنده خودرو لکسوس 260ميليوني يکي از شرکت‌هاي توليد و توزيع‌کننده آبميوه است. ميهمان دوم اين برنامه مهدي تاج‌بخش که با پدرش در برنامه «ماه‌عسل» حضور يافت، برنده خودرو 300ميليون‌توماني بنز از سوي يکي از شرکت‌هاي توليد و توزيع‌کننده برنج و چاي است و برنده سوم يعني ابوالفضل حيدري که به‌جاي او برادرش در برنامه «ماه‌عسل» حضور يافت، برنده جايزه 110ميليون‌توماني يکي دیگر از شرکت‌هاي توليد‌کننده برنج است. حضور برندگان مسابقات قرعه‌کشي اين سه شرکت (که تبلیغاتشان مرتب در خلال این برنامه زیرنویس می‌شود) در این برنامه که مدعي تم مذهبي در ساعات افطار در ماه مبارک رمضان است دامنه انتقاد‌ها را گسترده‌تر کرده است. شرق معتقد است که این عمل بهره‌برداري تبليغاتي از اين برنامه و تبديل خوش‌شانسي برندگان به اسم «لطف و مرحمت خدا» در ساعات افطار در ماه مبارک رمضان است."

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

به بیان ساده این برنامه در قالب تبلیغات زیرپوستی لااقل در سه قسمت شرکت‌های فوق را دست خداوند برای یاری به تهیدستان نشان داده است.

انتقادها به این برنامه ادامه دارد، تابناک در گزارشی با اشاره به خبر شرق نوشت:

" مخالفان اين برنامه که ردپاي آنان بيش از پيش در فضاي مجازي به‌چشم مي‌خورد، انداختن توپ برخي آسيب‌هاي اجتماعي در کشور را در زمين مردم به‌جاي مسوولان، دوربودن سوژه‌هاي برنامه از متن اصلي و عمومي جامعه، نوع اجراي علیخانی و فضای بیش از اندازه غم انگیز بزنامه را دلیل مخالفت خود می‌دانند. این برنامه سال گذشته هم با حواشی همراه بود که اوج آن در ماجرای هدیه دادن یک پسربچه اتفاق افتاد. معصومه ابتکار در يادداشتي پرسيد: «آيا تنها وظيفه دست‌اندرکاران سيما پرکردن کنداکتورهاست؟ پس مسووليت حفظ کرامت انسان‌ها در هر دوسوي دوربين برعهده کيست؟آنچه که در ماه‌عسل رخ داد، هم سيماي شبکه سه را نازيبا کرد و هم شأن انساني کودکان را به ناکجا برد و هم دل مخاطبان را افسرد."

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برخی صفحه‌های اجتماعی مجازی طی هفته گذشته نوشتند که این برنامه سعی دارد این تفکر را در میان مخاطبان جا بیندازد که «به بدبختی خو بگیرید و شاکر باشید که از شما بدبخت‌تر هم هست!»

در این میان اما موافقان معتقدند که تیم «ماه عسل» با نشان دادن افرادی که هیچ وقت دیده نمی‌شوند و نشستن پای درد دل آنها کاری درخورد توجه کرده است و آن را مناسب زمان افطار می‌بینند.

• Like 8
لینک به دیدگاه

من هیچ وقت نمیتونم با این دید که منظورش اینه به بدبختی خو بگیرید واین حرفا برنامه رو ببینم به نظرم اصلا اینطور نیست

چرا هی میخوان هرچی ما ازش لذت ببریم رو خراب کنن؟:w000:

• Like 3
لینک به دیدگاه

خدايش نقاد هاي ما دارن ميشن سلاخ !

خبرنگار عزيز باباي جنابعالي هزينه هاي اين برنامه رو ميده ؟؟

اگه ميده بگو من برم با احسان صوبت كنم ديگه اسپانسر نگيرن

والا ...

• Like 3
لینک به دیدگاه

تو جامعه ای زندگی میکنیم که

یا واقعا بدبختن

یا دوس دارن که بدبخت به نظر بیان

یا بدبختی و غصه خوردنو دوس دارن

نتیجه اینکه:

تو یه ماتمکده زندگی میکنیم!

مردممون رو سوق میدیم به سمت افسردگی و فقر عرت نفس!!!

سه ساله که نمیبینم:icon_razz:

• Like 3
لینک به دیدگاه
منم نمیبینم فقط سال اولشو دیدم به نظرم اما قشر زیادی از جامعه دوسش دارن:ws3:

فکر کنم همون بود که مجریش فرزاد حسنی بود نه؟

منم اونو میدیدم.

کلا هر برنامه ای که بخواد تکرار بشه دیگه داغون میشه.

البته این نظر منه و خیلی از دوستام که باهام هم عقیده ان.

لوث شد دیگه.

هم موضوعاتش، هم مهموناش و هم مجریش:icon_pf (34):

2-3 سال پیش بود که پدر و مادر یه دختر که مرگ مغزی شده بود و اعضاشو اهدا کرده بودن مهمونشون بودن.

پدره برگشته میگه دخترم آرزوش بود ما خونه بخریم!!!!

که قول خونه بهشون بدن.

چون برنامه های قبل اتفاق افتاده بود!

چقدر تابلو مصنوعی و ساختگی بود!

حالم بهم خورد. دیگه ندیدم

• Like 2
لینک به دیدگاه

من که از این برنامه خیلی خوشم میاد.

در کل برنامه خوبی!اینکه واقعیت ها و مشکلات و راهکارهای زندگی مردم رو با زبان خودشون بیان میکنه میتونه مفید باشه!

البته به شرطیکه به چشم مشتری بهش نگاه کنیم و بخوایم هدف دار برنامه رو ببینیم..نه صرفا بخاطر اجرای احسان یا تیتراژ قشنگش!!!!:banel_smiley_4:

هر برنامه تلویزیونی اسپانسر داره!

اولا اسمی از اون شرکت ها به عمد برده نشد ک بخواد تبلیغی بشه...حتی یادمه همش میگفت شرکت برنج،شرکت برنج:w58:

در ثانی به قول black banner

خبرنگار عزيز باباي جنابعالي هزينه هاي اين برنامه رو ميده ؟؟

اگه ميده بگو من برم با احسان صوبت كنم ديگه اسپانسر نگيرن

:w02:
  • Like 2
لینک به دیدگاه

من خودم هميشه جامعه ام رو نقد ميكنم

ميگم جامعه افسرده اي داريم و دائم همه سعي ميكنند خودشون رو بدبختر نشون بدند ! نميدونم فتح محسوب ميشه ... شايدم نوبل ميدن

اما اين برنامه شايد گاهي انسان هاي كه گذشته سختي داشتند و يا دارند رو مياره اما من دوستش دارم ...

روايت بدبختي شايد باشه

اما قشنگه چون بعضي از مهمان هاش واقعا اسطوره هستند به نوع خودشون

مهمان نامرغوب هم وسطش پيدا ميشه :w58: بالاخره از يك سبد هلو ، دوتاش لكي و خرابه :ws3:

اسان برو حال كن :whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه

منم نمیبینم خیلی افسرده کننده است. :icon_razz: ضمن اینکه خود احسان خان هم بسی روی نِرو ما هستند

آورده اند که: خدمت بزرگی بودیم عرض کردیم ما بعد از حدادیان و کریمی کسی را نداریم که مردم را بگریاند فرمودند چرا نداریم همین آقای علی خانی

:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
منم نمیبینم خیلی افسرده کننده است. :icon_razz: ضمن اینکه خود احسان خان هم بسی روی نِرو ما هستند

آورده اند که: خدمت بزرگی بودیم عرض کردیم ما بعد از حدادیان و کریمی کسی را نداریم که مردم را بگریاند فرمودند چرا نداریم همین آقای علی خانی

:ws3:

احمقانه ترین تفکر تحمیل شده بویژه در جوامعی با حکومتهای توتالیتر و رسانه های دولتی القای این هست که با دیدن بدبختی بقیه کمی احساس خوشبختی کرد!!! و این چیزی جز یک توجیه ابلهانه برای ناتوانی از تحلیل و استدلال های واقعی و منطقی نیست

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...