Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ احتمالا چون گرونه مسله گرونی .... البته هست ولی بعضی هامیگن اپل گوشیه خوبی هست ولی چون توایران همه امکاناتش جواب نمی ده نمی ارزه . آیاحقیقت دارد ؟ لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ گوشی یا اپل6(iphone6) یا اچ تی سی وان ام 8 (HTC one M8 ) htc نه بهترین هم باشه خوب نیست. لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ آقااصلا برید Huawei G5520 بگیرید تازه اگه موفق شدین پیداکنید سیستم عامل فقط اندروید به نظرم خیلی دوستش دارم . لینک به دیدگاه
shona2006 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اونایی که با دوربین 8 راضی هستند بهترین گوشی با امکانات کامل وقیمت مناسب گالکسی اس تری نیو که خودم دارم وخیلی راضیم لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ مسله گرونی .... البته هست ولی بعضی هامیگن اپل گوشیه خوبی هست ولی چون توایران همه امکاناتش جواب نمی ده نمی ارزه .آیاحقیقت دارد ؟ اصلا اینکه میگن نمی ارزه رو قبول ندارم مثلاً چی میخوان از امکانات که اپل جواب نده :| خدای گوشی هاس ! 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اصلا اینکه میگن نمی ارزه رو قبول ندارم مثلاً چی میخوان از امکانات که اپل جواب نده :|خدای گوشی هاس ! یعنی همه امکاناتش توی ایران جواب می دهد؟ لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اصلا اینکه میگن نمی ارزه رو قبول ندارم مثلاً چی میخوان از امکانات که اپل جواب نده :|خدای گوشی هاس ! تکبیــــر :a030: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده