esw1 112 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ mfile منحنی ضریب انرژی Cp در برابر نسبت سرعت برای زاویه های متنوع پره های توربین رو نوشتم اماوقتی اجرا می شه منحنی ها رو نشون نمی ده کسی هست کمک کنه تا اشکال کار رو رفع کنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ mfile منحنی ضریب انرژی Cp در برابر نسبت سرعت برای زاویه های متنوع پره های توربین رو نوشتم اماوقتی اجرا می شه منحنی ها رو نشون نمی ده کسی هست کمک کنه تا اشکال کار رو رفع کنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام یه مارکر باید برای نمایش نقطه ها قرار بدی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
esw1 112 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ سلام یه مارکر باید برای نمایش نقطه ها قرار بدی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این کار هم کردم ولی نمودار رو نشون نمی ده،حتی رنگ هم براش انتخاب کردم ولی بازم نشون نمی ده 3 لینک به دیدگاه
esw1 112 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ باید همچین نمودارهایی نشون بده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ این کار هم کردم ولی نمودار رو نشون نمی ده،حتی رنگ هم براش انتخاب کردم ولی بازم نشون نمی ده ببین این شکلی نمی خواستی بکشی، قرمز فقط تا آخر میره، بقیه حداکتر تا سه میرن، زوم کنی میبینی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
esw1 112 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ ببین این شکلی نمی خواستی بکشی، قرمز فقط تا آخر میره، بقیه حداکتر تا سه میرن، زوم کنی میبینی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام زوم کردم ولی شکل اون چیزی که می خوام نیست 2 لینک به دیدگاه
esw1 112 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ یه برنامه دیگه هم نوشتم تقریبا مثل همونه ولی اجرا نمی شه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
esw1 112 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ زوم کردم ولی شکل اون چیزی که می خوام نیست البته شاید به خاطر مقدار pitch هست.من مقادیری که می خوام وارد کنم بر حسب درجه باشه ولی وقتی وارد فرمول می شه باید به رادیان تبدیل بشه این قسمت رو باید چه طوری تغییرش بدم؟ 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ یه برنامه دیگه هم نوشتم تقریبا مثل همونه ولی اجرا نمی شه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کدها رو همینجا بذاری بهتره، حالا یا آپلود ام فایلش یا خود کد. خب متغیر p که واسه حلقه هست، دوباره یه متغیر جدید دیگه به این اسم در نظر گرفتی، از یه اسم دیگه برای متغیر دوم استفاده کن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام زوم کردم ولی شکل اون چیزی که می خوام نیست البته شاید به خاطر مقدار pitch هست.من مقادیری که می خوام وارد کنم بر حسب درجه باشه ولی وقتی وارد فرمول می شه باید به رادیان تبدیل بشهاین قسمت رو باید چه طوری تغییرش بدم؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
esw1 112 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ کدها رو همینجا بذاری بهتره، حالا یا آپلود ام فایلش یا خود کد. خب متغیر p که واسه حلقه هست، دوباره یه متغیر جدید دیگه به این اسم در نظر گرفتی، از یه اسم دیگه برای متغیر دوم استفاده کن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دستت درد نکنه مشکل اون پارامتر p حل شد چه جوری کد ها رو قرار بدم ؟ چند بار این کار رو کردم اما کد ها مثل شما نشون داده نمی شه. 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ دستت درد نکنه مشکل اون پارامتر p حل شدچه جوری کد ها رو قرار بدم ؟ چند بار این کار رو کردم اما کد ها مثل شما نشون داده نمی شه. خواهش می کنم. کدها رو اینجا کپی کن، انتخابشون کن، در آخر هم از اون بالا علامت # (خط آخر وسطا) روبزن. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده