nasim184 12256 ارسال شده در 9 مهر، 2014 اول بگم که دلم به شدت برات تنگ شده بوددوم بگم که آرزو میکنم که امسال بهترین ها برات رقم بخوره سوم اینکه میدونی چند وقته اسپم نکردیم؟ مرسی عزیزم منم همینطور مرسی از ارز وت امیدوارم برا همه همینطور باشه نخسوزن تو گلی اره باااو ما که اسممون تابلو شده حداقل لذتش ببریم
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 9 مهر، 2014 مرسی عزیزم منم همینطورمرسی از ارز وت امیدوارم برا همه همینطور باشه نخسوزن تو گلی اره باااو ما که اسممون تابلو شده حداقل لذتش ببریم آره دیگه سرپرست اسپمرها به من میگه تو رو دست منو زدی :| راستی الان رفتی تو چند سال طوفان جون؟
nasim184 12256 ارسال شده در 9 مهر، 2014 آره دیگه سرپرست اسپمرها به من میگه تو رو دست منو زدی :|راستی الان رفتی تو چند سال طوفان جون؟ ...میکشیم میکشیم آنکه برادرم کشت...همینجوری بحث سرییییییییییع عوض کن...محفل خشک نشه . . . . . . همش 23 سال پایان یافت و فصل جدیدی از 24 سالگی شروع شد یا خدااا خیلی سخته . . . . ولی مهم دله مگه نه که همون در اوایل خردسالی به سر میبره شاده عزیزم:hapydancsmil:
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 9 مهر، 2014 ...میکشیم میکشیم آنکه برادرم کشت...همینجوریبحث سرییییییییییع عوض کن...محفل خشک نشه . . . . . . همش 23 سال پایان یافت و فصل جدیدی از 24 سالگی شروع شد یا خدااا خیلی سخته . . . . ولی مهم دله مگه نه که همون در اوایل خردسالی به سر میبره شاده عزیزم:hapydancsmil: خیالت راحت محفل کماکان گرمه میگم نسیم تالار ادبیات مسابقه گذاشتما حتما شرکت کن قول میدم اینبار خودم بهت مدال بدم
nasim184 12256 ارسال شده در 9 مهر، 2014 خیالت راحت محفل کماکان گرمهمیگم نسیم تالار ادبیات مسابقه گذاشتما حتما شرکت کن قول میدم اینبار خودم بهت مدال بدم بابا میخوای مدااال بدی نگووو من واقعنی هم ببرم برام حرف در میارن:hapydancsmil: حالا چی هست؟
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 10 مهر، 2014 قدرتت اومده پایین نتم ترکید یهو نسیم جون شرمنده :دی آره تو بیا من خودم مدال بهت میدم
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 11 مهر، 2014 به بهههههههههه ببین تولد کیههههههه :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: تولدت مبارک نسیم جان، امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی خانوم خانوما:icon_gol:
nasim184 12256 ارسال شده در 11 مهر، 2014 تولدتون مبارک امیدوارم به همه آرزوهای خوبتون برسید ممنون به بهههههههههه ببین تولد کیههههههه :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: تولدت مبارک نسیم جان، امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی خانوم خانوما:icon_gol: به به ببین کی اومده:hapydancsmil: مرسی عززیییزم
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 11 مهر، 2014 :w14::w70::w70::w14: تبریک با تاخیر مارو هم بپذیرید نسیم خانم :flowerysmile:تولدت مبارک باشه و آرزوی بهترین ها رو برات دارم:flowerysmile:
nasim184 12256 ارسال شده در 12 مهر، 2014 :w14::w70::w70::w14: تبریک با تاخیر مارو هم بپذیرید نسیم خانم :flowerysmile:تولدت مبارک باشه و آرزوی بهترین ها رو برات دارم:flowerysmile: مرسی دوسی:hapydancsmil: همیشه گفتم دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 12 مهر، 2014 به به تولد نسیم گل نسیم عزیز تولدت مبارک اینم کادوی من برای شما :cakesmileyf:کیک مخصوص :cakesmileyf:
nasim184 12256 ارسال شده در 12 مهر، 2014 به به تولد نسیم گل نسیم عزیز تولدت مبارک اینم کادوی من برای شما :cakesmileyf:کیک مخصوص :cakesmileyf: به به آقا مهدی مرسی:hapydancsmil: شادیاتون جبران کنیم
ارسال های توصیه شده