Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ اینم یه فیلم زیبا و غم انگیز از عاقبت شوخی با برق دلم واسش سوخت پیوست شد، دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 23 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ من میترسما..اگه عاقبتش بده دانلود نکنم 8 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ بابا یعنی اینقدر شدید؟؟ سه فاز مگه نبود برقه؟؟؟ من دیدم کبوتر رو برق سه فاز گرفته ولی دیگه این شکلی نشده هااا؟؟ 9 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ من میترسما..اگه عاقبتش بده دانلود نکنم این ملایم بود حالا خیلی از این فیلم ها دارم بذارم اینجا ببینید شب کسی خوابش نمی بره ببین بعد نظر بده 7 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ بابا یعنی اینقدر شدید؟؟سه فاز مگه نبود برقه؟؟؟ من دیدم کبوتر رو برق سه فاز گرفته ولی دیگه این شکلی نشده هااا؟؟ آره بابا برق فشار قویه مثلا شوخی بردار نیست که با یه آرک میزنه پودر میکنه هر موجودی رو 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ آره بابا برق فشار قویه مثلا شوخی بردار نیست که با یه آرک میزنه پودر میکنه هر موجودی رو نه بابا دیگه نه این طوری!!! من کبوتر رو دیدم برق سه فاز میگیره ترکید و پخش شد ولی خب دود نشد مثل این!!! بابا این دیگه غیب شد یه دفه اصن!!!! 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ بیچاره غیب شد به ملکوت پیوست 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ نه بابا دیگه نه این طوری!!!من کبوتر رو دیدم برق سه فاز میگیره ترکید و پخش شد ولی خب دود نشد مثل این!!! بابا این دیگه غیب شد یه دفه اصن!!!! بابا تو یه سر پست فسارقوی برو میفهمی غیب شدن اصلا تعجب نداره اینو برقی ها میدونن بذار چن تا فیلم دیگه بذارم اونوقت میفهمی برق ینی چی 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ بابا تو یه سر پست فسارقوی برو میفهمی غیب شدن اصلا تعجب نداره اینو برقی ها میدونن بذار چن تا فیلم دیگه بذارم اونوقت میفهمی برق ینی چی شاید اونی که من دیدم رو اساسی نگرفته باشه اینو هم ببینین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ شاید اونی که من دیدم رو اساسی نگرفته باشه اینو هم ببینین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینو شبکه 4 نشون نداده؟با دوربین های فریم بالا میگیرن درسته ؟ 3 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ شاید اونی که من دیدم رو اساسی نگرفته باشه اینو هم ببینین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این که سه فاز نبود 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ این که سه فاز نبود راس میگه دوتا الکترود زد به هندونه یعنی دوفاز .....مگر اینکه اون فلز زیرشم فاز بعدی باشه 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ اینو شبکه 4 نشون نداده؟با دوربین های فریم بالا میگیرن درسته ؟ این که سه فاز نبود راس میگه دوتا الکترود زد به هندونه یعنی دوفاز .....مگر اینکه اون فلز زیرشم فاز بعدی باشه نمیدونم منم تو نت پیداش کردم 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ :icon_pf (34)::icon_pf (34): دیگه فیلم برقی نمیبینم..خوشم نیومد:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ :icon_pf (34)::icon_pf (34): دیگه فیلم برقی نمیبینم..خوشم نیومد:icon_pf (34): من خودم به شخصه چنین لحظات ملکوتی رو تجربه کردم 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ من خودم به شخصه چنین لحظات ملکوتی رو تجربه کردم زنده ای؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ زنده ای؟؟؟ نه روحمه برق از من میترسه نه من از اون 2 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ من میترسما..اگه عاقبتش بده دانلود نکنم آره گندم خانم......دانلود کنید و خوب ببینید بعد ما رو از دادگاه نترسونید.....ما برقیا خیلی خفنیم!!!! آررره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده