hhamidy 886 ارسال شده در 5 مهر، 2014 سلام، از بین دوستان کسی میتونه مقاله ی زیر رو برای من دانلود کنه؟: A New Interactive Self-Training Approach to Segmentation Suspicious Lesions in Breast MRI. ممنون 4
sun-shine 7672 ارسال شده در 6 مهر، 2014 سلام، از بین دوستان کسی میتونه مقاله ی زیر رو برای من دانلود کنه؟: A New Interactive Self-Training Approach to Segmentation Suspicious Lesions in Breast MRI. ممنون سلام نتونستم فرمت pdf اشو واستون پیدا کنم ولی شاید این هم به دردتون بخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه دوستان، امکان دسترسی به pdf دارید لطفا قرار بدید. 4
hhamidy 886 مالک ارسال شده در 6 مهر، 2014 سلامنتونستم فرمت pdf اشو واستون پیدا کنم ولی شاید این هم به دردتون بخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه دوستان، امکان دسترسی به pdf دارید لطفا قرار بدید. ممنونم، لطف کردید پاسخ دادید مشکلم همین جا بود. pdfاش رو میخواستم چون فایل به این صورت وجود داره ظاهرا. 3
Imaaan 17059 ارسال شده در 6 مهر، 2014 ممنونم، لطف کردید پاسخ دادید مشکلم همین جا بود. pdfاش رو میخواستم چون فایل به این صورت وجود داره ظاهرا. سلام چند حالت دیگه هم روی سایتش وجود داره، ولی pdf نداره، یه حالت این شکلی هست: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه فرمتی هم به نام ePub روی سایت هست، که با نرم افزار مثلا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یا افزونه ی فایرفاکس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میشه بازش کرد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
Imaaan 17059 ارسال شده در 6 مهر، 2014 سلام چند حالت دیگه هم روی سایتش وجود داره، ولی pdf نداره، یه حالت این شکلی هست: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه فرمتی هم به نام ePub روی سایت هست، که با نرم افزار مثلا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یا افزونه ی فایرفاکس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میشه بازش کرد. لینک اول رو توی فایل pdf سیو کردم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
hhamidy 886 مالک ارسال شده در 6 مهر، 2014 لینک اول رو توی فایل pdf سیو کردم: این پست پایین رو تازه دیدم. داشتم داخل word، سیوش می کردم. ممنون از لطفتون. زحمت کشیدید. 1
علی رها 12 ارسال شده در 26 دی، 2014 با سلام من به مقاله فرآیند طراحی شهری نیاز دارم ، از دوستان کسی هست بتونه کمک کنه . سپاسگزارم
علی رها 12 ارسال شده در 26 دی، 2014 با سلام من این سه تا فایل رو نتونستم دانلود کنم کسی میتونه کمکم کنه . با تشکر http://www.noandishaan.com/forums/thread45823.html 1
Imaaan 17059 ارسال شده در 26 دی، 2014 با سلام من این سه تا فایل رو نتونستم دانلود کنم کسی میتونه کمکم کنه . با تشکر http://www.noandishaan.com/forums/thread45823.html سلام دوست عزیز توی همون تاپیک مطرح کنین، البته من چک کردم مثل اینکه مشکل ندارن. 2
ali-ni 254 ارسال شده در 8 بهمن، 2014 سلام.... ممنون میشم اینو برام جور کنین....اگه پیدا کنین یعنی کارتون درسته....تشکر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
ارسال های توصیه شده