hhamidy 885 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ سلام، من یه سری تصویر دارم که به 2 بخش تقسیم میشن. یک سری با پسوند jpg و یک سری bmp. اینا باید در پوشه های جدا باشن. حالا وقتی میخوام تو برنامم ازشون استفاده کنم روال کار به صورتی هست که باید برای هر دو مسیر رو مشخص کنم. مثلا path1, path2. میشه راهنماایی کنید که جطور ممکن هست؟ ممنون. 4 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ سلام، من یه سری تصویر دارم که به 2 بخش تقسیم میشن. یک سری با پسوند jpg و یک سری bmp. اینا باید در پوشه های جدا باشن. حالا وقتی میخوام تو برنامم ازشون استفاده کنم روال کار به صورتی هست که باید برای هر دو مسیر رو مشخص کنم. مثلا path1, path2. میشه راهنماایی کنید که جطور ممکن هست؟ ممنون. میشه بیشتر توضیح بدید که هدف چیه ؟؟؟ راستش من اصلا متوجه نشدم 5 لینک به دیدگاه
hhamidy 885 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ میشه بیشتر توضیح بدید که هدف چیه ؟؟؟ راستش من اصلا متوجه نشدم هدف؟ هدف مشخصه دیگه. میخوام از تصاویر داخل پوشه ها استفاده کنم. فکر کنید برنامه به صورتی هست که باید تصاویر رو از یه پوشه ی دیگه فراخونی کنیم. میدونید به چه صورت میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ سلام، من یه سری تصویر دارم که به 2 بخش تقسیم میشن. یک سری با پسوند jpg و یک سری bmp. اینا باید در پوشه های جدا باشن. حالا وقتی میخوام تو برنامم ازشون استفاده کنم روال کار به صورتی هست که باید برای هر دو مسیر رو مشخص کنم. مثلا path1, path2. میشه راهنماایی کنید که جطور ممکن هست؟ ممنون. سلام می تونین از uigetdir استفاده کنین، پنجره باز می کنه راحت می تونین مسیر رو انتخاب کنین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
hhamidy 885 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ سلاممی تونین از uigetdir استفاده کنین، پنجره باز می کنه راحت می تونین مسیر رو انتخاب کنین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون، راستش این شکلی بود: Path1 = './ActualCropRefImages/'; Path3 = './all_ChangeGT/'; و با دستوراتی که گفتید ظاهرا حل شد ولی نمیدونم چرا خروجی نداره؟ 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ ممنون،راستش این شکلی بود: Path1 = './ActualCropRefImages/'; Path3 = './all_ChangeGT/'; و با دستوراتی که گفتید ظاهرا حل شد ولی نمیدونم چرا خروجی نداره؟ ادامه ش چی نوشتین؟ 2 لینک به دیدگاه
hhamidy 885 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ ادامه ی چی؟ میگم که دو دسته تصویر داریم. یکی تصاویر واقعین: ActualCropRefImages یکیم تصاویر لیبل خورده ی توسط رادیولوژیست:all_ChangeGT 1 لینک به دیدگاه
hhamidy 885 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ ادامه ی چی؟ میگم که دو دسته تصویر داریم. یکی تصاویر واقعین: ActualCropRefImages یکیم تصاویر لیبل خورده ی توسط رادیولوژیست:all_ChangeGT چطور مگه ؟ اشتباه فراخوانی میکنم؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ ادامه ی چی؟ میگم که دو دسته تصویر داریم. یکی تصاویر واقعین: ActualCropRefImages یکیم تصاویر لیبل خورده ی توسط رادیولوژیست:all_ChangeGT شما توضیحی درباره ی ادامه کد ندادین که، تا من جوابی بدم. تا اینجا گفتین دو تا مسیر برای عکس ها دارین، که می تونین آدرس مسیر رو به صورت دستی وارد کنین، یا همونطور که توی پست بالا گفتم از uigetdir استفاده کنین، تا اینجا مسیرها خونده میشه. خب حالا مشکل چیه؟ چی خروجی نداره؟ ادامه ی کد چی نوشتین؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده